Evet gerçekten inanılmaz yorucu bir süreç o değil sözlüm her gün hâlâ bulamadın mı diye soruyo ne diyeceğimi bilmiyorum adama bi an önce nişan tarihi almak istiyo kesinlikle çok haklı ama acele karar verip sonra ömür boyu pişman olmak istemiyorum bu ikinci ameliyat zaten 3ü kabul etmeyen doktorlar varmış riskli diye maddi yönden söylemiyorum bile 2 böyleyse 3e mirasa ortak olurlar artık ev araba ne varsa isterler
Hüseyin balıkçı diye bir doktor buldum Antalya'da kendisi hep de vizyonu hoşuma giden doktorlar farklı şehirlerde ne iş anlamadım cidden ama incelediğim kadarı ile söylüyorum çok zor burunları çok ciddi boyutta inanılmaz güzel yapmış ben bi doktorda yaptığı ameliyatlar da ki kanatlarda ki değişime bakıyorum net mi ne kadar daraltabilmiş çok büyük burunları minnacık yapmış valla helal olsun bayaa bi ameliyatı var ıg de bi doktorla görüştüm ince kalkık güzel mükemmel bir burun istiyorum dedim siz en iyisi Hüseyin balıkçı ile görüşün dedi iyi ki demiş eğer uçuk bir fiyat cekmezse gitcem Antalya ya 1 hafta dişimi sıkarım napim ömür boyu pişmanlığını yaşamaktansa