- Konu Sahibi raporluchatlaq
bu tarz ameliyatlar hangi mevsim oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önemli değil canım tabiki koyarım ara ara yüklüyorum yardımı olur diyerek zaten.inş. sende memnun kalırsın.bende senin tavsiyenle buldum alper beyi teşekkür ederim canım rica etsem önden çekilmiş bı foto koyarmısın
benim ilk ameliyatım canım revizyon için ameliyattan önce risklerinden bahsetmişti.gözümü korkutmamıştı gayet profesyonel bir insan ben revizyona gerek bile kalsa ona olurum diyordum yani.zaten kendiside kalmayacağını söylemişti.öylede oldu..alper bey e yaptırdığın amleiyatın ilk ameliat mı yoksa revizyon ameliyatımı yazarsan çok sevinirim
müsait olduğun her mevsim olur bence.her mevsimin dez avantajları var.kışın grip olma olasılığı var yazın sıcaklar var.en güzeli bahar ayları...bence bu aralar olbu tarz ameliyatlar hangi mevsim oluyor
eğer sıcaklara gelirse bantlardan sonra koruyucu önerebilir belki.bir müddet cilt bakımı yasak bana birtek onu söylemişti.ama güneşten korunmak için sanırım çok sıcaklarda olmak lazım ameliyatı...güneş ten korunmak gerekiyormuş ameliayttan 2 ay sonra damı böyle?
inş. canım alper bey hastasının memnuniyetini gözeten bir insan.kendiside mükemmeliyetçi..herkes dört dörtlük değil tabi insan yapımı sonuçta ama görmüş olduğu tahsilin karşılığını veriyor bence yeterince..ben murat tezcan la görüştüm alper beyle de önümüzdek hafta görüşücem benim ikinci ameliyatım malesef kaburga kıkırdağı alınacak alper bey le ilgili yazdıklarını okuyunca onada gitmeye karar verdim inşallah bende sonuçtan memnun olurum![]()
selam kızlar..2yıllık araştırmam sonucunda sabırla bekleyerek sonunda oldum ameliyatımı..17 ekimde oldum bugün bir haftam doldu ve çok şükür şişliklerim neredeyse kalmadı.. ameliyatımın öncesini anlatıyım biraz,alper beyi hastahaneden ötürü bir araştırdım kendisiyle 1.5 sene önce görüştük ilk andan itibaren o güveni eşimede banada verdi.nefes problemim vardı çoğunlukla bu şikayetim için gittim ama problemlide burun yapım vardı.görüşmeden sonra çok doktor gezdim kbb doktorlarıda dahil.hiçbirinden granti alamadım.ben sonunda alper beye gittim.güleryüzle karşıladı ve bizi tanıdı.2 defa 1 er saat olarak görüşme yaptı,animasyondu vs..15 ekimde tamamlandı ve 17 ekim sabahı 10.30da ameliyata alındım.sigorta hastahanesinde oldum ameliyatımı. güler yüzüyle sağolsun ilgisiyle hiç korkmadan girdim ameliyata,en son hatrladığım 15ten geriye sayarken 7de kaldığımdı 5 saat sonra kendimi yatağımda buldum başımda doktorum vardı ağrılarımı sordu ilk andan itibaren burnumda hiççbir ağrı sancı hissetmedim 4 saatte bir ağrı kesici verdiler.2 gece kaldım yüzüm baya şişmişti ama hiç ağrım yoktu çogunlukla uyuyordum zaten.son cuma günü tamponlarımı almaya geldi doktor acı hissetmeyeceğimi söyledi gerçekten öylede oldu.zaten artık tamponlar çok kısa sadece sonunda birşeyler kopar gibi oldu gözümden yaş geldi resmen kendi elleriyle sildi göz yaşımı adamcağız böylede merhametli.vitaminlerdi burun sıpreyiydi derken dün alçım çıktı ve resmen bambaşka bir kadın durdu karşımda, doktorumun sevincini görmelisiniz.