burun estetigi sonrasi cikinti ve tuhaf görünüm :(

xdfnyx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2019
41
14
3
kizlar merhaba. burun estetigi olali 40 gün oldu hala ödemlerim mevcut kalin deriliyim ödemlerimin zor gececegini önceden söyledi doktorum. dogal ve yuzumle uyumlu, burun ucu da cok ellenmemis bir burun istedim öyle de yapti, ne anlattiysam uyguladi. son 1 haftadir sisler azalmaya basladi baslayinca da burnumun sag tarafinda capraz acidan fark edilen bir cikinti belirdi. elleyince kemik gibi sert ama oynuyor gibi de fazla ellemiyorum sakincali diye. 1. ay kontrolumde doktorum bakti elledi bir sorunun yok burnun daha oturmadi, en az 6 ay lazim dedi. oyaliyor beni sanki. buraya önden foto aticam önden görüntüsü cok üzüyor beni. boyle bir durumla karsilasan var mi? kalici mi gecici mi? 3-4 ay sonra nisan durumum var fotolarda asiri belli oluyor canim cok skkin.

Eklentiler

• Photo Collage_20190518_034704789~2-01.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 2.232
Ödem olabilir,
Burnunuz henüz cok yeni,
Gayette güzel görünüyor,
6 ayda burun çok degişiyor beklemekten başka çaren yok zaten

Bastırınca içine giriyor mu? Yansa kayboluyor mu bir anda geri cıkıyor mu yine? Benim ilk ameliyatımda da olmustu böyle bir görüntü.revizyon oldum. Ama ben burnum 3 aylıkken falan görmüştüm. Senin ki tazeymiş daha. Ödem olabilir cnm. Bekle bakalım bir kaç ay. Genel olarak burun cok güzel olmus.Hoş ve kibar olacak gibi burun :) Bu arada burun oturdukca ( eger onrası kemikse) kemik küçülüyor belirli ölçüde ama carprazdan bakınca yine beliriyor.

Ödem olabilir,
Burnunuz henüz cok yeni,
Gayette güzel görünüyor,
6 ayda burun çok degişiyor beklemekten başka çaren yok zaten
doktorum da ödem diyor, bisey söylemek icin erken dedi, kendisi bi sorun göremedi.
şekli tam istedigim gibi zaten ne anlattiysam o oldu.
gercekten güzel mi, mutlu oldum.
beklemekten baska carem yok gibi evet.
tesekkür ederim cevap verdiginiz icin.

bastırınca iniyor gibi duzlesir gibi oluyor ama tamamen duzlesmiyor, kemik-kikirdak gibi sert olmasi beni korkutuyor.
revizyon mu oldunuz tüh ya, benim ameliyatım cok agrili gecti, bu yüzden 2.yi kaldiramam diye korkum var.
doktorum hata olursa düzeltecek tavirda ona gore sorun oldugunu soylemek icin cok erken.
ilk hali iki katina yakin sisti hala da sis, umarim dediginiz gibi kibarlasir, cok tesekkür ederim cevabiniz icin,

Hiç problem yok.fotoğrafta hersey gayet normal aşırı belli olan bir kusur yok

Coook yeni daha cok suan bile iyi gorunuyor ki kusur olacak daha cok basi bekle bakalim

Aynı problem icin konu açacaktım tam siz açmışsınız.15 gun oldu ameliyat olalı.burun yani ile göz arasında bende de şişlik mevcut.bastirinca sert kemik gibi sanki.onden bu sebeple yamuk duruyor burnum.gorenler soruyor sürekli cok moralim bozuldu.kemik yanlış kaynamış falan olabilir mi cok korkuyorum tekrar ameliyat fikrinden

Evet erken. Henüz bir sey diyememz doktorun. Benimki altıncı aya kadar bekledi. Revizyon kararı 7. Ayda aldık. Ama 1 sene dolsun daha cok deformasyona ugramasın iyileşsin burnun dedi. Kibarlasacak mrk etme. Ama zaten suan bile güzel burnun. Düz , cöküklük yok . Böyle giderse oldu ki kemik kaldı orda. Sadece törpüleme yapacak.daha hafif olucak ilk amelşyatından. Onu da kapalı teknikle yapıyorlar genellikle. :)

Hiç problem yok.fotoğrafta hersey gayet normal aşırı belli olan bir kusur yok
öyle mi gercekten, kusur aramam zordu ameliyatim ama sisken yoktu sonradan cikinca korktum sormak istedim. tesekkür ederim cevabiniz icin.

