• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği oldum...

2eylülde Alper beyin ellerine teslim olacağım kızlar.... Tavsiyeleriniz var mı:)
simdi ameliyatlisindir gecmis olsun canim
alper beyin suanki fıyatları ortalama ne kadar?
ortalama 3500falandi tabi burun yapina ve ameliyat olacagin hastaneyede bagli
Ben 18 Haziranda ameliyat oldum.Alper Bey bildiğim kadarı ile istediği her hastanede ameliyat yapabiliyor.
gecmis olsun canim.. medikalparkta afislerini gorenler olmus anlasmasi oldugundanmi yoksa oradami gorevli bilmiyorum.ekimde benim senelik randevum var.oncesi sonrasina bakicaz..

simdi ameliyatlisindir gecmis olsun canim

ortalama 3500falandi tabi burun yapina ve ameliyat olacagin hastaneyede bagli

gecmis olsun canim.. medikalparkta afislerini gorenler olmus anlasmasi oldugundanmi yoksa oradami gorevli bilmiyorum.ekimde benim senelik randevum var.oncesi sonrasina bakicaz..

Ben henüz 1.aydan sonra kontrole gitmedim.Bazı arkadaşlar her ay gidiyormuş ama beni arayan olmadı.Acaba ne zaman kontrole gitmeliyim?

Ben henüz 1.aydan sonra kontrole gitmedim.Bazı arkadaşlar her ay gidiyormuş ama beni arayan olmadı.Acaba ne zaman kontrole gitmeliyim?

seni aramazlar doktor beyin sana soylemis olmasi gerek 3aylik oldugunda birde 6aylik oldugunda gidersin.masaj yapmani tavsiye ettimi. ben simdi senelik oldugunda gidicem oncesi sonrasina bakicaz.
yanliz sunu soyliyeyim herr ay yerine yavas yavas oturdu sislikler hic kalmadi kesinlikle senesi beklenmeli sonuc icin..

seni aramazlar doktor beyin sana soylemis olmasi gerek 3aylik oldugunda birde 6aylik oldugunda gidersin.masaj yapmani tavsiye ettimi. ben simdi senelik oldugunda gidicem oncesi sonrasina bakicaz.
yanliz sunu soyliyeyim herr ay yerine yavas yavas oturdu sislikler hic kalmadi kesinlikle senesi beklenmeli sonuc icin..

Merhaba Canım,

Doktor Beyin hemşiresi 3 aylık olunca gelirsin demişti.Ama benim 1 aylık kontrolümde söylemişti.Kadını falan çıldırttım heralde :) Çok şişti burnum ve etrafı.Garip bir şeydim.Dolayısyla hep öyle kalcak diye düşündüm yada o psikolojiyle biraz fazla serzenişte bulundum.Sanırım 18 Hazirandan bu yana bugün 3 ay oluyor.

Masaj tavsiye etti.2 ay yapmaya çalıştım ama bazen sadece sabah bazen akşam yada öğlen.İş yoğunluğu artınca fazla yapmadım.Haklısın benimde şişlikler her hafta kendini farkettiriyor. Görenler beğeniyor yandan.Şunu söyliyim hakkaten bizim doktor konusunda çok iyi.O her aşamayı anlattı detaylı.Ve ne dediyse o oldu.

Ben şimdi burnum düşer mi diye korkuyorum.Çünkü ilk ay görenler o çok kalkıktı bak baya inmiş diyorlar.Bende tırsmaya başladım açıkçası.Sence düşer mi ya?

raporluchatlaq bu konuyu açtığın için gerçekten sana teşekkür borçluyum devlet hastenesine ön yargıyla bakıyordum ama yorumlarını okuyunca kaybedecek birşeyim yok nasılsa dedim Alper Beyi görmeliyim dedim ve bugün ameliyatımın 6.günü alçıyı çıkardık bugün içim huzurlu mutluluğumu anlatamam doğru doktoru bulmak gerçekten zor sayende buldum gerçekten çok teşekkürler :)

ne kadara oldun canım sen?

