burun estetiği oldum ama babamın haberi yok :(

Çok güzel olmuş :)
Göğüs küçültme toparlama falan mi yaptiracaksiniz benim de biraz ihtiyacım var gibi

ameliyat parasını kim ödüyor..keşkem babanıza önce söyleseydin..şimdide niye sakladın diye sorun yaratabilir..burnunda güzel gözüküyor..

şimdiki hali cok güzel yakısmıs doğru karar

ıyıkı yaptırmışsın harıka olmus bence :) babana da annen soylesın.Uygun bır dılle anlatırsa problem olmaz.

bunun cevabını verdim, bi giyim mağazasında 6 ay kadar çalıştım, annem yardımcı oldu, benim de birikimim vardı.

ameliyat parasını kim ödüyor..keşkem babanıza önce söyleseydin..şimdide niye sakladın diye sorun yaratabilir..burnunda güzel gözüküyor..

bu soruyu 3 defa cevapladım sevgili melan2010 teşekkür ederim beğenmene sevindim, söyleseydim kesinlikle izin vermeyecekti biliyorum.. ama antalyaya gittiğimde özür dileyip bi daha böyle işlere kalkışmayacağıma dair söz vereceğim o zaman affeder

Aboww burnunu çok beğendimmm maşallah
Bende istanbulda öğrenciyim seneye yaptırmayı düşünüyorum,ama bende kemik eğriliğide var özelden doktoru hastaneyi falan yazar mısın

Geçmiş olsun canimm.. Bayildim burnuna.. Çok basarili bir operasyon gecirmisiin. Baba Kiz cikip bir aksam yemeğinde halledersin.. Ama kizmasi da normal bence.. Benimde kizim benden habersiz ameliyat olsa çok kizarim. Bende istiyorum ameliyat olmayi. Dr un ismini sorsam sorun olur mu. Ozelden de yazabilirsin

Aboww burnunu çok beğendimmm maşallah
Bende istanbulda öğrenciyim seneye yaptırmayı düşünüyorum,ama bende kemik eğriliğide var özelden doktoru hastaneyi falan yazar mısın
teşekkür ederiiimm doktorum ataşehir uphill towers ta... op.dr bekir sivri.. iki hastahane ile anlaşması var acamedic hospital ve esthetica ataşehir :)
çok tatlı gercekten sevımlı mınık bır burun olmus:):):):
teşekkürler
teşekkür ederim haklısınız kızması gayet normal ama yaptım işte artık geri dönüşü yok güzel bi dille açıklayacağım doktorum ataşehir uphill towers ta... op.dr bekir sivri.. iki hastahane ile anlaşması var acamedic hospital ve esthetica ataşehir :)

Canım burnun çok güzel olmuş. Ameliyat sonrası nasıldin çokmu zor oluyor tampon larla nefes almak filan ben tampon lardan çok korkuyorum 1 hafta sonra bende olucam ameliyat

Yeni burnunuz hayirli ugurlu olsun :)
Bende 22 yasinda burnumu yaptirmistim, Ayni sizinki gibi yüzüme göre cok büyüktü, kemerli filan..
Ama kimse farketmedi cevremde.
Aileme söyledim tabiki, haberleri vardi, ama onun disinda kimse farketmedi, en yakin arkadasim tatildeydi o dönem, döndügünde obile farketmedi, ben dedim, ne ayaksin niye farketmedin falan diye.

herkes cok kilo vermissin yüzün ufalmis diyordu E tabi nede olsa burnumdan kocaman bir yük kalkti

Cogu Zaman kusurlarimizi en cok kendimiz görüp, kendimizi tenkid ediyoruz. Bakarsin babanin haberi bile olmaz, ama söylemekte fayda var diye düsünüyorum :))))

Canım burnun çok güzel olmuş. Ameliyat sonrası nasıldin çokmu zor oluyor tampon larla nefes almak filan ben tampon lardan çok korkuyorum 1 hafta sonra bende olucam ameliyat
teşekkür ederim canım, burnumdan hiç nefes alamadım delikli tampon kullandı sanırım doktorum ama yinede hiç hiç alamıyordum .. ağzımdan nefes aldım bi süre, şu an 36ncı günümdeyim her şey yolunda daha yeni yeni burnumdan nefes alarak(ağzımı hiç açmadan) uyuyabiliyorum :) hiç korkma acı hissetmiyorsun sadece tat alamamak ve burundan nefes alamamak biraz sinir bozucu.. tamponlarım 6ncı gün alındı nefes aldım rahatça ama sonra yine tıkanmalar başladı.. fakar hiçbir zaman tampon varkenki olduğu kadar tıkanmadı için rahat olsun :) tamponlar alınana kadar sıkıntı çekersin sonra rahatlarsın.. hayırlısı olsun senin doktorun kim ? şimdiden geçmiş olsunn..

aynen canım ya ben takıntı yapmıştım neyse ki kurtuldum babam farketmezse bile yinede söylerim ama ben dayanamam.. bende pek kızacağını sanmıyorum heheh

bu ne ya babanın haberı yok estetik olunuyor güzelım o vakıt saklama yada saklayacaksan bızden tutan bır yalan ısteme

Babanı bilmem ama burnun şahane olmuş
teşekkür ederim
bu ne ya babanın haberı yok estetik olunuyor güzelım o vakıt saklama yada saklayacaksan bızden tutan bır yalan ısteme
sizden yalan beklemiyorum zaten aileme bu konuda neyin yalanını söyleyebilirim ki ? bir derdim var canımı sıktı ve yazdım, "cevap verme" hatta sizin söylediğiniz şekilde "yalan uydurma" zahmetine girmenize gerek yok.. altını çize çize söylüyorum ki "fikirlerinize ihtiyacım var" demişim . yalan uydurun değil.
Bide bende tamponlar 3 gün kalacak senin çok kalmış ya 6 gün ne oyleiyi dayanmissin
canım benim doktorum 6 gün tuttu normalde 2-3 gün sonra alıyorlar tamponu ama benim kanamam çok olmuştur belki vardır bi bildiği yani

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…