burun estetiği oldum ama babamın haberi yok :(

Anestezist07

canım ailemm**
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2015
266
118
istanbulda üniversite öğrencisiyim, 18 nisanda burun estetiği yaptırdım ama gerçekten buna çok ihtiyacım vardı, ucu düşük kemerli ve deviasyon sorunu olan ayrıca yüzüme göre de büyük bi burnum vardı ( şimdi fındık gibi oldu ) annemin haberi var ama babama söylemedik çünkü farklı bir şehirde tek başıma ameliyat olmama pek sıcak bakmayacağını düşündük.. ameliyatı oldum ve 11 haziranda ( tam da doğum günüm ) antalyaya dönüyorum.. babam yeni burnumu fark eder mi diye sormayacağım tabiki fark edecek .. peki ben ne diyeceğim ? annem sormuş burnunu ve göğüslerini yaptırmak istiyor diye, o da tanıdık doktorlar var antalyada ( annem ve babamın bulunduğu şehir) olsun demiş.. fikirlerinize ihtiyacım var

Son düzenleme:
bir arkadaşımın tanıdığı dr vardı hemde uygun fiyatlı desen??
ameliyat olmama karşı değil babam , gayet çağdaş bir adam hatta her istediğime evet der çok şımarık büyüttüler beni.. babamla hemen hemen her şeyimi paylaşırım ama son zamanlarda anneme daha çok yöneldim.. ameliyat olduğuma kızmaz sadece tek başıma olmama kızar yani yanımda annem ya da herhangi kimse yoktu, tek başıma oldum.. refakatçi olarak arkadaşım kaldı yanımda ama yurtta tek başıma kendi ihtiyaçlarımı karşıladım

bu yaşta niye estetik yaptırın ki
ihtiyacım vardı, 20 yaşındayım.. estetiğin yaşı olmaz bence 18den büyük herkes yaptırabilir.. problemi olmayan insanlar anlayamazlar.. özgüven eksikliği yaratmıştı bende burnumu takıntı haline getiriyordum..
sizce de ihtiyacı yok muymuş ?

dertlenme.
Olmus bitmis.
Cok kolay bi sey, ayni gune cikariyorlar hasteneden dersin tamamdir.
Ne bilicek baban gunlerdir/ aylardir agrisini cektigini?
Sanki burun ameliyetimi oldu hic?

Olduğu gibi söyleyin ne olacak ki?
Ameliyat oldum geçti bitti.
Entrikalar, beyaz yalanlar falan gereksiz bence.
Babanız anlayışsız biri gibi durmuyor.

dertlenme.
Olmus bitmis.
Cok kolay bi sey, ayni gune cikariyorlar hasteneden dersin tamamdir.
Ne bilicek baban gunlerdir/ aylardir agrisini cektigini?
Sanki burun ameliyetimi oldu hic?
inanın hiç ağrı çekmedim sadece ilk 5 gün sıkıntı oldu o kadar .. umarım çok kızmaz, teşekkürler biraz içim rahatladı

Göğüsleri de fark eder saniyorum. Göğüs ameliyatından yaklaşık 30 gün sonra eve doneceksiniz. Kollarınızı çok rahat kullanabileceginizi sanmıyorum. Ayrıca burun ameliyatı benzemez. Bana sorarsanız ameliyat sonrasında yanınızda birinin olmasi sizin daha hızlı toparlanmaniza yardımcı olur.

Olduğu gibi söyleyin ne olacak ki?
Ameliyat oldum geçti bitti.
Entrikalar, beyaz yalanlar falan gereksiz bence.
Babanız anlayışsız biri gibi durmuyor.
evet annem de babam da çok anlayışlıdır sağolsunlar sanırım ben kendi kafamda büyüttüm.. doğru söylüyorsunuz :)

evet annem de babam da çok anlayışlıdır sağolsunlar sanırım ben kendi kafamda büyüttüm.. doğru söylüyorsunuz :)

Bence de sen biraz büyütmüşsün. Ayrıca burnun çok güzel olmuş
Burnum büyük diye psikolojin bozulacağına baban sana en fazla 5 dk kızar sonra normale döner. Mutluluğundan önemli değil hiçbir şey.

Canım burnun çok tatlı görünüyor hayırlı olsun ama bişi merak ettim,burun deliklerin oval veya yuvarlak değil de düz gibi çıkmış yandan öyle mi peki?

bence ihtiyaç varmış, çok güzel olmuş. baban da beğenecektir. niye erken yaptırdığının sebebi neyse onu söyle bence. madem samimisiniz dürüst ol.

çok haklısınız, beğenmenize sevindim benim de çok hoşuma gitti önce biraz kalkık gibi geldi insin diye dua ettim şimdi de bayılıyorum hiç inmesin istiyorum
Canım burnun çok tatlı görünüyor hayırlı olsun ama bişi merak ettim,burun deliklerin oval veya yuvarlak değil de düz gibi çıkmış yandan öyle mi peki?
teşekkür ederim beğenmenize çok çoook sevindim, o fotoğraf 11inci günde falan çekilmişti.. şu an öyle durmuyor belki de fotoğrafta öyle çıkmıştır bilemedim şimdi şimdi tekrar baktım sizin için, burun deliklerim gayet orantılı ve oval :)

Çok iyi o zaman canım ya maşallah ilk burundan son haline geçmek için bir kaç ameliyat olanlar var tek seferde halletmişsin,baban da beğenir,günden güne oturur zaten.

,
bence ihtiyaç varmış, çok güzel olmuş. baban da beğenecektir. niye erken yaptırdığının sebebi neyse onu söyle bence. madem samimisiniz dürüst ol.
Çok iyi o zaman canım ya maşallah ilk burundan son haline geçmek için bir kaç ameliyat olanlar var tek seferde halletmişsin,baban da beğenir,günden güne oturur zaten.
evet canım çok şükür ki şimdilik revizyonluk bi durum görünmüyor günden güne değiştiğini görebiliyorum

Meme ameliyatını tek başına olma canım, gerçi protezsiz ameliyat olacaksın kas kesilmeyecek ama küçültme ameliyatları da zormuş duyduğuma göre.. Kendi işini kendin göremezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…