şimdi alışveriş merkezlerinde meraklı kadınların sorularıyla boğuşuyorum.tabi bant oldugu için şimdilik belli estetik oldugu..bilmiyorum siz söyleyin güzel olmuşmu?:))ben çok sevdim yeni halimi en azından yüzümdeki bitkin ve somurtuk ifade gitti,,artık fındık burunlum diye seviyor benmki..daha ne olsun...darısı çok isteyenlerin başına)
şuan memnunmusunuz acaba burnunuzdan? amelıyat sonrası ne sıklıkla kontrollerınız oldu ve ne kadar ücret ödedınız?selam kızlar..2yıllık araştırmam sonucunda sabırla bekleyerek sonunda oldum ameliyatımı..17 ekimde oldum bugün bir haftam doldu ve çok şükür şişliklerim neredeyse kalmadı.. ameliyatımın öncesini anlatıyım biraz,alper beyi hastahaneden ötürü bir araştırdım kendisiyle 1.5 sene önce görüştük ilk andan itibaren o güveni eşimede banada verdi.nefes problemim vardı çoğunlukla bu şikayetim için gittim ama problemlide burun yapım vardı.görüşmeden sonra çok doktor gezdim kbb doktorlarıda dahil.hiçbirinden granti alamadım.ben sonunda alper beye gittim.güleryüzle karşıladı ve bizi tanıdı.2 defa 1 er saat olarak görüşme yaptı,animasyondu vs..15 ekimde tamamlandı ve 17 ekim sabahı 10.30da ameliyata alındım.sigorta hastahanesinde oldum ameliyatımı. güler yüzüyle sağolsun ilgisiyle hiç korkmadan girdim ameliyata,en son hatrladığım 15ten geriye sayarken 7de kaldığımdı 5 saat sonra kendimi yatağımda buldum başımda doktorum vardı ağrılarımı sordu ilk andan itibaren burnumda hiççbir ağrı sancı hissetmedim 4 saatte bir ağrı kesici verdiler.2 gece kaldım yüzüm baya şişmişti ama hiç ağrım yoktu çogunlukla uyuyordum zaten.son cuma günü tamponlarımı almaya geldi doktor acı hissetmeyeceğimi söyledi gerçekten öylede oldu.zaten artık tamponlar çok kısa sadece sonunda birşeyler kopar gibi oldu gözümden yaş geldi resmen kendi elleriyle sildi göz yaşımı adamcağız böylede merhametli.vitaminlerdi burun sıpreyiydi derken dün alçım çıktı ve resmen bambaşka bir kadın durdu karşımda, doktorumun sevincini görmelisiniz.şimdi alışveriş merkezlerinde meraklı kadınların sorularıyla boğuşuyorum.tabi bant oldugu için şimdilik belli estetik oldugu..bilmiyorum siz söyleyin güzel olmuşmu?:))ben çok sevdim yeni halimi en azından yüzümdeki bitkin ve somurtuk ifade gitti,,artık fındık burunlum diye seviyor benmki..daha ne olsun...darısı çok isteyenlerin başına)
teşekkür ederim canım.benim morluklarım 4 gün sürdü ama feciydi..doktorum sağolsun önerilerine uydum ve 5.gün düzeldi 6.gün bantlı hali..resimde var.. inanamadım kendime çok değişmiştim.zamanla bantlar çıktı biraz şişti,masajlarımı yapmaya devam ettim ve indi şimdi 5 aylık ve çokkk memnunum.Alper beyin alanı estetik..ama nefes probleminide hallediyor.
