- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.480
- 40
- Konu Sahibi Anestezist07
çbel sırt ağrısı, pişik vs haklısınız. hem dikleştirip hem bir tık küçülttürünce süper olur. ama burun kadar kolay değildir bence. bu sefer ailenizin yanında yaptırın.teşekkür ederim şöyle söyliyim.. sütyensizken sarkık duran göğüslere sahibim, meme uçlarım tam karşıya bakmıyor.. sütyen almak tam bir işkence, kom marka kullanıyorum 80 ama D cup, normal bi markanın mesela nbb nin en az 95 bedenine denk geliyordur kom kullananlar bilir kalıplarının ne kadar büyük olduğunu.. çok ağrı yapıyor omuzlarıma bu yüklerden kurtulmak istiyorum .. yaz geliyor ince askılı şeyler giyemiyorum , ince askılı sütyenlerle göğüslerim dik durmuyor, her zaman toparlayıcılı kullanmak zorunda kalıyorum kışın pek problem olmuyor kaban falan giyince kapanıyor ama yazın tam bir işkence..pişik oluyor altları, 7/24 sütyen takmak zorundayım.. mesela bi gömlek beğeniyorum normal bedenim medium ama göğüslerim yüzünden large hatta xlarga almak zorunda kalıyorum bu sefer de göbek bölgesi aşırı bol geliyor.. burundan daha acildi göğüslerim ama kısmet önce burunaymış ahh neler çektim bi bilseniz