- 9 Ekim 2015
- 274
- 110
- 103
- Konu Sahibi Poncikellabeybii
-
Doktorlar kötü bi burnumun olmadığını söylüyo genel olarak tamam bende katılıyorum ama kanatların burnu geniş gösterdiği konusunda da herkes hemfikir aynı zamandaÖzelden burnu atamaz mısınız belki size büyük geliyor kanatlar
1.5 ay oldu. Bu sürede ne kadar objektif olabilirim bilmiyorumAa nasıl geçti peki memnun musunuz? Bana çok yakın geldi Sinan bey yüz yüze görüşemedigimiz için çok soru işareti var hâlâ kafamda sadece
Vay be 2025 nedir yaKeşke ekim olsaydı 2025e kadar dolu dediler
Tesadüfen denk gelmiştim. Bi baktım çevremde ameliyat olanlar var bu doktora. Onların sonuçlarını görüp tercih ettim açıkçası. Şimdilik memnunum, sonuç nasıl olur bilemiyorumAa nasıl geçti peki memnun musunuz? Bana çok yakın geldi Sinan bey yüz yüze görüşemedigimiz için çok soru işareti var hâlâ kafamda sadece
1.5 ay oldu. Bu sürede ne kadar objektif olabilirim bilmiyorum
Özelden fotoğraf gönderme şansın var mı peki rica etsem?Tesadüfen denk gelmiştim. Bi baktım çevremde ameliyat olanlar var bu doktora. Onların sonuçlarını görüp tercih ettim açıkçası. Şimdilik memnunum, sonuç nasıl olur bilemiyorum
Ama gir bi bak yaptığı burunlara ameliyat ta video filan atıyo o haliyle bile muhteşem görünüyo o kadar geniş burnu nasıl daralttın be doktor diyorum her videoda zor burunlar yapıyo belli ve tüm ülkelerden gelen hastaları var ülkeleri bile kategorize etmişVay be 2025 nedir yane kadar ünlü olduysa doktor
Siz Eren taştana neden olmuyorsunuz. O da istediğiniz gibi yapar bence evet ama Hüseyin Balıkçının tarzı farklı Ben o kadar daralan burunun çok iyi nefes alacağına inanmıyorum bilmiyorum ya hastasına da denk gelmedim hiç o yüzden yorum yapmam doğru da olmaz hakkını veriyor gibi de ama benim o kadar param olsa Eren taştana olurdumAma gir bi bak yaptığı burunlara ameliyat ta video filan atıyo o haliyle bile muhteşem görünüyo o kadar geniş burnu nasıl daralttın be doktor diyorum her videoda zor burunlar yapıyo belli ve tüm ülkelerden gelen hastaları var ülkeleri bile kategorize etmiş
Ama kötü bir yoruma rastlamadım bir de tecrubesizce birinci ameliyatı olduktan sonra ikinciye az çok doktorun yaptığı ameliyatlardan ne çıkacağını anlayabiliyosun. Eren taştanı şimdi inceledim ama tarzı daha çok doğala yakın güzel burunlar yapıyo ama kanatlara baktım geniş bırakıyo ameliyat masasında ki bf lere bak direkt belli orda vizyonu pek uymadı bana ben çok doğal istemiyorum ilkinde istedim pişmanım valla. Bak Reşit Bırak Kaya'nın tarzını da seviyorum oda zor burunları güzel yapıyo ama Allah bilir ne kadar ister ameliyattan çok ismine para ödeyekmişim gibi fazla ünlüSiz Eren taştana neden olmuyorsunuz. O da istediğiniz gibi yapar bence evet ama Hüseyin Balıkçının tarzı farklı Ben o kadar daralan burunun çok iyi nefes alacağına inanmıyorum bilmiyorum ya hastasına da denk gelmedim hiç o yüzden yorum yapmam doğru da olmaz hakkını veriyor gibi de ama benim o kadar param olsa Eren taştana olurdum
Benim burnum Türkiye standartlarının çok çok altında boyut olarak gayet normal yani büyük de değil küçük de değil çoğu doktor uygun diyo zaten küçülür diyo onda sorun yok sorun kendilerine güvenmemeleri doğal olarak kendine güvenmeyen doktora bende güvenemiyorum olabilir de olmayabilir de diyenlere deneme tahtası değilim becerisini suratımda denemek isteyen doktora tabiki de olmam sorun benim çok zor bir burun istememde değil bi daha doktor kurbanı olup bidaha ameliyat olmak istemememde. Söylediğinize asla katılmıyorum bu arada arkadaşım uzun zaman önce çok geniş bir burnu bebek gibi yapan doktora bir ameliyat oldu uzun