Selam arkadaşlar.
Nisan 2021’de burun estetiği oldum. Doktorum o zamanda çalıştığı hastanede yaparsa 10K küsür anlaşmalı olduğu farklı bir hastanede olursa 6K yapabileceğini söyledi. Bende doktor aynı ve KBB alanında gerçekten başarılı olduğu ve maddi imkanım ona müsait olduğu için anlaşmalı hastanesini kabul ettim. Ameliyat oldum doktoru ameliyat öncesi ve sonrası hiç görmedim. Sadece wapp yazışmalarımız mevcut. Ameliyat olduktan bir süre sonra burnumun sola eğik olduğunu farkettim doktor ödem vs dedi fakat 8. Ayda sola yatı bir burun ve sol burun kanadı çökük nefes alamama şikayeti işe aralık 2021de 8. Ayda tekrar aynı doktora revizyon oldum (ücret ödemedim) ve bu sefer kendi hastanesinde yaptı ameliyatı, yamukluk hala var sol kanat çökük nefes almam %80 yok sol tarafta, burun ucu dikiş yanlış atıldığı için hatalı kaynama sebepleriyle avukata başvurarak dava açtım. Hem ticari amaçlı fotoğraflarımı sayfasında paylştığı için (kvkk) hemde hatalı operasyon sebebiyle dava açtım. Sizce kazanır mıyım? Dava açıp süreç ve maddi manevi tazminat hakkında bilgi verebilir misiniz? 3. Ameliyatı olacağım fakat hem 3. Ameliyat olduğu için çoğu doktor kabul etmiyor. Edenler ise çok pahalı ve ben nefes alamıyorum. Lütfen bilgi verebilir aynı dokto
Selam arkadaşlar.
Nisan 2021’de burun estetiği oldum. Doktorum o zamanda çalıştığı hastanede yaparsa 10K küsür anlaşmalı olduğu farklı bir hastanede olursa 6K yapabileceğini söyledi. Bende doktor aynı ve KBB alanında gerçekten başarılı olduğu ve maddi imkanım ona müsait olduğu için anlaşmalı hastanesini kabul ettim. Ameliyat oldum doktoru ameliyat öncesi ve sonrası hiç görmedim. Sadece wapp yazışmalarımız mevcut. Ameliyat olduktan bir süre sonra burnumun sola eğik olduğunu farkettim doktor ödem vs dedi fakat 8. Ayda sola yatı bir burun ve sol burun kanadı çökük nefes alamama şikayeti işe aralık 2021de 8. Ayda tekrar aynı doktora revizyon oldum (ücret ödemedim) ve bu sefer kendi hastanesinde yaptı ameliyatı, yamukluk hala var sol kanat çökük nefes almam %80 yok sol tarafta, burun ucu dikiş yanlış atıldığı için hatalı kaynama sebepleriyle avukata başvurarak dava açtım. Hem ticari amaçlı fotoğraflarımı sayfasında paylştığı için (kvkk) hemde hatalı operasyon sebebiyle dava açtım. Sizce kazanır mıyım? Dava açıp süreç ve maddi manevi tazminat hakkında bilgi verebilir misiniz? 3. Ameliyatı olacağım fakat hem 3. Ameliyat olduğu için çoğu doktor kabul etmiyor. Edenler ise çok pahalı ve ben nefes alamıyorum. Lütfen bilgi verebilir misiniz?