doğru söylemiş o iğne nasıl bşiyse vuruyolarya ben öyle bişey tahmin etmiyodum.ameliyathaneye nasıl gittim hatırlamıyorum girdim çok soğuk kapısının önünde bekliyorum sedyedeyim koridorda..iki kişi konuşuyolar bende kafamı kaldırmışım hemşireleri dinliyorum.yanımdan biri geçti şşt düşersin yat dedi sonra alper bey ameliyattaymış onun çıkmasını bekledik çıktı daha soğuk biryerdi ameliyathane 4 5 kişi vardı.alper bey ordaydı ''ooo ... hanım hazırmıyız bakalım '' dedi. bende evet ama çok soğuk dedim.beni nasıl sardılar biliyomusun kendimi mumya sandım
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
bunlar neden dedim.kaçsaat kalıcaksın donarsın dediler.yanımdaki kız tansiyonu ölçüyodu,sonda takılmıcak galiba dedim..yok yok merak etme takılmicak dedi..ama ben niye uyumuyorumki dedim..anestezi doktorları şimdi vuruyoruz iğneyi dedi.seruma verdi iğneyi..ben haala uyumuyorum ama dedim.15ten geriye say dedi.saydım saydım hemşire,doktorbey uyuyamicak galiba dedi
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
9,8,7de gitmişim...buraya kadar olan kısmı rüya gibi hatırlıyorum..oyüzden sıfır heyecan.uyandığımda beni biri dürtüyodu.yaaa bırakııın uyumak istiyorum diye kızıyodum..XX 'cim gözlerini bir aç yine uyursun dediler.açtım gözümü bak açtım işte dedim..tamam dedi uyudum.kalktığımda yatağımdaydım ayyycanıım doktorcezim yanımdaydı.annem eşim,doktor bey ve hemşiresi vardı.bana ağrı eşiğimi soruyodu.benim birtek kafam zonkluyodu burnum felan ağrımıyodu.bak dedi sondayı gösterdi doktor bey.aaaa dedim takmışlarmı.ama iyikide takmışlar hiçte bişey hissetmiyosun.songün çıkarıyolar ozamanda hissetmiyosun..ben çok sevmiştim ameliyat olmayı
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
sıra sende bakalım