vadede hiç bir problem çıkmadı şekli de sağlığı da gayet iyi ve yerinde tek sorun o doktor artık Türkiye'de değil. Aza kanaat etmiyorum üzgünüm istedikleri parayı onların 2 saatte kazandığı parayı ben 2 senede kazanıyorum o yüzden en iyisini istemek hakkım bir daha bu süreci yaşamamak hakkım hepimizin hakkı her burnu yapacak bir doktor var yeter ki tarzı vizyonu sana yakın olanı bul birebir doktorun söylediği bir söz bu arada genel tabloya bakın burun ucunu ameliyatlarında top gibi bırakan doktor seninkini de öyle bırakacaktır zarif burunlar yada kaba burunlar yapan doktor seninki de aynı şekilde yapacaktır.Bazi burunlar olmaz bunun bilincinde olmadan girerseniz uzulursunuz. Aşırı kalın derili burun mesela kucultulemez çünkü deri kesilmiyor,küçülurse büyük deformeler çıkar. Büyüterek şekil verir ama ucunu kaldırır sırtı daha ince gösterir vb gibi. Olmaz diyen doktorlar yogunluktaysa onlara inan,yaparım diyen yapamaz
Bu fiyatları normal mi görelim yani şimdi bunu mu söylemeye çalışıyosunuz? Peki nasıl oluyoda 65 bine yapan doktor sırf aracı koydum araya diye 30a indirebiliyo? Hatta ki koyduğum aracı yüz yüze muayeneye gidelim ben onu 25e düşürürüm diyebiliyo ve hatta ki düşürüyo ? Ne elektrik zammı ameliyathane kirasından bahsediyorsunuz adam babasının hayrına mı 40 bin TL indirim yapabiliyo? Ticarete döktüler tamamen kiraladıkları ameliyathaneye extra elektrik ödemiyolar ödediğin ameliyat ücretinin kat ve kat altında bu tutar. Bide savunurcasına konuşmayın rica ediyorum ya normalleştirmeyin şu durumu.kullanılan malzeme aynı diyorsunuzda tampon falan hikaye anesteziyi falan unuttunuz sanırımelektrik fiyatının artması bile bize zam olarak geri dönüyor malesef birde hatahaneyle anlaşan dışardaki doktorlar kirada verdikleri için kiralarda inanılmaz artış gösterdiği için onlarda fiyata bindiriyorlar iyice üstüne hastahaneyede para veriyorlar onlar zam yaptıkça yine fiyat artıyor.birde yabancı hastalar var onlar yüzünden doktor diyorki aynı çabayı harcayıp 40 bin kazanacağıma 80 bin kazanırım.
Siz neyin kafasındasınız bilmiyorum ama savunduğum yok ben olanı söylüyorum normal değil tabiki fiyatlar ama adamların belli bir yaşam standartı kar payı var türkiyede yaşam pahalandıkça adamda o standartı korumak için zam yapıyor diyorum.aracı koyarsanız indirimde yapabilir sonuçta kendi emeğini satıyor adam ister indirir ister bindirir çünkü denetim vs yok bu konuda zaten çoğu parayı elden alıyor.adam böyle bir ortamda kendini kanıtlamış bir doktorsa az bir fiyat belirlemez tabiki hele yabancı hastalar varken.aynı emeği harcayıp türklerden daha az parayı neden kazanayım ki diyor adamlar.hertürlü kötü ekonomiylede alakası var adamların kar payı düşmesin diye zamı artıyor ve en basiti türk lirası bu kadar kötü durumda olmasa yabancılarda bu kadar rahat gelip gitmez türk hastalarda kenara itilmez.ben doktorları savunmuyorum ama adam kendi emeğini istediği fiyattan satıyor olay bu bütçeniz uymuyorsa olmazsınız para odaklı olmayan doktorlara olun tabi bulabilirseniz.Bu fiyatları normal mi görelim yani şimdi bunu mu söylemeye çalışıyosunuz? Peki nasıl oluyoda 65 bine yapan doktor sırf aracı koydum araya diye 30a indirebiliyo? Hatta ki koyduğum aracı yüz yüze muayeneye gidelim ben onu 25e düşürürüm diyebiliyo ve hatta ki düşürüyo ? Ne elektrik zammı ameliyathane kirasından bahsediyorsunuz adam babasının hayrına mı 40 bin TL indirim yapabiliyo? Ticarete döktüler tamamen kiraladıkları ameliyathaneye extra elektrik ödemiyolar ödediğin ameliyat ücretinin kat ve kat altında bu tutar. Bide savunurcasına konuşmayın rica ediyorum ya normalleştirmeyin şu durumu.