Coook yeni daha cok suan bile iyi gorunuyor ki kusur olacak daha cok basi bekle bakalim
seklinden memnunum sadece cikintinin sonradan olmasi korkuttu, bekleyip gorucem tesekkür ederim cevabiniz icin.

benimki 1aydan sonra belirdi, kemik gibi sert ama oynuyor gibi sanki anneme ellettim kemik degil sis diyor, yamuk durmuyor ama cok dikkatli bakinca ve capraz acidan fark ediliyor yan profilden hic görünmüyor. doktorum o burun oturacak 6 ayda ne burunlar degisiyor dedi. sabredip beklemekten baska caremiz yok anlasilan, umarım duzlesir ikimizinki de.

evet daha yolun basindasin hamur gibi dusun yayilacak oturacak burnun dedi, eskiye bakınca gulecegimi falan söyledi. duzlesmezse ki umarim duzlesir, törpüleme daha mi kolay, ilkinde gözlerimi acamadim acidan sislikten, 1 hafta acidan kivrandim kanamam da cok olmus öyle dedi doktorum. nolur kolay bi islem olsun, en azından doktorumdan sansliyim, savusturmuyor, hata belirirse hallederiz tarzinda konustu.

cok sagolun icim rahatladi biraz sayenizde dua edin de duzlessin ya, bi daha o acilari cektigimi dusunemiyorum bile.

Hayatim kendini izleme ve dinleme bi ay bakma burnuna hadi bakalim ne degisecek bi ay sonra bir ay daha bakma sonra yine bi ay daha bakma :) ciddiyim ben suan oyle yapiyorum

Cnm beni iki ameliyatımda acık teknikle oldu ki benim ki de bir taraf törpülendi, diğer tarafa kokırdak eklendi ve burun catıları daraltıldı tekrar. Bana ikinci amelşyat psikolojik olarak agır geldi cunku insan bıkıyor. Ama ilk amelşyatımdan daha cabuk toparladım. En azında rahatca yemek yiyebildim. Mimiklerim dudak üstü vs uyusuklugum gecti hemen. Seninki sadeve törpüleme olursa tabi daha kolay olur :)

Insallah düzelir ikimizinde beklemekten başka yapılacak bisey yok malesef.

iki kez ameliyat geçirmiş ve başarılı sonuca ulaşamamış birisi olarak yan tarafta sert kemikimsi bir çıkıntı var ise.. O inmez ..kaynamaz da .Dr lara da inanmayın ..O öyle kalıyor.. Törpülenmesi gerekir.Ben vazgeçtim açıkcası .

Hayatim kendini izleme ve dinleme bi ay bakma burnuna hadi bakalim ne degisecek bi ay sonra bir ay daha bakma sonra yine bi ay daha bakma :) ciddiyim ben suan oyle yapiyorum
galiba en iyisi bu baktikca daha büyüyor gözümde, 1 ay bakmayip akisina birakip öyle bakicam, umarim düzelir.
evet ya cok zor bi ameliyat burun estetigi hem psikolojik hem fiziksel olarak cok zor. sadece o cikinti sorunum nefes problemim falan yok Allah'tan bu daha da önemli diyorlar. benimki de acik oldu o yüzden dudagim hala uyusuk, ilk haftalara göre iyi oynatabiliyorum yavas yavas. böyle yasamis birinden duyunca insan biraz daha hafifliyor düzeltmeye gerek kalirsa umarim cabuk toparlarim. cok tesekkür ederim ya iyi ki yazdin.

Insallah düzelir ikimizinde beklemekten başka yapılacak bisey yok malesef.
aynen öyle görünüyor, umarim düzelir.

ya üzüldüm sizin icin 2 kez o cileyi cekmissiniz. bisey diyemiyorum ki neden böyle yapiyorlar anlamiyorum 3 saat kalmisim ameliyatta yani süre de uzun yapabilirler gibi geliyor, gerekirse torpuletirim cok gözüme batiyor cunku.

İki kez neden olmustun cnm?

Gerçekten güzel duruyor,
Kalın derili olan herkes çok iyi sonuç alamıyor mesela ben

Gerçekten güzel duruyor,
Kalın derili olan herkes çok iyi sonuç alamıyor mesela ben
seklinden ben de memnunum aslinda hayal ettigim buydu sadece o cikinti canimi skiyor geçer diyen oldu, torpuletirsin diyen oldu. sabredicem baska carem yok gibi, zamanla gececegini umuyorum.
sizin sorununuz ne tam olarak, kac ay oldu ameliyat olali?

9 ay oldu benim,
Nefeste sorun var ve burun ucumda asimetri

Si
Merhaba sizi rahatlatmak için değil gerçekten burnunuz çok güzel görünüyor. fakat yüzde burnu ayrı olarak değerlendirmemiz doğru olmaz. Küçük kavisli okka gibi bir birçoğumuz da yakışmıyor sonradan ekleme gibi. Önemli olan Büyüklüğü küçüklüğü düşüklüğü ya da kalkıklığı değil yüzünüz ve orantılı bir burnunuz olmuş mu? Böyle burnunuza tek olarak baktığımda Evet güzel görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…