- 10 Mart 2013
- 661
- 874
-
- Konu Sahibi Anestezist07
burun ameliyatını tek başıma oldum diye cesaret geldi bana da ama forumda okuduğum kadarıyla kendi kendime yatıp kalkamayacakmışım, artık ameliyat gününü aldım vazgeçememMeme ameliyatını tek başına olma canım, gerçi protezsiz ameliyat olacaksın kas kesilmeyecek ama küçültme ameliyatları da zormuş duyduğuma göre.. Kendi işini kendin göremezsin.
teşekkür ederim bende beğendim eskisine bin basarçokk güel olmus burnun, bir şey olmaz , kızar azıcıkk geçer sonra :)
mecbur bu şekilde bir açıklama yapacağım, annemin biliyor olması beni rahatlatıyorBence meme ameliyatı oldum o arada burnumuda yaptırdım çok sinirlerimi bozuyordu falan dersin
teşekkür ederimBurnunuz güzel olmuş.
Göğüs Küçültme gerçekten gerekli Mi?
Bu oldukça zor bir iş.
Çok gencsiniz. Çoluk çocuk olayından sonra olmayı dusunseniz?
Bel ve sırt ağrısı çok Değilse?
size telaş olmasın diye söylemedim kıyamadım size sürpriz yaptıııım de
Aynen yatıp kalkamıyorsun. Ben ameliyatımdan sonra 4 gün o şekildeydim. Bir gece yamulmuşum yatakta doğrulamıyorum, anne anne diye sesleniyorum duymuyor. 1 saat ağladım o şekilde.. Tuvalet için de biri gerekiyordu, kendin çamaşırını indirip kaldıramıyorsun.burun ameliyatını tek başıma oldum diye cesaret geldi bana da ama forumda okuduğum kadarıyla kendi kendime yatıp kalkamayacakmışım, artık ameliyat gününü aldım vazgeçememoda arkadaşım yardımcı olucak umarım onunla da pek iyi sayılmayız ama kanlı bıçaklı da değiliz bende göğüs ameliyatının daha zor geçeceğini düşünüyorum hatta burun ameliyatımda korkmamıştım heyecan vardı ama göğüsler konusunda anestezi okuduğum halde korku ve heyecan bir arada
teşekkür ederim bende beğendim eskisine bin basarhaklısınız bence de boşuna korkuyorum kızarsa da max 5 dakika sürer
mecbur bu şekilde bir açıklama yapacağım, annemin biliyor olması beni rahatlatıyor
teşekkür ederimama gerçekten burnumdan daha vahimm durumda göğüslerim.. sırt boyun bel ağrıları, kamburlaşmam, yaz geliyor şimdi pişik kızarıklık terleme .. bikini telaşı doktor elinden geldiğince süt bezlerime zarar vermeden toparlayacak sadece sarkmayacak bi büyüklükte olsunlar istiyorum çok da küçültmenin alemi yok
mantıklı
ya cidden korktum şimdiAynen yatıp kalkamıyorsun. Ben ameliyatımdan sonra 4 gün o şekildeydim. Bir gece yamulmuşum yatakta doğrulamıyorum, anne anne diye sesleniyorum duymuyor. 1 saat ağladım o şekilde.. Tuvalet için de biri gerekiyordu, kendin çamaşırını indirip kaldıramıyorsun.
Yemek yiyemedim ilk 2 gün, kolumu hiç hareket ettiremiyordum, annem yediriyordu. Yalnız dediğim gibi benim kas altı protez olduğu için kas kesilmişti, onun da payı var. Küçültmede tam olarak nasıl oluyor bilemiyorum, inşallah bu kadar olmaz.ya cidden korktum şimdiher şey hazır vazgeçemem ama gerçekten kendimi o halde düşünemiyorum .. yemek falan yiyebiliyor muydun? kol hareketleri çok mu can acıtıyor
inşallahYemek yiyemedim ilk 2 gün, kolumu hiç hareket ettiremiyordum, annem yediriyordu. Yalnız dediğim gibi benim kas altı protez olduğu için kas kesilmişti, onun da payı var. Küçültmede tam olarak nasıl oluyor bilemiyorum, inşallah bu kadar olmaz.
ihtiyacım vardı, 20 yaşındayım.. estetiğin yaşı olmaz bence 18den büyük herkes yaptırabilir.. problemi olmayan insanlar anlayamazlar.. özgüven eksikliği yaratmıştı bende burnumu takıntı haline getiriyordum..sizce de ihtiyacı yok muymuş ?
Evet meme forumunda genelde büyütenler varız :) Küçülten kesim azınlık sanırıminşallahben de forumda küçültme hakkında pek bir şey göremedim, herkes büyütmüş galiba
Aynen yatıp kalkamıyorsun. Ben ameliyatımdan sonra 4 gün o şekildeydim. Bir gece yamulmuşum yatakta doğrulamıyorum, anne anne diye sesleniyorum duymuyor. 1 saat ağladım o şekilde.. Tuvalet için de biri gerekiyordu, kendin çamaşırını indirip kaldıramıyorsun.
Evet..siz meme ameliyatından sonra mı yaşadınız bu sıkıntıyı?
teşekkür ederimburnunuz çok güzel olmuş.bende olsam yaptırırdım. ama göğüs küçültmeden emin misiniz? kaç beden göğüsleriniz? bu yaşıma kadar tanıdığım her erkek istisnasız büyük göğüs seviyordu.
ilginç olan ne ? toplamda 8500 tl ödedim iki ameliyata.. zamanında yaz tatillerinde çalıştım yeri geldi harçlıklarımı bayramlıklarımı biriktirdim yeri geldi bursumdan kıstım.. kendime yaptığım en güzel 2 yatırım buCanim sendekide iyi cesaret yanii gogus ve burun ameliyati en az 7 bindir ikisi bunuda babanin haberi olmadan verebilmen merak konusu ogrencisin sonucta.ilginc.degisik.
çok teşekkür ederimGeçmiş olsun burnunuz güzel olmuş :)
Oldu bitti baba ya karıştırma ortalığı deyin
Anlayışsız olsa memlekette olsun demezdi.Çok olsa ilk görünce tepki verir kafanıza takmayın:)
Canim,universite ogrencisi bir gencsin sen.artik cocuk degilsin...dolayisiyla kararlarini pek tabiki kendin verebilirsin.kimse seni neden estetik oldun diye yargilayamaz cunku beden senin bedenin.ayrica burnun harika olmus.babana gelince,babana, saglik sorunum vardi nefes alma problemim yuzunden biraz cabuk ameliyat olmam gerekiyordu diyebilirsin.meme ameliyatinda da annene tembihle .baban sana bu konuda birsey sormasin.senin konudan utandigini one surerse babanda anlayis gosterip sormayacaktir...ihtiyacım vardı, 20 yaşındayım.. estetiğin yaşı olmaz bence 18den büyük herkes yaptırabilir.. problemi olmayan insanlar anlayamazlar.. özgüven eksikliği yaratmıştı bende burnumu takıntı haline getiriyordum..sizce de ihtiyacı yok muymuş ?