burun estetiği oldum ama babamın haberi yok :(

teşekkür ederim :KK68: şöyle söyliyim.. sütyensizken sarkık duran göğüslere sahibim, meme uçlarım tam karşıya bakmıyor.. sütyen almak tam bir işkence, kom marka kullanıyorum 80 ama D cup, normal bi markanın mesela nbb nin en az 95 bedenine denk geliyordur kom kullananlar bilir kalıplarının ne kadar büyük olduğunu.. çok ağrı yapıyor omuzlarıma bu yüklerden kurtulmak istiyorum .. yaz geliyor ince askılı şeyler giyemiyorum , ince askılı sütyenlerle göğüslerim dik durmuyor, her zaman toparlayıcılı kullanmak zorunda kalıyorum kışın pek problem olmuyor kaban falan giyince kapanıyor ama yazın tam bir işkence..pişik oluyor altları, 7/24 sütyen takmak zorundayım.. mesela bi gömlek beğeniyorum normal bedenim medium ama göğüslerim yüzünden large hatta xlarga almak zorunda kalıyorum bu sefer de göbek bölgesi aşırı bol geliyor.. burundan daha acildi göğüslerim ama kısmet önce burunaymış :KK53: ahh neler çektim bi bilseniz :KK61:
çbel sırt ağrısı, pişik vs haklısınız. hem dikleştirip hem bir tık küçülttürünce süper olur. ama burun kadar kolay değildir bence. bu sefer ailenizin yanında yaptırın.

teşekkür ederim :KK68: şöyle söyliyim.. sütyensizken sarkık duran göğüslere sahibim, meme uçlarım tam karşıya bakmıyor.. sütyen almak tam bir işkence, kom marka kullanıyorum 80 ama D cup, normal bi markanın mesela nbb nin en az 95 bedenine denk geliyordur kom kullananlar bilir kalıplarının ne kadar büyük olduğunu.. çok ağrı yapıyor omuzlarıma bu yüklerden kurtulmak istiyorum .. yaz geliyor ince askılı şeyler giyemiyorum , ince askılı sütyenlerle göğüslerim dik durmuyor, her zaman toparlayıcılı kullanmak zorunda kalıyorum kışın pek problem olmuyor kaban falan giyince kapanıyor ama yazın tam bir işkence..pişik oluyor altları, 7/24 sütyen takmak zorundayım.. mesela bi gömlek beğeniyorum normal bedenim medium ama göğüslerim yüzünden large hatta xlarga almak zorunda kalıyorum bu sefer de göbek bölgesi aşırı bol geliyor.. burundan daha acildi göğüslerim ama kısmet önce burunaymış :KK53: ahh neler çektim bi bilseniz :KK61:

ihtiyacın olup olmadığını en iyi sen bilirsin,senin şu yazdıklarının aynısını senelerce çektim ben,en nihayet ameliyatla sorunlardan kurtuldum.ameliyatla ilgili hiç bir sıkıntım olmadı çok şükür.iki gün sonra komşuya çaya gittim kimse farketmedi,sadece ilk günler yukarıya doğru uzanamamak ,yüzükoyun yatamamak gibi sorunlar oluyor,sanıldığı gibi acılı zor bir ameliyat olmadı.inşallah sende kolay bir ameliyat süreci yaşarsın.

ihtiyacın olup olmadığını en iyi sen bilirsin,senin şu yazdıklarının aynısını senelerce çektim ben,en nihayet ameliyatla sorunlardan kurtuldum.ameliyatla ilgili hiç bir sıkıntım olmadı çok şükür.iki gün sonra komşuya çaya gittim kimse farketmedi,sadece ilk günler yukarıya doğru uzanamamak ,yüzükoyun yatamamak gibi sorunlar oluyor,sanıldığı gibi acılı zor bir ameliyat olmadı.inşallah sende kolay bir ameliyat süreci yaşarsın.
doğru söylüyorsun aslında anneme haber verdim ama babam konusunda teraddütteydim, ilk defa babamdan habersiz bu kadar büyük bir işe kalkıştım, bakalım tepkisi ne olacak :KK51: umarım benim de senin gibi olur, her şeyim tamam :) önden düğmeli pijama bile aldım :KK53: çok hevesliyim ama korkularım da var.. :KK17:

Yahu sen böyle aile bulmuşsun, öp de başına koy. Kendini durduk yerde strese sokma. Gayet anlayışlı karşılar baban. Meme estetiği bölümünde sabit konularda küçültme tecrübeleri konusu var, oraya bak. Burnun da güzel olmuş, güle güle kullan. Estetik bölümlerinde şöyle bir gezersen millet yok eşimden gizli nasıl yaparım, yok kaynanamdan nasıl saklarım, yok işyerimdeki fesat kadından nasıl saklarım diye yakınıyor. Sen gencecik yaşında kurtulmuş olacaksın işte. Yalnız parayı ne kadar zamanda biriktirdin merak ettim.

