- 16 Ocak 2018
- 457
- 151
- 30
-
- Konu Sahibi Girlsbelikegirls
Cok sagol cnm.. :)Ben 7. aya girdim 3. ay‘a kadar cok sisti burnum ama 3. ay‘dan sonra baya azaldi ödemler :) sabir isi, kafana takma canim bence gayet güzel olmus, cok hafif burun ucu da iner zaten o zaman daha da güzel olur
Doktor peki ne dedi sana masaj falan verdimi o saga dogru egik olan taraf icin canm? Benim alcim ciktigi anda farketmistimBenimde seninki gibi önden hafif sağa doğru yamuk duruyor burun ucum. Bende ara sıra endişe duyuyorum bu durumdan, yine de erken diye kendimi yatıştirmaya çalışıyorum. İnşallah zamanla düzelir burnumuz...Ve bence de çöküklük yok burnunda, diğer yerler ödemli olduğu için böyle görünüyor :)
Evet dengesiz bicimdeler suan odemler ) bazen burnum çöktü saniyorum bir tataf inik olunca. Ama internette okumustum bir doktorun yazisinda alcidan bir kac gun sonra burun kendini belli ediyormus. O ara anlasilabilirmis hatalar. 6 ve 12 ay sure gecmesi sadece ikinci ameliyat olmak icin onemliymisŞuan fotoğrafta burnundan çok eşit dağılmayan ödem görüyorım. Olumsuz düşünme geçecek o 6 aya kadar zaman ver kendine ittirme ayrıca masajlarını ihmal etme. Geçmiş olsun :)
Canını sıkmak istemem ama burun sırtındaki çıkıklık kalıcı olabilir.Evet dengesiz bicimdeler suan odemler ) bazen burnum çöktü saniyorum bir tataf inik olunca. Ama internette okumustum bir doktorun yazisinda alcidan bir kac gun sonra burun kendini belli ediyormus. O ara anlasilabilirmis hatalar. 6 ve 12 ay sure gecmesi sadece ikinci ameliyat olmak icin onemliymisayrica bu kemer uzerindeki olan cikiklik soldaki serle yumusak arasi bisey. Diger taraftaki cok yumusak
Bana hiç masaj önermedi, genelde hastalarına masaj vermiyormus. Benim alçım çıktığı zaman birsey anlayamadım çünkü burnum çok şişti kocaman duruyodu:)) sonradan biraz inince önden düz durduğum zaman sağ tarafa doğru duruyor burun ucum. Ameliyattan önce de bu şekilde yamukluk vardı daha fazlaydi tabi burnum kemerli falan olduğu için daha dikkat çekiyordu. Benimde kemer kısmında suan sol tarafında şişlik var, adeta kalıcı olarak diye dert ediyorum ama bu yamuklukta kalıcı olursa hem görüntü hem nefes açısından sıkıntı olur. Doktorum da başka şehirde öyle sürekli de gidemem. Geçici bu şişlik vs. Dedi güveniyorum kendisine, İnşallah hersey çok güzel olur..Doktor peki ne dedi sana masaj falan verdimi o saga dogru egik olan taraf icin canm? Benim alcim ciktigi anda farketmistim
Anladim canim. Cokta umjrsamiyorum arrik ya o cikintiyi ufak bisi ama diger tarafimda da vardi orasi gecti. Gecmezse de orasi icin bir ameliyat olamam daha :) yeterki ônden egrilik duzelsin o bana yeter :)Canını sıkmak istemem ama burun sırtındaki çıkıklık kalıcı olabilir.
Benimkisinde de şişlikler biraz indikten sonra kendini belli etmeye başladı. 3 yıl önce olmuştum ameliyat, başka bir doktora muayene oldum ve burun sırtının düzgün yerleştirilmediğini söyledi.
Ama burun ucu için bir şey diyemem çünkü orası yoğunlukla yumuşak doku, ödemden daha fazla etkileniyor ve ödem inmesi geç oluyor. Burun ucu için kendine bir 6 ay ver, burun ucu biraz daha değişecek ve inecek.
