- 24 Şubat 2015
- 483
- 394
-
- Konu Sahibi Girlsbelikegirls
Umarım o da ödemdendir sıkıntısız bir şekilde atlatırsınız süreciBurun sirtimin sag tarafi tamamen oturdu ve odemi yok denecek kadar azaldi ama sol tarafinda kemik tam oturmamis henuz doktor dedi. O yuzden 3 ay oldu hala sol sirtimda cikiklik var. Bazen kuculuyor bazen sisiyor ayrica odemde hala var sol tarafta...
fotoğrafları güncelleme şansın varmı :)Burun ucum cok baya indi canim bu yuzdende sirti ve ucu esitlendi gibi.Ama baska sorunlarim cikti. Sanirsam ters ve deformitesi ve sol burun sirrimdaki cikinti gecmedi henuz..
Insallah :)Umarım o da ödemdendir sıkıntısız bir şekilde atlatırsınız süreci
Canim ozelden atsam olur mu??fotoğrafları güncelleme şansın varmı :)
Olur canım bekliyorum. :)Canim ozelden atsam olur mu??
canım ucundaki yamukluk geçti miCanim ozelden atsam olur mu??
tamamen degil ama hafifledi gorunumu cnm.zaten 3 aydan sonra odemler cok yavas geciyormus farkedilmeyecek kadar.canım ucundaki yamukluk geçti mi
Burnunuzun son durumu nasıl oldu önden bakıldığındaki eğrilik geçtimi ne kadar azaldı?tamamen degil ama hafifledi gorunumu cnm.zaten 3 aydan sonra odemler cok yavas geciyormus farkedilmeyecek kadar.
Ortalandı gibi canım cok hafif egrilik kaldı. Sadece ben farkdiyorum onu. Kimse farketmiyor.Burnunuzun son durumu nasıl oldu önden bakıldığındaki eğrilik geçtimi ne kadar azaldı?
Ne güzel inşallah benim burnumda düzelirOrtalandı gibi canım cok hafif egrilik kaldı. Sadece ben farkdiyorum onu. Kimse farketmiyor.
Ters v deformitesi falan demişsiniz geçtimi ?Ortalandı gibi canım cok hafif egrilik kaldı. Sadece ben farkdiyorum onu. Kimse farketmiyor.
Ne kadar olmustu cnm ameliyat olalı?Ne güzel inşallah benim burnumda düzelir
Hayır gecmedi malesef. Revizyon olacagım . Bastan yapılacak burnumTers v deformitesi falan demişsiniz geçtimi ?
İnşallah düzelir.Hayır gecmedi malesef. Revizyon olacagım . Bastan yapılacak burnum
İnşallah canım. Evet aynı doktora olmayı düşünüyorum.İnşallah düzelir.
İstediginiz gibi olur,
Aynı doktora mı revizyon olacaksınız ?
Anladım teşekkürler,İnşallah canım. Evet aynı doktora olmayı düşünüyorum.
Bugün 19. günNe kadar olmustu cnm ameliyat olalı?
Canım herkesin bünyesi yapııs farklı bildiğin gibi. Benim 6 aylık burnum hala şiş. Seninde zamanla oturur. Şuan senin karar vermen için çok çok erken bir süre. Ben 18. Günümde yüxüm bile şiş haldeydi yani. O günlerde burun taş gibi nasıl olduğunu bile anlamıyor insan yavaş yavaş yüzüne otursun beğenirsin emininMerhaba bugun 18.gunum burun estetigimin. Sizce nasil gorunuyor? Yan profilimi seviyorum ben ama hala kemer tarafinda hafif cikintilik var..Ayrica ön profilden burun ucumda yamukluk var..Sizce ödemden dolayi mi? Yoksa amwliyatim basarisiz mi.? Baskalarinin 2 haftalik resimlerini goruyorum resmen kusursuz..neden benimki boyle...? Cok sinirim bozuluyor..
1 sene oluyor bile canım :/ daha fazla değişeceğini sanmıyorum. Zaten ödemlerim cok hızlı indi benim. :/Canım herkesin bünyesi yapııs farklı bildiğin gibi. Benim 6 aylık burnum hala şiş. Seninde zamanla oturur. Şuan senin karar vermen için çok çok erken bir süre. Ben 18. Günümde yüxüm bile şiş haldeydi yani. O günlerde burun taş gibi nasıl olduğunu bile anlamıyor insan yavaş yavaş yüzüne otursun beğenirsin eminin