Hayat standardı konusunda okey de bana elektrikle ameliyathaneyle ameliyat için kullanılacak giderlerle gelmeyin bişeyin kafasında da değilim ayrıca siz bu örneklerle gelirseniz elbette ki müdahale ederim hadi bu burun ameliyatı. Daha geçen ay Babannem özel de o şehir tarafından ünlü bir doktora 4.500 TL ye beyin kanaması ameliyatı olmuşken zamlar dedinizya heh işte o zamları kimse bahane etmesin o kadar da değil yaniSiz neyin kafasındasınız bilmiyorum ama savunduğum yok ben olanı söylüyorum normal değil tabiki fiyatlar ama adamların belli bir yaşam standartı kar payı var türkiyede yaşam pahalandıkça adamda o standartı korumak için zam yapıyor diyorum.aracı koyarsanız indirimde yapabilir sonuçta kendi emeğini satıyor adam ister indirir ister bindirir çünkü denetim vs yok bu konuda zaten çoğu parayı elden alıyor.adam böyle bir ortamda kendini kanıtlamış bir doktorsa az bir fiyat belirlemez tabiki hele yabancı hastalar varken.aynı emeği harcayıp türklerden daha az parayı neden kazanayım ki diyor adamlar.hertürlü kötü ekonomiylede alakası var adamların kar payı düşmesin diye zamı artıyor ve en basiti türk lirası bu kadar kötü durumda olmasa yabancılarda bu kadar rahat gelip gitmez türk hastalarda kenara itilmez.ben doktorları savunmuyorum ama adam kendi emeğini istediği fiyattan satıyor olay bu bütçeniz uymuyorsa olmazsınız para odaklı olmayan doktorlara olun tabi bulabilirseniz.
Parayı verincede garantisi yok ama herkeste kendini kanıtlamış doktora olmak ister imkan varsa bende standartları düşsün demem ama uygulamada açık var ve kullanılıyor şuanda kimse denetlemediği için diledikleri fiyatı söylüyorlar işine gelirse diyorlar zaten diyelimki devlet bunlara bir sınır koydu bu seferde çoğu türkiyede kalmaz gider hertürlü olan bize oluyor.Sorun bi de parayı versek de bazen güzel yapamıyorlar arkasında durmuyorlar hani param gitti burnum gitmesinyabancılar işi çok karıştırdı tabi onlar da kazansın ama bize biraz daha uygun yapabilirler sonuçta biz dolar kazanmıyoruz dolara maruz kalıyoruz. 100 bini geçen revizyon fiyatları bunlar normal değil bir de elden alıyorlar vergi yok bir şey yok ben onların hayat standartı düşük olsun demiyorum ama biraz daha uygun olabilir. Yani kendi ülkemin doktoruna biraz zorlayarak da olsa ameliyat olmalıyım. Estetik lüks diye bakılıyor ama bence bu da bir ihtiyaç
Şimdi bir sürü yazmak istemiyorum adamın gideri artarsa tabiki gelirinide artıracak siz sadece mesleki giderleri falan düşünüyorsunuz ama ben genel olarak diyorum oturup herşeyi yazamam değil mi?arkadaş tampon falan demiş ama tampona gelene kadar daha çok gideri olan şeyler var diyorum mesela bazı doktor sana seçenek sunuyor şu hastahanede olursan bu fiyat bu hastahanede olursan şu fiyat gibisinden.İstediğinizi düşünün tabi ama gelip bana savunmaktan bahsetmeyin ben kendi fikrimi belirttim adamlar tabikide size acımaz kendi istediği fiyatı çeker böyle ekonomiye böyle doktor işte herkes tutturduğu fiyata yapar.yabancı hastalardaki eurolar dolarlar varkende kimse bunlar tl kazanıyor bunlara az fiyata yapayım demez diyen doktor bulursanızda ona olun diyorum zaten.ben revizyonda iyi 5-6 doktorla görüştüm hiç böyle diyen bir doktora denk gelmedim kimisi daha insaflıydı kimisi daha abartı fiyat çekti işinize gelirse kısacası.tabiki fırsatçılık var ve fiyatlar yüksek ama olanda bu işte savunmakla alakası yok sonuçta bende yeni ameliyat oldum imkanım olmasına rağmen kimsede bu kadar para vermek istemez durduk yere garantisi olmayan birşey için ama mecbur kalıyorsunuz işte yabancı hastalar ve tldeki değer kaybı sürdüğü sürecede böyle olacak.Hayat standardı konusunda okey de bana elektrikle ameliyathaneyle ameliyat için kullanılacak giderlerle gelmeyin bişeyin kafasında da değilim ayrıca siz bu örneklerle gelirseniz elbette ki müdahale ederim hadi bu burun ameliyatı. Daha geçen ay Babannem özel de o şehir tarafından ünlü bir doktora 4.500 TL ye beyin kanaması ameliyatı olmuşken zamlar dedinizya heh işte o zamları kimse bahane etmesin o kadar da değil yani
