Arkadaşlar merhaba öncelikle foruma sadece bunu yazmak için üye oldum, öncelikle bunu belirteyim. Ameliyat olalı 4 ayı geçti, nefes problemim ve burnumda kırık mevcuttu ameliyat sonrası çok başarılı geçti ara ara nefes problemi yaşıyorum hala ama bunu doktora bağlamak şu an için etik olmaz, burnuma gelecek olursak herkes tarafından oldukça beğeniliyor hatta kimse ameliyat olduğunu anlamıyor bile. Benim burnumda herhangi bir yöne doğru kayıklık olmadı, bu tamamen size bağlı (bünyem çok hassas) 45 gün boyunca sağa sola dönmeden düz yattım ve SiccNasal ve burun spreyimi düzenli kullandım bunlar en çok işinize yarayacak şeyler. Burnumu ellemekten çekinmedim ama orantılı ve doğru şekilde bunu yapmak önemli olan, burun yüzeyi temizliğimi gazlı bez yardımıyla yavaş yavaş yaptım evet 2 ay ciddi bir yağlanma oluyor burnunuzda 3. ayınıza kadar burnunuzun derisine peeling, maske, burun bandı gibi şeyler yapmayın bu burnunuzun şekline ve derisine zarar verebilir ve mutlaka güneş kremi kullanın yaz veya kış (güneş en çok kışın yakar unutmayın). Doktorun ilgisine değinecek olursam en çok bu açıdan memnunum sanırım, uyandığımda yanımdaydı ve gayet güleryüzlüydü doktor bey ne zaman arasam ulaşabildim, tamponunuzu evet asistanı çıkartıyor genelde ama kontrolünüzü tabiiki de kendisi yapıyor. Bu doktorun ilgisizliğinden ziyade yoğunluğundan kaynaklanıyor. Unutmayın ameliyatınız sizin istekleriniz üzerine yapılıyor ve %20 başarızlık riskini size en başında anlatıyor doktor bey, kimse robot değil sonuçta olabilir buna karşılık bir şey olduğunda doktor bey ikinci ameliyatınızı yapmayı kabulleniyor, kendi hatasını çekinmeden söyleyen biri Alper Bey, bu yüzden içiniz rahat olsun ameliyat sonrası tamamen sizin elinizde ilk çıktığında çok güzelse ve sonradan bozulduysa bu sizin bir şeyleri yanlış yaptığınızdan kaynaklanabilir. Bu kadar övdün diyeceksiniz ama evet tamamen hak ediyor, hiç mi problemim yok? Evet var, şu anlık nefes problemim var eskiden olduğu yerde ama dediğim gibi şu an bunu doktoruma bağlayamam çünkü devamlı yaşamıyorum bu problemi ve kendi mükemmeliyetçiliğimden kaynaklanan kimsenin fark etmediği kemer denemez ufacık bir çıkıntı var fakat bu çıkıntı burun ameliyatı olan her tanıdığım insanda var -sadece Alper Bey'e ameliyat olanlarda değil- bu yüzden her şeyi Alper Bey'e yüklemek hoş olmaz.
Bu uzun yazıyı okuduğunuz için teşekkür ederim, ameliyat olmayı düşünenler bana mailini yollarsa oradan detaylı bilgi ve fotoğraf yollayabilirim, umarım hepinizin ameliyatı başarılı geçer.