Burun estetigi sonra yamukluk..yardimmmm.(resimli)

Merhaba bugun 18.gunum burun estetigimin. Sizce nasil gorunuyor? Yan profilimi seviyorum ben ama hala kemer tarafinda hafif cikintilik var..Ayrica ön profilden burun ucumda yamukluk var..Sizce ödemden dolayi mi? Yoksa amwliyatim basarisiz mi.? Baskalarinin 2 haftalik resimlerini goruyorum resmen kusursuz..neden benimki boyle...? Cok sinirim bozuluyor..
Canım herkesin bünyesi yapııs farklı bildiğin gibi. Benim 6 aylık burnum hala şiş. Seninde zamanla oturur. Şuan senin karar vermen için çok çok erken bir süre. Ben 18. Günümde yüxüm bile şiş haldeydi yani. O günlerde burun taş gibi nasıl olduğunu bile anlamıyor insan yavaş yavaş yüzüne otursun beğenirsin eminin

Canım herkesin bünyesi yapııs farklı bildiğin gibi. Benim 6 aylık burnum hala şiş. Seninde zamanla oturur. Şuan senin karar vermen için çok çok erken bir süre. Ben 18. Günümde yüxüm bile şiş haldeydi yani. O günlerde burun taş gibi nasıl olduğunu bile anlamıyor insan yavaş yavaş yüzüne otursun beğenirsin eminin
1 sene oluyor bile canım :/ daha fazla değişeceğini sanmıyorum. Zaten ödemlerim cok hızlı indi benim. :/

X