• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği oldum...

Evet medical de oldum,11 gün oluyor.Alper Bey Çekirge devletten istifa etmiş,medical de çalışmaya başlamış.Açıkcası Çekirge devlet hastanesi nasıldır bilmiyorum ama medical hast. için Alper bey kadar süper diyemiycem,özel hastane olmasına rağmen,bazı eksiklikler var...[/QUOTE]

ben medicale gitmedim hic bilmiyorum bisey diyemicem tabi.benim icin onemli olan doktorumdu ki oyle olmasaydi devlette olmak istemezdim ameliyati.amaaan bosver sen ameliyatindan membun kaldinmi..doktorun iyimi gerisi bos.bazisi okadar para dokuyo doktordan memnun kalmiyo oda var.
ameliyati nekadara oldun

Bende artik ameliyat olmak istiyorummmmmm.
neden bekliyosunnnnnnn

Son düzenleme:
ben medicale gitmedim hic bilmiyorum bisey diyemicem tabi.benim icin onemli olan doktorumdu ki oyle olmasaydi devlette olmak istemezdim ameliyati.amaaan bosver sen ameliyatindan membun kaldinmi..doktorun iyimi gerisi bos.bazisi okadar para dokuyo doktordan memnun kalmiyo oda var.
ameliyati nekadara oldun

doğru söylüyorsun,önemli olan doktor seçimin..şuan için oldukça memnunum,bantlı ve biraz şiş olduğu halde işyerindekiler baya beğeniyor...ama sürekli dikkat ve zaman gerekiyormuş,sıkıcı bir süreç ama katlanıcaz yapacak bir şey yok:))şöle ki ben 4.000 e oldum...benim burnumda çok fazla sorun yoktu,nefes problemim yoktu,sadece burun ucu düşüklüğü ve çok az kemer ..mesela benle aynı gün olan bir çocuk vardı,0 6.500 e olmuş...ama kendiside söylemişti,onun ameliyatı 4 saat benimki 2 saat kadar sürdü...yani Alper Beyin verdiği ücret burna ve yapılacak işlemlere göre baya bir değişiyor...

Bende artik ameliyat olmak istiyorummmmmm.

bence de kesinlikle hemen olmalısın,ben 5 senedir istiyorum bu istek hiç geçmiyor anlayacağın...,ama korktuğum için hep erteledim,çok pişman değilim açıkçası o zamanlar olsaydım Alper beye olmayacaktım çünkü...ama bence sen ertelememelisin,alper bey doğru karar...

Kızlar bende 15 Kasım'da Alper Bey'e ameliyat olacağım. Çizdiği ve gösterdiği burun ile ameliyat sonrasındaki burun aynı oluyor mu? Yani tam son görseldeki kararlaştırılan ile aynı mı.

teşekkür ederim canım.benim morluklarım 4 gün sürdü ama feciydi..doktorum sağolsun önerilerine uydum ve 5.gün düzeldi 6.gün bantlı hali..resimde var.. inanamadım kendime çok değişmiştim.zamanla bantlar çıktı biraz şişti,masajlarımı yapmaya devam ettim ve indi şimdi 5 aylık ve çokkk memnunum.Alper beyin alanı estetik..ama nefes probleminide hallediyor.
Ben 2,3 sene çok araştırdım kbb doktorlarınada gittim ama hiç güvenemedim.istedimki hem dışarıdan hem içeriden nefes alabileyim görüntü olarakta memnun kalabileyim.özeller çok pahalı devlette estetik cerrahada nasıl güveneyim derkeeen.çekirge devlet hastanesinin doktorlarını çok methettiler.bende dedim estetik cerrahıda vardır neden olmasın bir araştırayım ve netten bilgilerine yorumlarına ulaştım kendisinden randevu aldım hastanede görür görmez tamam dedim sağlığımıda burnumuda emanet edeceğim bir doktor.yanılmamışım 1 sene sonra muayenehanesine gittim ve beni tanıdı..hemende gün aldık ve ameliyat oldum.çok ilgili bir doktor aradığımda ulaşabiliyorum söylediklerinin tersi hiçbirşey yaşamadım.her gördüğüm insanada tavsiye ediyorum kendisini

Bilgilendirme için teşekkürler.

Back