masal26 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2010 248 0 22 Mayıs 2015 Konu Sahibi Anestezist07 #101 Tabiki.. geçmiş olsun yeni burnunuzla saglikli ve mutlu bir hayat dilerim. Babanızda anlayışla karşılayacaktir eminim..
Tabiki.. geçmiş olsun yeni burnunuzla saglikli ve mutlu bir hayat dilerim. Babanızda anlayışla karşılayacaktir eminim..
Q quantumkizi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Aralık 2012 1.778 891 22 Mayıs 2015 Konu Sahibi Anestezist07 #102 aha benim burnumda senin eskisinin aynısı bende mi yaptırsam
Anestezist07 canım ailemm** Kayıtlı Üye 22 Şubat 2015 266 118 22 Mayıs 2015 Konu Sahibi Anestezist07 #103 masal26 .!.: Tabiki.. geçmiş olsun yeni burnunuzla saglikli ve mutlu bir hayat dilerim. Babanızda anlayışla karşılayacaktir eminim.. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim umarım sende sorunsuz bi ameliyat süreci geçirirsin quantumkizi .!.: aha benim burnumda senin eskisinin aynısı bende mi yaptırsam Genişletmek için tıkla... ben rahatsız olduğum için yaptırdım hem içten sıkıntı vardı ( deviasyon ) hemde görüntüsel açıdan sevmiyordum.. rahatsız oluyorsanız yaptırın bence
masal26 .!.: Tabiki.. geçmiş olsun yeni burnunuzla saglikli ve mutlu bir hayat dilerim. Babanızda anlayışla karşılayacaktir eminim.. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim umarım sende sorunsuz bi ameliyat süreci geçirirsin quantumkizi .!.: aha benim burnumda senin eskisinin aynısı bende mi yaptırsam Genişletmek için tıkla... ben rahatsız olduğum için yaptırdım hem içten sıkıntı vardı ( deviasyon ) hemde görüntüsel açıdan sevmiyordum.. rahatsız oluyorsanız yaptırın bence
E esk11 kızımı çok seviyorum o benim minik meleğim Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2013 709 407 10 Ocak 2017 Konu Sahibi Anestezist07 #104 Tasprenses .!.: Bence meme ameliyatı oldum o arada burnumuda yaptırdım çok sinirlerimi bozuyordu falan dersin Genişletmek için tıkla... Doktorunuz kimdi memnunmusunuz?
Tasprenses .!.: Bence meme ameliyatı oldum o arada burnumuda yaptırdım çok sinirlerimi bozuyordu falan dersin Genişletmek için tıkla... Doktorunuz kimdi memnunmusunuz?
E esmergizmo Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Ocak 2013 8.104 10.538 10 Ocak 2017 Konu Sahibi Anestezist07 #105 yine hortlamış konu yine atlayan ben