Ben 2,3 sene çok araştırdım kbb doktorlarınada gittim ama hiç güvenemedim.istedimki hem dışarıdan hem içeriden nefes alabileyim görüntü olarakta memnun kalabileyim.özeller çok pahalı devlette estetik cerrahada nasıl güveneyim derkeeen.çekirge devlet hastanesinin doktorlarını çok methettiler.bende dedim estetik cerrahıda vardır neden olmasın bir araştırayım ve netten bilgilerine yorumlarına ulaştım kendisinden randevu aldım hastanede görür görmez tamam dedim sağlığımıda burnumuda emanet edeceğim bir doktor.yanılmamışım 1 sene sonra muayenehanesine gittim ve beni tanıdı..hemende gün aldık ve ameliyat oldum.çok ilgili bir doktor aradığımda ulaşabiliyorum söylediklerinin tersi hiçbirşey yaşamadım.her gördüğüm insanada tavsiye ediyorum kendisini
selam canım.öncelikle bursada internet ortamından fazla tanıyamassın doktorları..bilindik birkaç doktor vardır oda özelde yapar çok uçuk fiyat isterler.bazısıda fiyata göre ameliyattan sonra ilgilenmediklerini söylediler,şımardıklarını vs vs.. bende alper beyi netten tanıdım ama bir başkasından duyduğum için değil.çalıştığı hastahanenin doktorları çok iyi bunu biliyorum.eğer iyi olmasa orada bulunmazdı dedim.o niyetle araştırdım iyikide öyle yapmışım..Bende estetik burun ameliyatı olmayı düşünüyor ama korkuyorum.. Korkum ameliyattan ziyade sonuç. Dr Alper Bayraktarı sizlerden duydum ve eniyihkim listesinde çok tavsiye edilmiş.Pazartesi bir randevum var kendisi ile heyecanlıyım.. Fotografın varsa görmek isterim yeni oldugum için sanırım henuz gorm imkanım yok bana yardımcı olur musunuz ..
Teşekkürler...
devamlı olarak birtane resim bırakıyorum gerek görürsem diğerlerinide ekleyip yeniden siliyorum.senin için birdaha eklicem birkaç gün sonra silicem canım..merhaba kızlar ben 2. ameliyatımı olucam o yüzden daha dikkatli bir seçim yapmam lazım alper beyle ilgili yorumlarınız hep olumlu ama ona ameliayt olanlar bana fotoğraf atabilir mi ben sadece birinizinkini görebildim ve o da bantlıydı..
lütfen ya burdan özel mesaj olarak yada shylinaa@hotmail.com bi şekilde resimlerinizi görme imkanım var mı...
yüzünüzü göstermek istemezseniz sadece burun kısmnı gönderseniz de olur arkadaşlar çok rica ediyorum
benim ameliyattaki niyetim nefesti.ben ameliyat oldum olalı hiç burnum tıkanmadı.grip olduğumda bile.çok rahatladım anlatamam. ameliyat süresince ameliyattan önce-sonra sürekli tavırları hiç değişmedi doktorumun.hiç başından savar gibi bir davranışını görmedim.çok iyi bir insan.burnum için hep kontrollere çağırdı.senin memnun kalmış olman çok önemli benim için dedi.ve bu ayın 17 sinde 6.ayım doluyor.gidicem çağırdığı için.ben çok memnunum..şuan memnunmusunuz acaba burnunuzdan? amelıyat sonrası ne sıklıkla kontrollerınız oldu ve ne kadar ücret ödedınız?
şöyle canım..ben 2.5 sene kadar önce hastaneye gittim.eşimle birlikte gitmiştik.ozaman bende ayaküstü görüşmüştüm burnuma bakmamıştı bile sadece bilgi vermişti biraz bende içimden kızmıştım.özeline çağırmıştı.orada daha detaylı görüşülür demişti.bende hani para felanmı koparma niyetinde felan demiştim hatta..oderece ama araştırdım önyargılı davranndığımı 1.5 sene sonra muayenehanesine gittiğimde gördüm ve çok pişman oldum.eşimde keşke hiç beklemeseydik araştırmakla olsaydın ozaman demişti. muayenehanesine gittiğimde bana ameliyatın risklerinden felan bahsetmeye başladığında beni caydırmayamı çalışıyoki aceba demiştim içimden :) ama ben '' kararımı verdim doktor bey ben bu ameliyatı her halukarda olucam ve sizin ameliyatı yapmanızı istiyorum '' dedim.ondan sonra siz karar verdiyseniz bende ameliyatımı üstleniyorum dedi.ameliyat sonrasındada görüşmelerin devam edeceğini memnunkalmamı sağlıyacağını söyledi..şimdi ben bu insana kendini beğenmiş bir insan diyemem.benim tanıdığım doktorlar arasında en iyilerinden bence..alper bey gercekten o kadar ıyı mı bende konusmustum ayak üstü ama bana pek tatmın edıcı gelmedı ve kendını cok begenmıs bır ınsan gıbı geldıı hatta özel yerıne cagrmısstı ama gitmedimsu an memnunmusunuz peki bende tavsıye edenlerı cok duydum hastane calısanlarıda ona amlıyat oluyor muş
selam canım.öncelikle bursada internet ortamından fazla tanıyamassın doktorları..bilindik birkaç doktor vardır oda özelde yapar çok uçuk fiyat isterler.bazısıda fiyata göre ameliyattan sonra ilgilenmediklerini söylediler,şımardıklarını vs vs.. bende alper beyi netten tanıdım ama bir başkasından duyduğum için değil.çalıştığı hastahanenin doktorları çok iyi bunu biliyorum.eğer iyi olmasa orada bulunmazdı dedim.o niyetle araştırdım iyikide öyle yapmışım..
