burun estetigi sonrasi cikinti ve tuhaf görünüm :(

Merhaba burnunuz düzeldi mi acaba benzer sorun bende de var ve çok üzgünüm

Dr kim di. Bende 58 yaşındayım. İçimde üste kalacak yaptırsam pişman olurmuyum bilemedimçok mu zor oluyor olanlar yazar mı acaba
Annem de 55 te oldu 10 sene once simdi cok mutlu hicbirseyi ertelemeyin tansiyon kalp vb seker yoksa olun hele ki en mantikli yaslardasiniz gencler daha cok pimpirikleniyor

Ay

Merhaba arkadaşlar. Bende 11 gün önce ameliyat oldum. Benimde elime burnun üst tarafında minik şişlik geliyor. Hafif bastırınca gidiyor gibikafama taktım bu ne olaki

Bende de aynı sorun varr burnumun üzerinde çıkıntı sanki kemer kısmını çok almışlar sa aşağısı yüksek kalmış gibi yok mu düzelen bir buçuk ay oldu bana da

kizlar kafamda verdigim süre bitti. sorunum hala aynı o kücülme de gözüm alistigi icin olmus gibi gelmis fotolarimi karsilastirdigimda ayni oldugunu gördüm. bunun haricinde de sol tarafimda hic sorun yokken göz hizam yani o cikintinin tam karsisi ara ara sisiyor böyle böcek sokmus gibi kocaman oluyor ama böcek falan isirmadigina eminim. son bir aydir oluyor bu. nefes almada da sorun yasiyorum. revizyon olacagim galiba. korkuyorum ilk ameliyatimda cok zorlandim. randevu aldim artik yasadiklarimi anlaticam ödemdir diye diye kac ay bekledim. keske hic olmasaydim. bu anlattiklarimi yasayan biri var ise nolur yazsın cok kötüyüm.

B Brekisefal düzelmiyor evet bu yüzden 2. operasyon gecirecegim. aynı şeyleri bi daha yasayacagima mi üzüleyim, burnumu her gün görüp moralimin bozulmasina mi üzüleyim bilmiyorum. keşke en başından iyi yapsalar da 2. 3. operasyonlara gerek kalmasa. hayır bir de zar zor kabullendi doktorum, bariz ortada olan bir sorun var yok diyor. en sonunda da ben demeden içerden dikis atmak lazım dedi diğer sorunlu yere. valla bıktım en başından olmasam daha iyiydi.

Burnunuzun son halini atar mısınız?

Aslında çok kötü görünmüyor ama
Evet burada ne sorun yaşayanlar gördüm. Hatta karsidan belli olmuyor gibi ama dikkat etmeden çekilen fotoğraflar olur ya toplu cekinirsiniz onda belli oluyor ve benim dikkatim orada oldugu icin ilk oraya bakiyorum. bir de insan ameliyat olduguna degsin istiyor, o kadar zorlandim ki ilk 2 hafta evden cikamadim, özel islerimi yardım alarak yapabildim. bu bünyeye göre degisir tabi ama benim sürecim böyleydi. en azindan hatasini kabul ettirdim. buna seviniyorum düşünün. burnum patlican gibi sismeseydi doktorum belki de umursamayacakti, şimdi de şişme olursa bana ulas hemen dedi ilgilenmeye basladi. en başta bana senin takintin diyordu ama fotolarda bakınca anladi.
sanirim siz de olacaksınız, takintiliysaniz benim gibi bence doktordan emin olmadan olmayin, en azından doktor arastirmasini iyi yapın, insallah sorunsuz gecer ama oldu ki bir sorun cikti arkasinda durun, pes etmeyin. ben suan hicbir ücret dahi vermeyi düşünmüyorum, hata doktorda sonucta kendi kendime kemik eklemedim.
ikinciden cok korkuyorum kızlar tekrardan yazayim ikinci operasyon olanlar tampon dikis alci iyileşme hakkında bilgi versin nolur.

Cidden üzüldüm. Ben olacağım nefes problemi için aynı anda kemerinde düzeltsin dedim ama çok korkuyorum. Ucuna müdahale yapmayacak şimdilik öyle konuştuk. Doktorum yaptığı burunları paylaşmıyor maalesef. Forumda ona ameliyat olan kimse yok sadece doktor takviminde baya iyi yorumlar var.

Ben de ayni problemlerle ameliyat oldum, nefes almam düzeldi ama bu sorun var. şansa bakın benim doktorum da sosyal medya kullanmıyor yaptigi burunlari paylasmiyor. bana muayenede bikac örnek gösterdi sadece. devlet hastanesinde oldum zaten. o para avcisi doktorlara önyargım vardi o yüzden devlet hastanesini araştırdım. bana ilk andan itibaren güven verdi bu soruna ragmen güveniyorum çünkü nasıl tarif ettiysem öyle yapti burnumu, dogal yüzüme uyumlu. umarim 2. ve son burun ameliyatim olur, anesteziye karşı korkum olustu resmen, vücudum zor atti anesteziyi.

Bende çok güveniyorum o kadar ilgiliki kaç kere mesaj attım estetik hışmından vazgeçsem mi diye beni rahatlattı ama yine de baya korkuyorum. Ben devlette olacağım ama 7-8 bin tl ödeme yapacakmışım

Bende çok güveniyorum o kadar ilgiliki kaç kere mesaj attım estetik hışmından vazgeçsem mi diye beni rahatlattı ama yine de baya korkuyorum. Ben devlette olacağım ama 7-8 bin tl ödeme yapacakmışım
ilgili olmasi cok iyi,ben de cok fazla soru sormustum hepsine beni rahatlatarak cevap vermisti. kararli girmek cok önemli gercekten umarim sizin adınıza sorunsuz bir süreç olur. Cokmus ben 1.500 TL ödedim. ama şehir faktörü var tabii.

Eski burnunuz nasıldı acaba ben böyle sonuçları olabileceğini düşünüyorum ama eskisinden kötü olmazsa önemsemem diyorum. Şehirden mi hastaneden mi Prof olduğu için mi anlamadım

Eski burnunuz nasıldı acaba ben böyle sonuçları olabileceğini düşünüyorum ama eskisinden kötü olmazsa önemsemem diyorum. Şehirden mi hastaneden mi Prof olduğu için mi anlamadım
Eski burnum kemerli ve sola dogru hafif egriydi, eski haline göre çok daha iyi şimdi, hayalimdeki burnu yaptı diyebilirim, cikinti hariç. bilemiyorum ki önemli olan ücret degil sonuç zaten umarim mutlu olacaginiz bir sonuç olur.

Merhaba. Sanırım estetik sonrası kaş arası kemik sorununuz vardı . Benimde şuan aynı durumun mevcut. Geçtimi acaba zamanla ; Yoksa hala duruyor mu kemik ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…