• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği oldum...

16 Temmuzda Alper Bayraktar'a ameliyat oldum. Yıllardır doktor araştıran birisi olarak doktorumdan çok memnunum. Alper bey güler yüzlü, hastasının isteklerini göz önünde bulunduran, ameliyatın risklerini anlatan ve işinin arkasında duran bir doktor. Bursa'da yaşamıyorum ama ameliyat için bursa'ya gittim masajlar için de gidiyorum. Birçok yerden gelen hastası var Alper bey'in. Hatta son gittiğimde 2,5 yıl önce yaptığı bir burunu görme şansım oldu ve çok güzeldi. Hatta burnunu gördüğüm adamı 1 hafta önce de görmüştüm. Ne güzel burnu varmış biz estetik oluyoruz bazıları doğuştan şanslı demiştim onun da estetikmiş. Alper bey herkese farklı burunlar yapıyor ve gerçekten çok başarılı bir doktor. Burdan canım arkadaşım Gül'e de çok çok teşekkür ediyorum bana doktor konusunda çok yardımcı olduğu için. Soru sormak isteyen varsa sorabilir cevaplarım. Fotoğraf görmek isteyene özelden atarım.

istanbulda kalacak yerın var ıse ıstanbulda ol derım... bursada gercekten dr bulmak cok zor arkadasım o da amelıyat olmak ıstyor at bursada bır hekım bulamadı oda ıstanbul dusunuyor hatta gecen ortodontistim ile burun estetıgını konuyorduk oda bursada olmus dıyor bursada bu işi ıyı yapan cok az dogru kısıyı bulmak zor dıyor... bence kalacak yer sıkıntın yoksa ıstanbulda ol hem gıt gel yormuyorkı ınsanı zaten o alcın tampon cıkana kadar 1 hafta yada 10 gun ıstanbulda kalıyorsun gerisi aylık 2 aylık vs surelı kontroller...

hmm anladım canımmm ya cok acıklayıcı oldu cıdden cok saol :) ben bı dusuneyımm :)

16 Temmuzda Alper Bayraktar'a ameliyat oldum. Yıllardır doktor araştıran birisi olarak doktorumdan çok memnunum. Alper bey güler yüzlü, hastasının isteklerini göz önünde bulunduran, ameliyatın risklerini anlatan ve işinin arkasında duran bir doktor. Bursa'da yaşamıyorum ama ameliyat için bursa'ya gittim masajlar için de gidiyorum. Birçok yerden gelen hastası var Alper bey'in. Hatta son gittiğimde 2,5 yıl önce yaptığı bir burunu görme şansım oldu ve çok güzeldi. Hatta burnunu gördüğüm adamı 1 hafta önce de görmüştüm. Ne güzel burnu varmış biz estetik oluyoruz bazıları doğuştan şanslı demiştim onun da estetikmiş. Alper bey herkese farklı burunlar yapıyor ve gerçekten çok başarılı bir doktor. Burdan canım arkadaşım Gül'e de çok çok teşekkür ediyorum bana doktor konusunda çok yardımcı olduğu için. Soru sormak isteyen varsa sorabilir cevaplarım. Fotoğraf görmek isteyene özelden atarım.

cnm senın alcılı resımlerı gordum ama son halını gormedm tabı :) fotografını gormeyı cok ısterım son halını ınan :)

cnmm ya tamda benım sorunumdan bahsetmıssın :( bende ıstanbul da bır doktor begendım ama hem aılem hem cevremdekıler yok tampon al yok alcı yok pansuman yok kontrol cok zor olur ıstanbul degmez dıyıp durdular benımde kafamı karıstırdılar :(

sımdı bursa arastırıyorum ıste ama sen ne dusunuyosun bu konuda??? fıkrın bu anlamda onemlı cıdden yasamıs bırı olarak?
bende alper beyi tanimadan once istanbul diye israr ederdim.birkez gorustukten sonra ikna olduk ve baska doktorlarida arastirma firsati buldugum halde memnun olmadim ve iyikide ameliyatimi alper beye olmusum.neredeyse bir sene olacak sisliklerimin inmesi 10 ayi buldu bence birazdaha sabredebilirim.. bence sende gorusmelisin

kızlar bıde bısey sorucam, Alper Bayraktar muayene ucretı alıyormu? alıyorsa ne kadar alıyor? teşekkur :)
muayene ucreti yok canim.
raporluchatlaq bu konuyu açtığın için gerçekten sana teşekkür borçluyum devlet hastenesine ön yargıyla bakıyordum ama yorumlarını okuyunca kaybedecek birşeyim yok nasılsa dedim Alper Beyi görmeliyim dedim ve bugün ameliyatımın 6.günü alçıyı çıkardık bugün içim huzurlu mutluluğumu anlatamam doğru doktoru bulmak gerçekten zor sayende buldum gerçekten çok teşekkürler :)
memnun olduguna cok sevindim sabret canim gun gectikce dahada guzellesicek..