devamlı olarak birtane resim bırakıyorum gerek görürsem diğerlerinide ekleyip yeniden siliyorum.senin için birdaha eklicem birkaç gün sonra silicem canım..
benim ameliyattaki niyetim nefesti.ben ameliyat oldum olalı hiç burnum tıkanmadı.grip olduğumda bile.çok rahatladım anlatamam. ameliyat süresince ameliyattan önce-sonra sürekli tavırları hiç değişmedi doktorumun.hiç başından savar gibi bir davranışını görmedim.çok iyi bir insan.burnum için hep kontrollere çağırdı.senin memnun kalmış olman çok önemli benim için dedi.ve bu ayın 17 sinde 6.ayım doluyor.gidicem çağırdığı için.ben çok memnunum..
şöyle canım..ben 2.5 sene kadar önce hastaneye gittim.eşimle birlikte gitmiştik.ozaman bende ayaküstü görüşmüştüm burnuma bakmamıştı bile sadece bilgi vermişti biraz bende içimden kızmıştım.özeline çağırmıştı.orada daha detaylı görüşülür demişti.bende hani para felanmı koparma niyetinde felan demiştim hatta..oderece ama araştırdım önyargılı davranndığımı 1.5 sene sonra muayenehanesine gittiğimde gördüm ve çok pişman oldum.eşimde keşke hiç beklemeseydik araştırmakla olsaydın ozaman demişti. muayenehanesine gittiğimde bana ameliyatın risklerinden felan bahsetmeye başladığında beni caydırmayamı çalışıyoki aceba demiştim içimden :) ama ben '' kararımı verdim doktor bey ben bu ameliyatı her halukarda olucam ve sizin ameliyatı yapmanızı istiyorum '' dedim.ondan sonra siz karar verdiyseniz bende ameliyatımı üstleniyorum dedi.ameliyat sonrasındada görüşmelerin devam edeceğini memnunkalmamı sağlıyacağını söyledi..şimdi ben bu insana kendini beğenmiş bir insan diyemem.benim tanıdığım doktorlar arasında en iyilerinden bence..
ayak üstü olduğunu düşünmüştür.ciddi olmayıpta meraktan meşgul edenlerde oluyodur..sonuçta cidden cüşünüyorsanız ameliyatı muayenehanesine gidip birebir görüşmelisin.ben gittiğimde 1 saat görüşmüştü düşün..sonrasında yine 1 saat hiç başından savmadı öyle birşey hissetseydim olmazdım zaten.tanıdığım diğer kızlarda aynı düşünüyolar memnun kaldıklarını söylemişlerdi.ama ben o hastanede çalışıyorum hemşireyim konsültasyona gelmişti bizim bi hastamıza o zman konusmustuk...
ayak üstü olduğunu düşünmüştür.ciddi olmayıpta meraktan meşgul edenlerde oluyodur..sonuçta cidden cüşünüyorsanız ameliyatı muayenehanesine gidip birebir görüşmelisin.ben gittiğimde 1 saat görüşmüştü düşün..sonrasında yine 1 saat hiç başından savmadı öyle birşey hissetseydim olmazdım zaten.tanıdığım diğer kızlarda aynı düşünüyolar memnun kaldıklarını söylemişlerdi.