Çıkıntıya rağmen burnun kötü görünmüyor, ödem inince daha hoş görünecek.
Canim burun ucu cizgisi var ya oraya baktin mi saga dogru kemik var mi egri icten? Ben doktora sordugumda tekrarlamaz demisti egrilik eger o egri yer alindiysa. Ben de yok almis tamamen sorunlu yeri. O yuzden ucunun yamuk olmasi tekrar ayni tarafa sacma geliyor.Sisiliklerdendir diye düsünmeye basladim. Cunku sag tarafim daha sert ve ve sis.Valla ben de doktoruma güveniyor güvenmiyor arasiyimBana hiç masaj önermedi, genelde hastalarına masaj vermiyormus. Benim alçım çıktığı zaman birsey anlayamadım çünkü burnum çok şişti kocaman duruyodu:)) sonradan biraz inince önden düz durduğum zaman sağ tarafa doğru duruyor burun ucum. Ameliyattan önce de bu şekilde yamukluk vardı daha fazlaydi tabi burnum kemerli falan olduğu için daha dikkat çekiyordu. Benimde kemer kısmında suan sol tarafında şişlik var, adeta kalıcı olarak diye dert ediyorum ama bu yamuklukta kalıcı olursa hem görüntü hem nefes açısından sıkıntı olur. Doktorum da başka şehirde öyle sürekli de gidemem. Geçici bu şişlik vs. Dedi güveniyorum kendisine, İnşallah hersey çok güzel olur..
Ya içinden eğrilik görünmüyor,gerçi burun deliklerimde simetrik değil. Biri dar biri geniş. Endişe duydugumu kendime bile çaktırmak istemiyorumCanim burun ucu cizgisi var ya oraya baktin mi saga dogru kemik var mi egri icten? Ben doktora sordugumda tekrarlamaz demisti egrilik eger o egri yer alindiysa. Ben de yok almis tamamen sorunlu yeri. O yuzden ucunun yamuk olmasi tekrar ayni tarafa sacma geliyor.Sisiliklerdendir diye düsünmeye basladim. Cunku sag tarafim daha sert ve ve sis.Valla ben de doktoruma güveniyor güvenmiyor arasiyim
Benim de oyle canim ayni burun deliklerim den biri daha genis o yuzden hafif egri duruyor belkide. Zaten ucunda odem de var.Benim egrilik cok cok belli olmuyor dikkat cekmiyor. Bazen umutsuzluga kapiliyorum ama karar verdim bugun son. Artik netten de arastirmiycam zamana birakicam 1 ayim dolsun gidicem tekrar doktorla konusmaya. Sen de takma iyi olucaz ins buna da sukur :)Ya içinden eğrilik görünmüyor,gerçi burun deliklerimde simetrik değil. Biri dar biri geniş. Endişe duydugumu kendime bile çaktırmak istemiyorum
Cok tesekkurler canim boyle degisimleri duyunca moralim duzwliyor:) ama sende de cikinti varmiydi? Benim kemigimun yanlarinda vardi. Sag taraftaki gitti gibi sadece dokununca elime geliyor. Soldaki de yandan foto cekilince belli oluyor. Cok mu degisiyor cidden burun sekli?? ben kucuk kusurlarim disinda burnumun bu halini cok seviyorum da cok degissin istwmiyordumCanım sakın canını sıkma o burun düzelecek bak benim 6 ay oldu ne kadar ağladım zırladım bilemezsin . Şu an her geçen gün güzelleşen bir burnum var. Ilk 6 ay sakın moralini bozma. Ama ben bu ameliyatı önermiyorum çok kötü burnu olmayan insanlara insanın psikolojisi bozuluyor. Benim bir tek burnumun sağ tarafı sis kaldı birazda ucu sis . Mesela burnun sol tarafı oturdu çok güzel görünüyor sağ taraf sis orası pek güzel görünmüyor. Bir de ucu sis ondan on taraf 'ta çok hoş görünmüyor ama buyuk ihtimal bir yıl sonunda inince beğenmeye baslicam. Sakin korkma ilk hali nasilsa oyle devam eder kısmı doğru değil. Bana da öyle dediler ben 45 günlükken paylaştım şu an böyleyse hep böyle olur dediler kendime hayatı zindan ettim 6 ay boyunca. Şimdi 6 ay oldu gittikçe güzelleşen bir burnum oldu. Tamamen ınerse muhtemelen eskisinden güzel olacak. Üzme sakın kendini özellikle ilk 6 ay
