Evet burada ne sorun yaşayanlar gördüm. Hatta karsidan belli olmuyor gibi ama dikkat etmeden çekilen fotoğraflar olur ya toplu cekinirsiniz onda belli oluyor ve benim dikkatim orada oldugu icin ilk oraya bakiyorum. bir de insan ameliyat olduguna degsin istiyor, o kadar zorlandim ki ilk 2 hafta evden cikamadim, özel islerimi yardım alarak yapabildim. bu bünyeye göre degisir tabi ama benim sürecim böyleydi. en azindan hatasini kabul ettirdim. buna seviniyorum düşünün. burnum patlican gibi sismeseydi doktorum belki de umursamayacakti, şimdi de şişme olursa bana ulas hemen dedi ilgilenmeye basladi. en başta bana senin takintin diyordu ama fotolarda bakınca anladi.
sanirim siz de olacaksınız, takintiliysaniz benim gibi bence doktordan emin olmadan olmayin, en azından doktor arastirmasini iyi yapın, insallah sorunsuz gecer ama oldu ki bir sorun cikti arkasinda durun, pes etmeyin. ben suan hicbir ücret dahi vermeyi düşünmüyorum, hata doktorda sonucta kendi kendime kemik eklemedim.
ikinciden cok korkuyorum kızlar tekrardan yazayim ikinci operasyon olanlar tampon dikis alci iyileşme hakkında bilgi versin nolur.