Burun estetigi sonra yamukluk..yardimmmm.(resimli)

Şuan ameliyat öncesinden farkı yok gibi ödemler şişlikler üstüne bide deri alışkanlığından tekrar o tarafa eğilmeye çalışıyor deyince doktor iyice moralim bozuldu
benimde 7 ay olacak ama tam nefes alamıyorum. Bir taraf hep şiş. Hiç düşünmek istemiyorum. Ne zor iş ya. Nefes almak için ameliyat oldum. Estetik var diye yüne eskisi gibi bu defa diğer taraf kapalı.

Şuan ameliyat öncesinden farkı yok gibi ödemler şişlikler üstüne bide deri alışkanlığından tekrar o tarafa eğilmeye çalışıyor deyince doktor iyice moralim bozuldu
Malesef deviasyon sorunu olup estetik de yaptıranların ortak sorunu bu cnm. Cok hafifte olsa eğilimler oluyor.Ama öyle bir ortalancakki mrk etme kimse farketmiyecek. Bu kadar takmana gerek yok. Sen doktorun dediğini yap. Ben de eğri kalcak diye cok korkardım.sabır gerekli. Deri çekiyordur evet ama o deride bir de ödem var unutma. Zamana bırak biraz

Evet sabretmem gerek doktorunda dediği gibi çok teşekkür ederim

Benim 4 yıl sonra ters v deformitemortaya cıktı gölgede belli değil ama ışık alanlarda ben farkediyorum. Ameliyat sonrası cildimiz de deforme oluyormuş bu nedenle revizyon yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsizim

Fena değil bence. Biraz daha bekleyin bakalım. Zaten mecburen bekleyeceksiniz. Bende de eğrilik var. Zaten daha evvel de eğriydi. Düzelmedi. Artık ödem inince düzelir mi bilmiyorum. Gerçi ameliyattan önce eğri olan bazı burunlar düzelmezmiş. Bekleyip göreceğiz. Moralinizi bozmayın. Bence burnunuz iyi görünüyor.

Eğriliği ben farketmedim.yandan görüntüsü çok kalkık ve burun sırtında çöküklük var kemer yerinde çıkıntı burun ucuna yakın yerde ise çöküklük var
Merhaba sanırım siz bu konuda deneyimlisiniz bi konuda yardımcı olur musunuz? 6. Ayım doldu ama kemer kısmında bombe var kemerin yanlarında da çıkıntı var ve burnum küçülmüyor kalır mı böyle lütfen cevaplayın

Çok başarılı bence daha çok yeni herkesin ameliyatı bir olmuyo malesef benimde burun deliklerimde yamukluk var sanki biri yukarda biri assada ama odem hâlâ devam ediyo 2. aya kadar sabrediyorum umarım sonuc mutlu olur hepimiz için Bu arada yüzüne çok yakışmış moralini yüksek tut

Bende sırf o mantıkla doktora gitmiyrm benimde hafif eğri sanki deviasyon oldum ama yine de geçmedi şimdi gitsem ameliyatta olamam 1 yılım dolacak temmuzda. Temmuza kadar bekliycem

Daha cok erken cnm.olumsuz bişiler düşünme şimdiden. Kendini yıpratma.
Lütfen cevap verinn 7. Ayım dolmak üzere ama burnum yamuk düzelmez mi ?

Merhaba bende ameliyat oldum 12. Günüm benimde burun ucum sert bi tarafi daha yumusak ve inik sol tarafim cok sert umarım iner eşitlenir cok kafaya taktim doktorum zamanla gecicek diyo baska bisey demiyo

Duzeldimi burnunuz acaba 6 ayı geçmiş ben 1 ay oldu olalı düzelir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…