Yahu sen böyle aile bulmuşsun, öp de başına koy. Kendini durduk yerde strese sokma. Gayet anlayışlı karşılar baban. Meme estetiği bölümünde sabit konularda küçültme tecrübeleri konusu var, oraya bak. Burnun da güzel olmuş, güle güle kullan. Estetik bölümlerinde şöyle bir gezersen millet yok eşimden gizli nasıl yaperım, yok kaynanamdan nasıl saklarım, yok işyerimdeki fesat kadındar nasıl saklarım diye yakınıyor. Sen gencecik yaşında kurtulmuş olacaksın işte. Yalnız parayı ne kadar zamanda biriktirdin merak ettim.
haklısınız ailem gerçekten çok anlayışlı.. bu arada teşekkür ederim zamanla şişlikleri inince daha güzel olucak umarım :KK68: kendimi bildim bileli burnum için para biriktiriyorum, ilkokuldan 4-5inci sınıftan beri bu ameliyatı olmak istediğimi anneme babama abime söylüyordum :KK53: o zamanlar pek ciddiye almıyorlardı.. tabi o zamanlar yaş 12-13 falan çok biriktirememiştim ama akmasa da damlıyordu.. hatta hiç unutmam bir gün babam bana 3tl harçlık vermişti deli gibi acıkmıştım ama burnuma estetik yaptırıcam diye simit bile almadım :KK53::KK53: çocuktum evet ama gerçekten o zamandan beri takıntı yapıyordum.. asıl büyük meblağları 18 yaşımdan sonra kazanmaya başladım ünlü bi giyim mağazasında yaklaşık 6 ay çalıştım, ondan önce de biraz birikimim vardı azıcık da annem verdi.. denkleşti çok şükür :KK51:

istanbulda üniversite öğrencisiyim, 18 nisanda burun estetiği yaptırdım ama gerçekten buna çok ihtiyacım vardı, ucu düşük kemerli ve deviasyon sorunu olan ayrıca yüzüme göre de büyük bi burnum vardı ( şimdi fındık gibi oldu :nazar::KK53:) annemin haberi var ama babama söylemedik çünkü farklı bir şehirde tek başıma ameliyat olmama pek sıcak bakmayacağını düşündük.. ameliyatı oldum ve 11 haziranda ( tam da doğum günüm ) antalyaya dönüyorum.. babam yeni burnumu fark eder mi diye sormayacağım tabiki fark edecek .. peki ben ne diyeceğim ? :confused: annem sormuş burnunu ve göğüslerini yaptırmak istiyor diye, o da tanıdık doktorlar var antalyada ( annem ve babamın bulunduğu şehir) olsun demiş.. ve işin kötüsü 19 mayısta da göğüslerimi küçülteceğim .. göğüslerimi sporla toparladım falan diyebilirim ama burnuma bi bahane bulamadım.. meme ameliyatı oldum diyemem babama aslında çoğu baba kızdan daha samimiyiz ama utanırım :oops: fikirlerinize ihtiyacım var :KK9:
babandan gizli ameliyat parasını nasıl hallettin?

Ameliyata karsi sandim basligi okuyunca.Problem nerde? Eger estetige karsi olsaydi kork derdim..Fakat bu durumda sevinmelisin bile.Bu arada gogus ameliyati cok zor.Bir cok arkadasim yaptirdi ve ameliyattan itibarem hep agladilar.Cok aci verici, kipirdayamiyosun bile..Istersen onu antalyada yaptir

Ameliyata karsi sandim basligi okuyunca.Problem nerde? Eger estetige karsi olsaydi kork derdim..Fakat bu durumda sevinmelisin bile.Bu arada gogus ameliyati cok zor.Bir cok arkadasim yaptirdi ve ameliyattan itibarem hep agladilar.Cok aci verici, kipirdayamiyosun bile..Istersen onu antalyada yaptir
artık çok geç 19 mayısta ameliyat olucam ameliyat gününü falan aldım:KK61: siz böyle diyince çok korktum ya büyütmede sıkıntı yaşıyormuş genelde herkes ama küçültmede bu kadar ağrım olur mu ki, hafiflemem gerekmiyor mu ? ameliyat öncesi doktora sorucam bunları tek başıma nasıl yaparım ? :KK64::KK64:

ihtiyacım vardı, 20 yaşındayım.. estetiğin yaşı olmaz bence 18den büyük herkes yaptırabilir.. problemi olmayan insanlar anlayamazlar.. özgüven eksikliği yaratmıştı bende burnumu takıntı haline getiriyordum..
11165235_657655611047987_5922520921300101392_n.jpg
sizce de ihtiyacı yok muymuş ?