16 Temmuzda Alper Bayraktar'a ameliyat oldum. Yıllardır doktor araştıran birisi olarak doktorumdan çok memnunum. Alper bey güler yüzlü, hastasının isteklerini göz önünde bulunduran, ameliyatın risklerini anlatan ve işinin arkasında duran bir doktor. Bursa'da yaşamıyorum ama ameliyat için bursa'ya gittim masajlar için de gidiyorum. Birçok yerden gelen hastası var Alper bey'in. Hatta son gittiğimde 2,5 yıl önce yaptığı bir burunu görme şansım oldu ve çok güzeldi. Hatta burnunu gördüğüm adamı 1 hafta önce de görmüştüm. Ne güzel burnu varmış biz estetik oluyoruz bazıları doğuştan şanslı demiştim onun da estetikmiş. Alper bey herkese farklı burunlar yapıyor ve gerçekten çok başarılı bir doktor. Burdan canım arkadaşım Gül'e de çok çok teşekkür ediyorum bana doktor konusunda çok yardımcı olduğu için. Soru sormak isteyen varsa sorabilir cevaplarım. Fotoğraf görmek isteyene özelden atarım.

canım ne kadara yaptı geçmiş olsun

Merhaba Canım,

Doktor Beyin hemşiresi 3 aylık olunca gelirsin demişti.Ama benim 1 aylık kontrolümde söylemişti.Kadını falan çıldırttım heralde :) Çok şişti burnum ve etrafı.Garip bir şeydim.Dolayısyla hep öyle kalcak diye düşündüm yada o psikolojiyle biraz fazla serzenişte bulundum.Sanırım 18 Hazirandan bu yana bugün 3 ay oluyor.

Masaj tavsiye etti.2 ay yapmaya çalıştım ama bazen sadece sabah bazen akşam yada öğlen.İş yoğunluğu artınca fazla yapmadım.Haklısın benimde şişlikler her hafta kendini farkettiriyor. Görenler beğeniyor yandan.Şunu söyliyim hakkaten bizim doktor konusunda çok iyi.O her aşamayı anlattı detaylı.Ve ne dediyse o oldu.

Ben şimdi burnum düşer mi diye korkuyorum.Çünkü ilk ay görenler o çok kalkıktı bak baya inmiş diyorlar.Bende tırsmaya başladım açıkçası.Sence düşer mi ya?

:-) yoo oyle dusmez.o kalkiklik farkli oluyo bendede olmustu meraketme. dudaklarin yukarida oluyofalan.onlar olmasi gereken surec.baksimdi sen ara doktoru kontrole git.hic meraklanma bende ayni olmustum palyanco gibi yumyuvarlak bir burun ucu..:-) masajlarla ve zaman gectikce odemler inicek simdi findik gibi.odemler indi burun kemigim minnacik elledigimde. her goren harika diyor.ben hatta dahada yarim sene beklicemyani.odemlerle basi dertte olan biriyim tam oturmadan hic elestirmem doktorcugumu.

:-) yoo oyle dusmez.o kalkiklik farkli oluyo bendede olmustu meraketme. dudaklarin yukarida oluyofalan.onlar olmasi gereken surec.baksimdi sen ara doktoru kontrole git.hic meraklanma bende ayni olmustum palyanco gibi yumyuvarlak bir burun ucu..:-) masajlarla ve zaman gectikce odemler inicek simdi findik gibi.odemler indi burun kemigim minnacik elledigimde. her goren harika diyor.ben hatta dahada yarim sene beklicemyani.odemlerle basi dertte olan biriyim tam oturmadan hic elestirmem doktorcugumu.

Ya benim aslında burun kenarlarımda şişlik var.Yani burun kemeri olan kısmın yanları yanaklarıma doğru olan yer.Aslında baya indi ama farkedilir derecede var hala.Çok şikayet etmiyorum.

Canım senin ameliyattan sonra cildin nasıl oldu.Benim zaten yağlı sayılırdı ama şimdi korkunç bir yağ kusması var.Uygun cilt ürünleri kullanıyorum ama burnum özellikle korkunç yağlanıyor.Kilo aldım sonra :) Tabii aldığım kilo göbekte toplandı.Eritemedim.Siniri arbedesi her gün.Bazıları ameliyat yapıyor diyor ama 3 ay oldu hala göbekliyim ya.Sende de böyle oldu mu?

merhaba bende alpey beye ameliyat oldum. bugün 22. günüm. Alper bey gerçekten işin ehli ve sevecen bi doktor. Yanlız benim burnumda sanki çizgi gibi bi iz var bu geçicimidir ?bilgin var mı ya da sende oldumu ?

