- 16 Ocak 2018
- 457
- 151
- 30
- Konu Sahibi Girlsbelikegirls
Ciddi oyle dedi hatta oteki tarafa cok egrilirse oteki taraftan ittir bu sefer dedi. Yapiyorum 18 gundur ama degismedi hala.Ne demek ittir öyle şey mi olur
Tövbe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciddi oyle dedi hatta oteki tarafa cok egrilirse oteki taraftan ittir bu sefer dedi. Yapiyorum 18 gundur ama degismedi hala.Ne demek ittir öyle şey mi olur
Tövbe
Evet daha once burnumda saga dogru egrilik vardi. Suan yine biraz otarafa dogru meyilli.. bir arkadas burun sirtimla ucu arasinda cökukluk olabilecegini soylemisti. Sen ne dusunuyorsun?Tatlım bence gayet güzel görünüyor daha çok yeni bu nedenle ödem hareket ediyor ve sürekli değişiyor bu nedenle şekil bir tarafında eğrilik varsa burnunun ameliyatın öncesinde, doktor o tarafa daha çok müdahale ettiği için o tarafta ödem daha çok olabilir
Sence cokukluk var mi ??Ciddi oyle dedi hatta oteki tarafa cok egrilirse oteki taraftan ittir bu sefer dedi. Yapiyorum 18 gundur ama degismedi hala.
Burun ucuna dokunduğunda sertlik geliyor mu eline?Sence cokukluk var mi ??
Evet baya bir sert top gibi ucu garip bir his zaten hissediyor etmiyor arasi biseyim ucunuBurun ucuna dokunduğunda sertlik geliyor mu eline?
Top gibi olduğu için ucu normalden daha kalkık duyuruyor çünkü ödem orada. O yüzden olması gereken haline gelince aradaki çökme olarak gösterdiğin yerle eşitlenecektir ödem orada olduğu için olması gerekenden daha yüksekte çünkü içini ferah tut sen daha çok erkenEvet baya bir sert top gibi ucu garip bir his zaten hissediyor etmiyor arasi biseyim ucunu
Peki cok sagol. Acaba 1. Ayim dolunca doktora gitsem tekrar kontrole anlayabilir mi bir yer de bir sıkınti var mi yok mu diye?Top gibi olduğu için ucu normalden daha kalkık duyuruyor çünkü ödem orada. O yüzden olması gereken haline gelince aradaki çökme olarak gösterdiğin yerle eşitlenecektir ödem orada olduğu için olması gerekenden daha yüksekte çünkü içini ferah tut sen daha çok erken
Biliyorsun burnun şeklinin oturması 1 yılı buluyor bu nedenle şekli açıdan bir sıkıntı olup olmadığı ancak bu sürenin sonunda belli olur ama eğer içinde bi sıkıntı varsa tabii onu anlar diye düşünüyorum sen nerede ameliyat oldun hangi şehir ve doktorPeki cok sagol. Acaba 1. Ayim dolunca doktora gitsem tekrar kontrole anlayabilir mi bir yer de bir sıkınti var mi yok mu diye?
Bana sanki kemik etrafimdaki ödemin cogu gitti gibi geliyor. Yani burnum ufacik kaldi ucu sivrildi baya. Ben kayseri de Mehmet Gökham Şahine oldum ameliyatimi.Doktor motive edici baya ilgili ayrica ama iste o da insanoglu bir dikkatsizlikle her an bir sey yapabilir.Biliyorsun burnun şeklinin oturması 1 yılı buluyor bu nedenle şekli açıdan bir sıkıntı olup olmadığı ancak bu sürenin sonunda belli olur ama eğer içinde bi sıkıntı varsa tabii onu anlar diye düşünüyorum sen nerede ameliyat oldun hangi şehir ve doktor
Tabii şansa kalmış her ameliyat risk her zaman vardır ama şanslısın ki doktorun ilgili ameliyat sonrası dönemde de ilgili o yüzden biraz sabretmezse fayda var benceBana sanki kemik etrafimdaki ödemin cogu gitti gibi geliyor. Yani burnum ufacik kaldi ucu sivrildi baya. Ben kayseri de Mehmet Gökham Şahine oldum ameliyatimi.Doktor motive edici baya ilgili ayrica ama iste o da insanoglu bir dikkatsizlikle her an bir sey yapabilir.
Yani hakkini yemiyim acikcasi tam konustugumuz bana gosterdigi burnu nerdeyse yapmis. Ufak tefek sorunlar haric istwdigim zamanda arayabiliyorum doktorumu. Acamadigi zmanlrda geri bile ariyor.Ama tabi ne biliyim dedigin gibi biraz da sans canim. Artik o cikikligi takmiyorum ufacik birsey zaten ama yeterki burnum yamuk olmasin öndenTabii şansa kalmış her ameliyat risk her zaman vardır ama şanslısın ki doktorun ilgili ameliyat sonrası dönemde de ilgili o yüzden biraz sabretmezse fayda var bence
Tesekkur edeeim canim :) bana gosterdigi burun boyle birseydi ve ben de begenmistim. Yandan ben de begeniyorum.ama önden hafif yamukluk var diger burun kanadim daha sis diye o tarafami cekiyor diye dusunuyorum.Doktorda bir tik daha inicek demisti. Gerci ben cok insin istwmiyorum :)Geçenlerde bir yazı okudum doktor demişki burun 1 yıl içinde ters bile dönse aldırmayacaksın. Bir yıldan sonra her şey belli oluyormuş. Bence ne çıkıklık ne çöküntü hiç bir şey Yok sadece bir tık fazla kalkık oda iner bence çok hoş :)
Hiç takma ödem söktürücü şeyler mesela yeşil çay ananas rezene çayı gibi şeyler tüket ufak tefek şeyleri dert etme geçmiş olsun tatlımYani hakkini yemiyim acikcasi tam konustugumuz bana gosterdigi burnu nerdeyse yapmis. Ufak tefek sorunlar haric istwdigim zamanda arayabiliyorum doktorumu. Acamadigi zmanlrda geri bile ariyor.Ama tabi ne biliyim dedigin gibi biraz da sans canim. Artik o cikikligi takmiyorum ufacik birsey zaten ama yeterki burnum yamuk olmasin önden
Cok sagol gercekten burda sizin gibi tatli insanlar yatistiriyor beni tam canim skilmisken )Hiç takma ödem söktürücü şeyler mesela yeşil çay ananas rezene çayı gibi şeyler tüket ufak tefek şeyleri dert etme geçmiş olsun tatlım
Insallah benim ki de duzelicek :) senin ne kadar oldu ameliyat olali canm:) bu arada cok teswkkur ederim. Ben zaten estetik ve ya dogal gorunsun diye bisi demedim umursamadigim icin bu konuyu tek derdim nefes ve egrilikti ama doktor genellikle dogalliktan yanaydi ondan sanirim dogal duruyor biraz :)Ödemdendir :) bende de bi taraf daha sis oldugu icin önden yamuk duruyordur fakat düzeldi cok sükür, bence gayet tatli olmus o hafif cikinti da hic önemli degil bence burnun böyle gayet dogal duruyor hic estetikli durmuyor ve bunu iyi anlamda diyorum, dogal bi findik burnun olmus :)
Insallah benim ki de duzelicek :) senin ne kadar oldu ameliyat olali canm:) bu arada cok teswkkur ederim. Ben zaten estetik ve ya dogal gorunsun diye bisi demedim umursamadigim icin bu konuyu tek derdim nefes ve egrilikti ama doktor genellikle dogalliktan yanaydi ondan sanirim dogal duruyor biraz :)