Vuhuu hakikaten super olmus seninki hakikaten ihtiyacmis. Gule gule kullan yeni burnunu nazar degmesin:KK23: fotolari kaldir bence kem goz cok olur :KK62:

güzel olmuş güle güle kullan..
sen gelmeden annen söylese alıştıra alıştıra

ihtiyacım vardı, 20 yaşındayım.. estetiğin yaşı olmaz bence 18den büyük herkes yaptırabilir.. problemi olmayan insanlar anlayamazlar.. özgüven eksikliği yaratmıştı bende burnumu takıntı haline getiriyordum..
İhtiyacınız varmış ve yeni hali çok güzel olmuş. Güle güle kokla çiçekleri :KK73:

Aynı benim ameliyat olmadan önceki burnum. Bende yaptırmıştım vakti zamanında. İnsanı gerçekten rahatsız ediyor aynaya baktığında. İyi yapmışsınız burnunuzu yaptırmakta. Babanıza burun ameliyatlarının yazın olmadığını (ki benim doktorum söylemişti yazın çok tavsiye etmiyoruz diye) söyledi o yüzden yaptırmak zorunda kaldım diyebilirsiniz.

valla canım olan olmus, babanda modern anlayıslı bır baba zaten ustun koru fıkrı alınmıs ve onaylamıs; keske amelıyat olmadan soyleseydınız, boyle seyler saklanmamalı aıleden, annen gelebılırdı bırkaç gun yanına en kotu ıhtımalle refakatcı olarak...
burnuna gelırsek benımde burun seklım tam senınkı gıbı, bazen esım burnun kırık senın falan der :KK66: kırık degıl ama cocukken dusmusum yuz ustu sonra bu hale gelmıs :KK66: ama ben kendımle cok barısıgım ve estetık burunların hepsı aynı ve estetık oldugu cok bellı oluyor , ben hıc zevk ıcın estetık duusnmedım hayatımda dusunmemde ama sen yaptırmıssın gule gule kullan :KK66:

Konuyla alakalı değil ama acaba nerede ve kaça oldunuzzz.:KK17: Benim burnumda aynı sizinki gibi ama kırık benim burnumm. Gerçekten özgüven eksikliği oluyorr. Hele fotoğraf ve video ekimlerinde kaçacak delik arıyorummm :KK42:

istanbulda üniversite öğrencisiyim, 18 nisanda burun estetiği yaptırdım ama gerçekten buna çok ihtiyacım vardı, ucu düşük kemerli ve deviasyon sorunu olan ayrıca yüzüme göre de büyük bi burnum vardı ( şimdi fındık gibi oldu :nazar::KK53:) annemin haberi var ama babama söylemedik çünkü farklı bir şehirde tek başıma ameliyat olmama pek sıcak bakmayacağını düşündük.. ameliyatı oldum ve 11 haziranda ( tam da doğum günüm ) antalyaya dönüyorum.. babam yeni burnumu fark eder mi diye sormayacağım tabiki fark edecek .. peki ben ne diyeceğim ? :confused: annem sormuş burnunu ve göğüslerini yaptırmak istiyor diye, o da tanıdık doktorlar var antalyada ( annem ve babamın bulunduğu şehir) olsun demiş.. ve işin kötüsü 19 mayısta da göğüslerimi küçülteceğim .. göğüslerimi sporla toparladım falan diyebilirim ama burnuma bi bahane bulamadım.. meme ameliyatı oldum diyemem babama aslında çoğu baba kızdan daha samimiyiz ama utanırım :oops: fikirlerinize ihtiyacım var :KK9:
Bence baban çağdaş bir adamsa bu yaptiğina kizmaz sadece bastan soylemedigin icin biraz bozulur sorun olmayacigini dusunuyorum :')

Senin ihtiyacin varmis.Gecmis olsun.
Ama yinede herkeste ayni fabrikasyon findik burun gormekten gina geldi bana.

X