Şuradaki yazdığın herşeye harfiyen katılıyorum aynı süreci yaşıyorum zaten bunun estetik amaçlı ve keyfii bir ameliyat olduğunun da bilincindeyim ne kadar estetik mağduru olsam da çünkü işin içine estetik ibaresi girdiği zaman minimum tutar şu anda 13 bin TL ama dikkat edin normalleştirmeyin diye yazdığım mesajda fiyat için gerçekten komik olan şeyleri ortaya sürdünüz bunlar her ameliyat için gereken şeyler burun ameliyatı için extra atel ve tampon işte en başta arkadaşın da benimde isyanım fiyatlandırma konusunda yani tek kullandığınız atel ve tampon bu kadar fark nasıl olabilir diye bunlaraydıŞimdi bir sürü yazmak istemiyorum adamın gideri artarsa tabiki gelirinide artıracak siz sadece mesleki giderleri falan düşünüyorsunuz ama ben genel olarak diyorum oturup herşeyi yazamam değil mi?arkadaş tampon falan demiş ama tampona gelene kadar daha çok gideri olan şeyler var diyorum mesela bazı doktor sana seçenek sunuyor şu hastahanede olursan bu fiyat bu hastahanede olursan şu fiyat gibisinden.İstediğinizi düşünün tabi ama gelip bana savunmaktan bahsetmeyin ben kendi fikrimi belirttim adamlar tabikide size acımaz kendi istediği fiyatı çeker böyle ekonomiye böyle doktor işte herkes tutturduğu fiyata yapar.yabancı hastalardaki eurolar dolarlar varkende kimse bunlar tl kazanıyor bunlara az fiyata yapayım demez diyen doktor bulursanızda ona olun diyorum zaten.ben revizyonda iyi 5-6 doktorla görüştüm hiç böyle diyen bir doktora denk gelmedim kimisi daha insaflıydı kimisi daha abartı fiyat çekti işinize gelirse kısacası.tabiki fırsatçılık var ve fiyatlar yüksek ama olanda bu işte savunmakla alakası yok sonuçta bende yeni ameliyat oldum imkanım olmasına rağmen kimsede bu kadar para vermek istemez durduk yere garantisi olmayan birşey için ama mecbur kalıyorsunuz işte yabancı hastalar ve tldeki değer kaybı sürdüğü sürecede böyle olacak.
Gönderdim, bakabilirsinizÖzelden fotoğraf gönderme şansın var mı peki rica etsem?
İşte buradaki yazdığım kadar uzun yazmak istemediğim için arkadaşta tampon atel vs dediği için tampon atele gelene kadar anesteji hastahane kira türkiyedeki yaşam masraflarının artmasının doktorların aşırı fiyat attırmasıyla daha alakalı olduğunu belirtmek istedim oturup her kalemde artış var denetim yok yabancı hatalar tlnin değer kaybı vs deyip uzun uzadıya yazmak istememiştim…Şuradaki yazdığın herşeye harfiyen katılıyorum aynı süreci yaşıyorum zaten bunun estetik amaçlı ve keyfii bir ameliyat olduğunun da bilincindeyim ne kadar estetik mağduru olsam da çünkü işin içine estetik ibaresi girdiği zaman minimum tutar şu anda 13 bin TL ama dikkat edin normalleştirmeyin diye yazdığım mesajda fiyat için gerçekten komik olan şeyleri ortaya sürdünüz bunlar her ameliyat için gereken şeyler burun ameliyatı için extra atel ve tampon işte en başta arkadaşın da benimde isyanım fiyatlandırma konusunda yani tek kullandığınız atel ve tampon bu kadar fark nasıl olabilir diye bunlaraydı
Teşekkür ederim bakıyorum hemenGönderdim, bakabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?