- 16 Ocak 2018
- 457
- 151
- 30
- Konu Sahibi Girlsbelikegirls
Daha cok erken cnm.olumsuz bişiler düşünme şimdiden. Kendini yıpratma.Bugün 19. gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha cok erken cnm.olumsuz bişiler düşünme şimdiden. Kendini yıpratma.Bugün 19. gün
Hmm bir sene olduysa artık değişmez. Şuan sorun ne peki şekli mi yoksa nefes problemi mi1 sene oluyor bile canım :/ daha fazla değişeceğini sanmıyorum. Zaten ödemlerim cok hızlı indi benim. :/
Şuan ameliyat öncesinden farkı yok gibi ödemler şişlikler üstüne bide deri alışkanlığından tekrar o tarafa eğilmeye çalışıyor deyince doktor iyice moralim bozulduDaha cok erken cnm.olumsuz bişiler düşünme şimdiden. Kendini yıpratma.
benimde 7 ay olacak ama tam nefes alamıyorum. Bir taraf hep şiş. Hiç düşünmek istemiyorum. Ne zor iş ya. Nefes almak için ameliyat oldum. Estetik var diye yüne eskisi gibi bu defa diğer taraf kapalı.Şuan ameliyat öncesinden farkı yok gibi ödemler şişlikler üstüne bide deri alışkanlığından tekrar o tarafa eğilmeye çalışıyor deyince doktor iyice moralim bozuldu
Malesef deviasyon sorunu olup estetik de yaptıranların ortak sorunu bu cnm. Cok hafifte olsa eğilimler oluyor.Ama öyle bir ortalancakki mrk etme kimse farketmiyecek. Bu kadar takmana gerek yok. Sen doktorun dediğini yap. Ben de eğri kalcak diye cok korkardım.sabır gerekli. Deri çekiyordur evet ama o deride bir de ödem var unutma. Zamana bırak birazŞuan ameliyat öncesinden farkı yok gibi ödemler şişlikler üstüne bide deri alışkanlığından tekrar o tarafa eğilmeye çalışıyor deyince doktor iyice moralim bozuldu
Nefesimde sorun yok aslında. Şekil bozuk:/ sol tarafta kemik kalmıs ve oturmamıs. Sag taraftan fazla kıkırdak alınmıs. Çökme olustu. Ve burun sırtıyla kıkırdak arasında ki geçişte de sorun var çökme.Hmm bir sene olduysa artık değişmez. Şuan sorun ne peki şekli mi yoksa nefes problemi mi
Evet sabretmem gerek doktorunda dediği gibi çok teşekkür ederimMalesef deviasyon sorunu olup estetik de yaptıranların ortak sorunu bu cnm. Cok hafifte olsa eğilimler oluyor.Ama öyle bir ortalancakki mrk etme kimse farketmiyecek. Bu kadar takmana gerek yok. Sen doktorun dediğini yap. Ben de eğri kalcak diye cok korkardım.sabır gerekli. Deri çekiyordur evet ama o deride bir de ödem var unutma. Zamana bırak biraz
Merhaba sanırım siz bu konuda deneyimlisiniz bi konuda yardımcı olur musunuz? 6. Ayım doldu ama kemer kısmında bombe var kemerin yanlarında da çıkıntı var ve burnum küçülmüyor kalır mı böyle lütfen cevaplayınEğriliği ben farketmedim.yandan görüntüsü çok kalkık ve burun sırtında çöküklük var kemer yerinde çıkıntı burun ucuna yakın yerde ise çöküklük var
Hayır gecmedi malesef. Revizyon olacagım . Bastan yapılacak burnum
Merhaba bugun 18.gunum burun estetigimin. Sizce nasil gorunuyor? Yan profilimi seviyorum ben ama hala kemer tarafinda hafif cikintilik var..Ayrica ön profilden burun ucumda yamukluk var..Sizce ödemden dolayi mi? Yoksa amwliyatim basarisiz mi.? Baskalarinin 2 haftalik resimlerini goruyorum resmen kusursuz..neden benimki boyle...? Cok sinirim bozuluyor..
Bende sırf o mantıkla doktora gitmiyrm benimde hafif eğri sanki deviasyon oldum ama yine de geçmedi şimdi gitsem ameliyatta olamam 1 yılım dolacak temmuzda. Temmuza kadar bekliycemŞu an tedirgin olduğunun farkındayım ama acele etme ilk ayının dolmasını bekle. Eğer burunda sıkıntı olduysa zaten ilk 6 ay işlem yapamaz doktorun . Acele etme daha ne şekillere girecek o burun. Benim ilk çıktığuında o kadar çok ağlamıştım ki. Gerçi hala çok gzel değil ama inan ödemler pat diye geçmiyor. Mesela benim beğenmediğim yerler hep ödemli. Beğendiğim yerlerde de ödem inmiş ondan güzel görünüyor. Ben ödemler inince güzel olacağına inanıyorum . Bol bol su iç ananas ye dotorun masaj verdiyse uygula ve kendine iyi bak. 3-4 ay sonra burnun yavaş yavaş şekil almaya başlayacak.
Merhaba bugun 18.gunum burun estetigimin. Sizce nasil gorunuyor? Yan profilimi seviyorum ben ama hala kemer tarafinda hafif cikintilik var..Ayrica ön profilden burun ucumda yamukluk var..Sizce ödemden dolayi mi? Yoksa amwliyatim basarisiz mi.? Baskalarinin 2 haftalik resimlerini goruyorum resmen kusursuz..neden benimki boyle...? Cok sinirim bozuluyor..
Lütfen cevap verinn 7. Ayım dolmak üzere ama burnum yamuk düzelmez mi ?Daha cok erken cnm.olumsuz bişiler düşünme şimdiden. Kendini yıpratma.
Yaaa masallah cok güzel duruyor takinti yapiyoruz indna boyleSence cokukluk var mi ??
Duzeldimi burnunuz acaba 6 ayı geçmiş ben 1 ay oldu olalı düzelir miMerhaba bugun 18.gunum burun estetigimin. Sizce nasil gorunuyor? Yan profilimi seviyorum ben ama hala kemer tarafinda hafif cikintilik var..Ayrica ön profilden burun ucumda yamukluk var..Sizce ödemden dolayi mi? Yoksa amwliyatim basarisiz mi.? Baskalarinin 2 haftalik resimlerini goruyorum resmen kusursuz..neden benimki boyle...? Cok sinirim bozuluyor..