Bu arada senin amelyattan sonra olan burnunu cok begendım doktora dedim birinin burnu cok guzel olmus cok begendım kim dedicanım ben gittim Alper bey ile gorustum hastanede gayet sade ve ilgili bir insan . Yarın muayenehanesi gidecegim .. dedigin gibi internet ortamında doktorları bılemeyız ama amelyattan sonra ilgisizligi beni korkutur umarım bende oyle birsey yasamam .. Alper bey işinde iyi birine benziyor benim için de iyi olan olur inşallah heyecanlyıımmmm... birde senin amelyattan onceki resmini merak ediyorum burnunda nasıl bır sorun vardı acaba gorsel olarak ? benimkinde diş gorunusunde sorunlu umarım hersey istedigim gibi ve kolay olur :)
ayak üstü olduğunu düşünmüştür.ciddi olmayıpta meraktan meşgul edenlerde oluyodur..sonuçta cidden cüşünüyorsanız ameliyatı muayenehanesine gidip birebir görüşmelisin.ben gittiğimde 1 saat görüşmüştü düşün..sonrasında yine 1 saat hiç başından savmadı öyle birşey hissetseydim olmazdım zaten.tanıdığım diğer kızlarda aynı düşünüyolar memnun kaldıklarını söylemişlerdi.
sende istediğin gibi bir buruna kavuşursun umarım canım...önceki halinide koyucam şimdi.canım ben gittim Alper bey ile gorustum hastanede gayet sade ve ilgili bir insan . Yarın muayenehanesi gidecegim .. dedigin gibi internet ortamında doktorları bılemeyız ama amelyattan sonra ilgisizligi beni korkutur umarım bende oyle birsey yasamam .. Alper bey işinde iyi birine benziyor benim için de iyi olan olur inşallah heyecanlyıımmmm... birde senin amelyattan onceki resmini merak ediyorum burnunda nasıl bır sorun vardı acaba gorsel olarak ? benimkinde diş gorunusunde sorunlu umarım hersey istedigim gibi ve kolay olur :)
sen beni, depresyon tedavisi görürken ameliyat olmaya gelen bayan de o anlar..Bu arada senin amelyattan sonra olan burnunu cok begendım doktora dedim birinin burnu cok guzel olmus cok begendım kim dedismini bilmiyorum dedimm canım ahhh..
sen eğer hem nefes probleminden muzdarip hemde görünümünden memnun değilsen estetik cerrahına ameliyat ol.. zaten alper beyde estetik cerrahı.ben ikisindende memnun değildim.kbb doktorlarına ameliyat olan akrabalarım sürekli yeniden şikayet ediyolardı maş..ben ameliyatımdan sonra hiç problem yaşamadım..canım geçmiş olsun :) benimde nefes problemim var haziranda filan ameliyat olmak istiyorum ama biraz zayıfım kilo kaybı yaşadın mı onu merak ettim birde alper bey estetik cerrah mı yoksa kbb doktorumu yani ben kime burnumu yaptırıcam:) merak ettim
bende emre ilhanı düşünüyordum bir ara..ama güzel bursamın doktorlarımı tükenmiş dedim.. alperbeyi tanıdım iyikide.. bakalım 6.ayım doluyor gidicem görüşmeye sanırım son olur..yok ben 20 gun once istanbulda emre ılhana amelıyat oldum ablamda amelıyat olacak bursadan cok zor oluyor gel gıt o artık alper beye amelıyat olur...
sende istediğin gibi bir buruna kavuşursun umarım canım...önceki halinide koyucam şimdi.
sen beni, depresyon tedavisi görürken ameliyat olmaya gelen bayan de o anlar..imza felan istemiştide doktorumdanda oradan hatırlar...
hahahaha :) tamadırr :) anlatıyorum soyle işte boyle dıyorum biri varmıs cok mumnun kalmıs doktor guluyor :)
tabi insanın yaptığı işin takdir görmesi nekadar güzel..seviniyodur bende söylemiştim.ben sizi arkadaşlarıma hep öneriyorum sitede resim ekledim çok beğendiler demiştim..sizden duyuyorum kadınlar kulübünü demişti..anlar o şimdi ben olduğumu belkide...sende istediğin gibi bir buruna kavuşursun umarım canım...önceki halinide koyucam şimdi.
sen beni, depresyon tedavisi görürken ameliyat olmaya gelen bayan de o anlar..imza felan istemiştide doktorumdanda oradan hatırlar...
hahahaha :) tamadırr :) anlatıyorum soyle işte boyle dıyorum biri varmıs cok mumnun kalmıs doktor guluyor :)![]()