istanbulda kalacak yerın var ıse ıstanbulda ol derım... bursada gercekten dr bulmak cok zor arkadasım o da amelıyat olmak ıstyor at bursada bır hekım bulamadı oda ıstanbul dusunuyor hatta gecen ortodontistim ile burun estetıgını konuyorduk oda bursada olmus dıyor bursada bu işi ıyı yapan cok az dogru kısıyı bulmak zor dıyor... bence kalacak yer sıkıntın yoksa ıstanbulda ol hem gıt gel yormuyorkı ınsanı zaten o alcın tampon cıkana kadar 1 hafta yada 10 gun ıstanbulda kalıyorsun gerisi aylık 2 aylık vs surelı kontroller...
bence istanbula hic luzum yok alper beye ameliyat olupta memnun kalmayan bir hastasini gormedim.

gecmis olsun canim cok sevindim senin adina..

raporluchatlaq canım çok teşekkür ederim. Gerçekten Alper bey anlattığın gibi birisi. Maşallah genç yaşta çok başarılı. Çok mutluyum şu an ki halimden :) Allah doktorumdan ve yardımcı olan herkesten razı olsun.

raporluchatlaq canım çok teşekkür ederim. Gerçekten Alper bey anlattığın gibi birisi. Maşallah genç yaşta çok başarılı. Çok mutluyum şu an ki halimden :) Allah doktorumdan ve yardımcı olan herkesten razı olsun.

amin canim.. fazlasi var eksigi yok yani. ben burnum hic inmicek herhalde diyodum ama suanda yerine oturdu bazen uykusuz oluyorum vs bulundugum yerde denize cok yakinim nemli ve alisamadim bir turlu nemine her sabah yuzum gozum siseeer aksam bakmissin inmis.anneme gidip kaldigimda fark ettim bunu.. resim yuklemek istiyorum ama telden beceremedim bir turlu.. ayarliyayimda birkactane yeni yuklicem

Pınar bitanem rıca ederimmm .. Bende bana vesile olan raporluchatlaqa tesekkur ediyorum .. Bu forumdaki güzel yazısı ile çeldi aklımı ve bende Apler beye gittim anlattıklarınızı hak ediyor başarılı doktorumuz.. Bende memnunum ve diyorum ki iyi ki varsın Alper Bayraktar:nazar:

amin canim.. fazlasi var eksigi yok yani. ben burnum hic inmicek herhalde diyodum ama suanda yerine oturdu bazen uykusuz oluyorum vs bulundugum yerde denize cok yakinim nemli ve alisamadim bir turlu nemine her sabah yuzum gozum siseeer aksam bakmissin inmis.anneme gidip kaldigimda fark ettim bunu.. resim yuklemek istiyorum ama telden beceremedim bir turlu.. ayarliyayimda birkactane yeni yuklicem

Tamam canım :) Merakla bekliyorum resimlerini. Kesinlikle oturmuştur iyice güzelleşmiştir senin burnun :)

Pınar bitanem rıca ederimmm .. Bende bana vesile olan raporluchatlaqa tesekkur ediyorum .. Bu forumdaki güzel yazısı ile çeldi aklımı ve bende Apler beye gittim anlattıklarınızı hak ediyor başarılı doktorumuz.. Bende memnunum ve diyorum ki iyi ki varsın Alper Bayraktar:nazar:

Senin burnun da çok yeni canım ama çok güzel ya :) Maşallah. Ben 1 aylık halini beğenmiştim ama zamanla daha da güzelleşti :) Kesinlikle Alper bey iyi ki var :nazar: :))

birsey degil canim ne demek.. aslinda soyle dusunmek lazim insanlar diyorya neden az hastasi paylasim yapiyor. taniyamiyoruz vs.. ben aklima koyup forum acmasaydim,siz resimlerinizi eklemeseydiniz,daha cok insan tanimazdi.boyle boyle daha cok insan taniyabilicek.on yargilarindan kurtulucak bizede tesekkur edicek dimi yani :-)

Tamam canım :) Merakla bekliyorum resimlerini. Kesinlikle oturmuştur iyice güzelleşmiştir senin burnun :)
aynen bende yorumlarinizi merak ediyorum ama cepten yuklenemiyormu acebaki...

Kızlar önceden çekirge devlet hastanesi hekimlerinin arasında Alper Beyin ismi görünüyordu.Şuan görünmüyor görev yeri mi değişti acaba?

Alper Bayraktar hakkında bu kadar övgü dolu yazılar okumak güzel. Korkuyorum açıkçası ama bu yazılar beni cesaretlendirdi. Kısmetse bende seneye ameliyat düşünüyorum.

Alper Bayraktar hakkında bu kadar övgü dolu yazılar okumak güzel. Korkuyorum açıkçası ama bu yazılar beni cesaretlendirdi. Kısmetse bende seneye ameliyat düşünüyorum.

Alper Bey konusunda cidden çok iyi bir doktor.Kendimi hatırlıyorum da 18 Haziranda oldum ameliyatı.İlk 1 ay şişliklerden hiç mutlu değildim.Beğenmedim diye ağlıyordum.Hatta Alper Beyede dert yandım.Bekle bakalım 3 ay bir olsun şişlerin insin o zaman konuşalım dedi.Hakikaten dediği gibide oldu.Şimdi mutluyum.Ellerine sağlık Alper Bey.

Back