Söyle söyliyeyim herkeste bu asama farklılık gösteriyor mesela ben çok şişip morardım. Şu anki burnumun iki katı kadar büyüktü benim alçıdan çıkan burnum. Burun ucu çok genişti burun kısa görünüyordu. Ayrıca ödemler aşağıda birikmişti ve düşük duruyordu burun ucu. Şu an burun ucu inceldi ve burun yukarı kalktı biraz daha . Işte bu herkeste farklı oluyor. Eğer doktor burnu kaldırdıysa burun biraz iniyor eğer kaldırmadıysa sis hali düşük duruyor sonradan kalkmaya başlıyor benimki gibi yani. Benim şişlikler tamamen inmedi hala ama her geçen gün inmeye devam ediyor. Çok yavaş ilerleyen bir süreç bu ve herkesin burun yapısı çok farklı iyileşme süresi çok farklı. Mesela ben ince deriliyim ama yaralarım geç iyileşir benim normalde de ve bu ameliyatta da öyle oldu hala burun ici şişliklerim biraz var. En sıkıntılı yer burun ucu . Ameliyatın ilk hallerine göre tabiki inceldi ama hala sis ve sisler indikçe de güzelleşiyor kibarlasiyor. Sana söyle soyliyim burun kalıp olarak böyle olacak ama incelecek ve çok çok daha güzel bir hal alacakCok tesekkurler canim boyle degisimleri duyunca moralim duzwliyor:) ama sende de cikinti varmiydi? Benim kemigimun yanlarinda vardi. Sag taraftaki gitti gibi sadece dokununca elime geliyor. Soldaki de yandan foto cekilince belli oluyor. Cok mu degisiyor cidden burun sekli?? ben kucuk kusurlarim disinda burnumun bu halini cok seviyorum da cok degissin istwmiyordum
Aynilarini doktorum da dedi. Zaman gecsin cok daha kibar bir burun olucak dedi. Cikintilari egriligi sordugumda güldü gecicek hepsi dedi. Ben kavisli bir burun istedim daha dogrusu birlikte karar verdik doktorla.cok tesekkur ederim canim cidden boyle benden once tecrubeli olan insanalri dinlemek guzel oluyor :) ayrica bisi sorucam benim sag burun deligim surekli akiyor saydam renk ama diger delik kuru. Ama temizlerken yesil sari pislik cikiyor afedersin. Normal mi acaba?Söyle söyliyeyim herkeste bu asama farklılık gösteriyor mesela ben çok şişip morardım. Şu anki burnumun iki katı kadar büyüktü benim alçıdan çıkan burnum. Burun ucu çok genişti burun kısa görünüyordu. Ayrıca ödemler aşağıda birikmişti ve düşük duruyordu burun ucu. Şu an burun ucu inceldi ve burun yukarı kalktı biraz daha . Işte bu herkeste farklı oluyor. Eğer doktor burnu kaldırdıysa burun biraz iniyor eğer kaldırmadıysa sis hali düşük duruyor sonradan kalkmaya başlıyor benimki gibi yani. Benim şişlikler tamamen inmedi hala ama her geçen gün inmeye devam ediyor. Çok yavaş ilerleyen bir süreç bu ve herkesin burun yapısı çok farklı iyileşme süresi çok farklı. Mesela ben ince deriliyim ama yaralarım geç iyileşir benim normalde de ve bu ameliyatta da öyle oldu hala burun ici şişliklerim biraz var. En sıkıntılı yer burun ucu . Ameliyatın ilk hallerine göre tabiki inceldi ama hala sis ve sisler indikçe de güzelleşiyor kibarlasiyor. Sana söyle soyliyim burun kalıp olarak böyle olacak ama incelecek ve çok çok daha güzel bir hal alacak
Bem orasi cökükmu yoksa kavisli burun oldugu icin ve burun ucu cok sis oldugu icin mi oyle bilemedim. Ya da burun sirtimda ki cikintidan mi oyle gorunuyor. Alcim ciktiginda o cokuk gb duran kisim daha derindi baya kalkikti burnum zamanla yayildi burnumun o kismi nasil anlarim ki cökukluk olup olmadigini?Yamukluk bir tarafta şişliğin fazla olmasından olabilir ama burun sırtını biraz fazla oymuş ve çöküklük var gibi görünüyor.