Ya benim aslında burun kenarlarımda şişlik var.Yani burun kemeri olan kısmın yanları yanaklarıma doğru olan yer.Aslında baya indi ama farkedilir derecede var hala.Çok şikayet etmiyorum.

Canım senin ameliyattan sonra cildin nasıl oldu.Benim zaten yağlı sayılırdı ama şimdi korkunç bir yağ kusması var.Uygun cilt ürünleri kullanıyorum ama burnum özellikle korkunç yağlanıyor.Kilo aldım sonra :) Tabii aldığım kilo göbekte toplandı.Eritemedim.Siniri arbedesi her gün.Bazıları ameliyat yapıyor diyor ama 3 ay oldu hala göbekliyim ya.Sende de böyle oldu mu?

bol bol su ic canim odemi atar vucudun.burun masaji yapiyomusun.onlara devam etmen gerekiyo sisliklerinin inmesi icin.

merhaba bende alpey beye ameliyat oldum. bugün 22. günüm. Alper bey gerçekten işin ehli ve sevecen bi doktor. Yanlız benim burnumda sanki çizgi gibi bi iz var bu geçicimidir ?bilgin var mı ya da sende oldumu ?
gecmis olsun canim.gercekten sevecen olmasi cok iyi ketum bir insan olsa basarili olamazlardi herhalde doktorlar. sendeki iz,burun altindami bu bizim ameliyat yerimiz.bu iz kalmiyo merak etme.

Geçen hafta bende Alper Bayraktar'a rinoplasti ameliyatı oldum.Gerçekten kendisinden çok memnun kaldım,Her nekadar ameliyat bana baya bir koysada:))
Bende Alper Beyi internetten araştırarak buldum,bu sitenin çok faydası oldu karar vermemde..
İstanbul da olmayı düşünürken,internette yapılan yorumları görünce direk karar verdim,arada çelişkiye düştüm tabi...
İyiki Alper Beye oldum,boşyere 2-3 katı para vermek zorunda kalmadım,geleceği çok parlak ve süper bir cerrah...

Valla artık hic masaj yapmıyorum.vakitte kalmıyor.sabah cok erken evden cıkıyorum.aksamada agzım acık eve geliyorum.masaj olayı hic hosuma gitmemişti zaten :)
sen iyice bosvermissin canim.ben hep masaj yapmistim yeterli olmasada.masaj yapinca odemin inmesine ve daha guzel seklini korumasina yardimci oluyodur heralde.sen bilirsin yinede..

Geçen hafta bende Alper Bayraktar'a rinoplasti ameliyatı oldum.Gerçekten kendisinden çok memnun kaldım,Her nekadar ameliyat bana baya bir koysada:))
Bende Alper Beyi internetten araştırarak buldum,bu sitenin çok faydası oldu karar vermemde..
İstanbul da olmayı düşünürken,internette yapılan yorumları görünce direk karar verdim,arada çelişkiye düştüm tabi...
İyiki Alper Beye oldum,boşyere 2-3 katı para vermek zorunda kalmadım,geleceği çok parlak ve süper bir cerrah...
canim gecmis olsun.iyiki Alper beye ameliyat olmussun.bende senin gibi istanbul dusunurken bulmustum.bencede kariyerinin basinda ve gizli bir cevher.sen medkaldemi oldun canim ameliyati

canim gecmis olsun.iyiki Alper beye ameliyat olmussun.bende senin gibi istanbul dusunurken bulmustum.bencede kariyerinin basinda ve gizli bir cevher.sen medkaldemi oldun canim ameliyati[/QUOTE]

Evet medical de oldum,11 gün oluyor.Alper Bey Çekirge devletten istifa etmiş,medical de çalışmaya başlamış.Açıkcası Çekirge devlet hastanesi nasıldır bilmiyorum ama medical hast. için Alper bey kadar süper diyemiycem,özel hastane olmasına rağmen,bazı eksiklikler var...

Back