• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği olanlar ya da revizyonlar bakabilir mii

İşte buradaki yazdığım kadar uzun yazmak istemediğim için arkadaşta tampon atel vs dediği için tampon atele gelene kadar anesteji hastahane kira türkiyedeki yaşam masraflarının artmasının doktorların aşırı fiyat attırmasıyla daha alakalı olduğunu belirtmek istedim oturup her kalemde artış var denetim yok yabancı hatalar tlnin değer kaybı vs deyip uzun uzadıya yazmak istememiştim…
👍👍

Benim burnum Türkiye standartlarının çok çok altında boyut olarak gayet normal yani büyük de değil küçük de değil çoğu doktor uygun diyo zaten küçülür diyo onda sorun yok sorun kendilerine güvenmemeleri doğal olarak kendine güvenmeyen doktora bende güvenemiyorum olabilir de olmayabilir de diyenlere deneme tahtası değilim becerisini suratımda denemek isteyen doktora tabiki de olmam sorun benim çok zor bir burun istememde değil bi daha doktor kurbanı olup bidaha ameliyat olmak istemememde. Söylediğinize asla katılmıyorum bu arada arkadaşım uzun zaman önce çok geniş bir burnu bebek gibi yapan doktora bir ameliyat oldu uzun vadede hiç bir problem çıkmadı şekli de sağlığı da gayet iyi ve yerinde tek sorun o doktor artık Türkiye'de değil. Aza kanaat etmiyorum üzgünüm istedikleri parayı onların 2 saatte kazandığı parayı ben 2 senede kazanıyorum o yüzden en iyisini istemek hakkım bir daha bu süreci yaşamamak hakkım hepimizin hakkı her burnu yapacak bir doktor var yeter ki tarzı vizyonu sana yakın olanı bul birebir doktorun söylediği bir söz bu arada genel tabloya bakın burun ucunu ameliyatlarında top gibi bırakan doktor seninkini de öyle bırakacaktır zarif burunlar yada kaba burunlar yapan doktor seninki de aynı şekilde yapacaktır.
Yaparım siteninse yapacağı garanti değil, çok geniş bir burun kemik ve kıkırdaktan dolayı öyle görünüyorsa küçülür ama ameliyatlarda deri kesilmiyor, deri neyse o kalacak,bu bilimsel olarak sabit

Yaparım siteninse yapacağı garanti değil, çok geniş bir burun kemik ve kıkırdaktan dolayı öyle görünüyorsa küçülür ama ameliyatlarda deri kesilmiyor, deri neyse o kalacak,bu bilimsel olarak sabit
İlk ameliyatımda doktor kanat kısmında ki göze yakın olan yeri kemikten bahsediyorum enteresan bir şekilde tuhaf bırakmış uca doğru dar iniyo ama orası bariz kemik belli üstünü de sivri bırakmak yerine düz yapmış burnun geneline bakıldığında küçük ama orası geniş öyle söyleyeyim deri ince de değil kalın da değil orta çoğu doktor halledilir diyo ama genel olarak orayı güzel yapan doktorlara odaklandım nedense çok da bişey istemiyorum aslında orası düzelsin burun ucunu top gibi yapmasın domuz burnu gibi olmasın yeterli

İlk ameliyatımda doktor kanat kısmında ki göze yakın olan yeri kemikten bahsediyorum enteresan bir şekilde tuhaf bırakmış uca doğru dar iniyo ama orası bariz kemik belli üstünü de sivri bırakmak yerine düz yapmış burnun geneline bakıldığında küçük ama orası geniş öyle söyleyeyim deri ince de değil kalın da değil orta çoğu doktor halledilir diyo ama genel olarak orayı güzel yapan doktorlara odaklandım nedense çok da bişey istemiyorum aslında orası düzelsin burun ucunu top gibi yapmasın domuz burnu gibi olmasın yeterli
Doktor buldunuz mu

Arkadaşlar bu açtığım kaçıncı konu bilmiyorum ama burnuma aşırı taktım ağlayıp duruyorum napıcam ben diye. Bugün arkadaşımla fotoğraf çekindim burun ucum güldükçe düşmüş aşırı moralim bozuldu fotoğraflara bakarken ağlayıp duruyorum. Bi bakın, tavsiye vs verin nolur napayım ben bu burnu? Yandan çektiğim fotoğraflarda iyi duruyor sonra bi önden çekiniyorum ucu düşük hiç yapılmamış gibi. Benim gibi olan Ankara'da yaşayıp sonrasında revizyon yaptıran doktorundan memnun kalanlar paylaşabilir mi? Bir yol gösterin kurban olayım ya🤲🏻 Aşağıya hem ön kameradan hem arkadan çektiklerini koyacağım
Merhaba burnunuza alisabildiniz mi

Back