Söyle söyliyeyim herkeste bu asama farklılık gösteriyor mesela ben çok şişip morardım. Şu anki burnumun iki katı kadar büyüktü benim alçıdan çıkan burnum. Burun ucu çok genişti burun kısa görünüyordu. Ayrıca ödemler aşağıda birikmişti ve düşük duruyordu burun ucu. Şu an burun ucu inceldi ve burun yukarı kalktı biraz daha . Işte bu herkeste farklı oluyor. Eğer doktor burnu kaldırdıysa burun biraz iniyor eğer kaldırmadıysa sis hali düşük duruyor sonradan kalkmaya başlıyor benimki gibi yani. Benim şişlikler tamamen inmedi hala ama her geçen gün inmeye devam ediyor. Çok yavaş ilerleyen bir süreç bu ve herkesin burun yapısı çok farklı iyileşme süresi çok farklı. Mesela ben ince deriliyim ama yaralarım geç iyileşir benim normalde de ve bu ameliyatta da öyle oldu hala burun ici şişliklerim biraz var. En sıkıntılı yer burun ucu . Ameliyatın ilk hallerine göre tabiki inceldi ama hala sis ve sisler indikçe de güzelleşiyor kibarlasiyor. Sana söyle soyliyim burun kalıp olarak böyle olacak ama incelecek ve çok çok daha güzel bir hal alacak
Bem orasi cökükmu yoksa kavisli burun oldugu icin ve burun ucu cok sis oldugu icin mi oyle bilemedim. Ya da burun sirtimda ki cikintidan mi oyle gorunuyor. Alcim ciktiginda o cokuk gb duran kisim daha derindi baya kalkikti burnum zamanla yayildi burnumun o kismi nasil anlarim ki cökukluk olup olmadigini?
Bem orasi cökükmu yoksa kavisli burun oldugu icin ve burun ucu cok sis oldugu icin mi oyle bilemedim. Ya da burun sirtimda ki cikintidan mi oyle gorunuyor. Alcim ciktiginda o cokuk gb duran kisim daha derindi baya kalkikti burnum zamanla yayildi burnumun o kismi nasil anlarim ki cökukluk olup olmadigini?
Burun sırtında problem var gibi ama ödem de olabilirMerhaba bugun 18.gunum burun estetigimin. Sizce nasil gorunuyor? Yan profilimi seviyorum ben ama hala kemer tarafinda hafif cikintilik var..Ayrica ön profilden burun ucumda yamukluk var..Sizce ödemden dolayi mi? Yoksa amwliyatim basarisiz mi.? Baskalarinin 2 haftalik resimlerini goruyorum resmen kusursuz..neden benimki boyle...? Cok sinirim bozuluyor..
Burun sirtimin sag tarafi tamamen oturdu ve odemi yok denecek kadar azaldi ama sol tarafinda kemik tam oturmamis henuz doktor dedi. O yuzden 3 ay oldu hala sol sirtimda cikiklik var. Bazen kuculuyor bazen sisiyor ayrica odemde hala var sol tarafta...Burun sırtında problem var gibi ama ödem de olabilir
Burun ucum cok baya indi canim bu yuzdende sirti ve ucu esitlendi gibi.Ama baska sorunlarim cikti. Sanirsam ters ve deformitesi ve sol burun sirrimdaki cikinti gecmedi henuz..burnunun son durumu nasıl o çöküklük düzeldimi acaba?