- 31 Mart 2021
- 84
- 17
- 38
- 25
- Konu Sahibi Poncikellabeybii
-
Nişanına kadar gerçekten şişliklerin vs inmesi de ayrı dert olur, acele edince de insan huzursuz oluyor. Çok iyi yaklaşmış aslında doktor ama zamanın yoksa biraz daha bakın istersen sonuçta ikinci kez olacaksın içine en sinen doktoru bulman önemli olan, zor bir süreç ya kolaylıklar diliyorumİstanbul'da fiyatlar öyle evet İzmir ve Ankara'da buraya göre daha makul Siirt'te bir doktor buldum inanılmaz güzel burunlar yapıyor vizyonu çok hoşuma gitti çok mütevazı ve hastasını dinleyerek çözüm dahilinde hastasının isteklerini göz önünde bulunduruyo saolsun sabahın 5inden 7 sine kadar vik vik adamın beynini yedim bıkmadan usanmadan çok güzel yardımcı oldu cilt derisi kalın ama ince yapılı bir burun istiyosan öncelikle cildi inceltip sonrasında ameliyat yapabiliriz vs gibi konuştu İstanbul'a geleceğim istersen muayene edeyim daha önce ki ameliyatta neler yapılmış bilmem gerekiyo biraz bekle o şekilde yapalım dedi çok beklemek istiyorum çok güven verdi ama zamanım yok nişanım olacak ve o zamana kadar morlukların şişliklerin geçmesi gerekiyor
Sinan canpolat mı?İstanbul'da fiyatlar öyle evet İzmir ve Ankara'da buraya göre daha makul Siirt'te bir doktor buldum inanılmaz güzel burunlar yapıyor vizyonu çok hoşuma gitti çok mütevazı ve hastasını dinleyerek çözüm dahilinde hastasının isteklerini göz önünde bulunduruyo saolsun sabahın 5inden 7 sine kadar vik vik adamın beynini yedim bıkmadan usanmadan çok güzel yardımcı oldu cilt derisi kalın ama ince yapılı bir burun istiyosan öncelikle cildi inceltip sonrasında ameliyat yapabiliriz vs gibi konuştu İstanbul'a geleceğim istersen muayene edeyim daha önce ki ameliyatta neler yapılmış bilmem gerekiyo biraz bekle o şekilde yapalım dedi çok beklemek istiyorum çok güven verdi ama zamanım yok nişanım olacak ve o zamana kadar morlukların şişliklerin geçmesi gerekiyor
Evet çok ilgili saolsun ameliyatları da ıg de gördüğüm kadarıyla güzel görünüyorSinan canpolat mı?
Evet gerçekten inanılmaz yorucu bir süreç o değil sözlüm her gün hâlâ bulamadın mı diye soruyo ne diyeceğimi bilmiyorum adama bi an önce nişan tarihi almak istiyo kesinlikle çok haklı ama acele karar verip sonra ömür boyu pişman olmak istemiyorum bu ikinci ameliyat zaten 3ü kabul etmeyen doktorlar varmış riskli diye maddi yönden söylemiyorum bile 2 böyleyse 3e mirasa ortak olurlar artık ev araba ne varsa isterlerNişanına kadar gerçekten şişliklerin vs inmesi de ayrı dert olur, acele edince de insan huzursuz oluyor. Çok iyi yaklaşmış aslında doktor ama zamanın yoksa biraz daha bakın istersen sonuçta ikinci kez olacaksın içine en sinen doktoru bulman önemli olan, zor bir süreç ya kolaylıklar diliyorumSüreci zaman buldukça yaz bize
Özelden burnu atamaz mısınız belki size büyük geliyor kanatlarEvet gerçekten inanılmaz yorucu bir süreç o değil sözlüm her gün hâlâ bulamadın mı diye soruyo ne diyeceğimi bilmiyorum adama bi an önce nişan tarihi almak istiyo kesinlikle çok haklı ama acele karar verip sonra ömür boyu pişman olmak istemiyorum bu ikinci ameliyat zaten 3ü kabul etmeyen doktorlar varmış riskli diye maddi yönden söylemiyorum bile 2 böyleyse 3e mirasa ortak olurlar artık ev araba ne varsa isterlerHüseyin balıkçı diye bir doktor buldum Antalya'da kendisi hep de vizyonu hoşuma giden doktorlar farklı şehirlerde ne iş anlamadım cidden ama incelediğim kadarı ile söylüyorum çok zor burunları çok ciddi boyutta inanılmaz güzel yapmış ben bi doktorda yaptığı ameliyatlar da ki kanatlarda ki değişime bakıyorum net mi ne kadar daraltabilmiş çok büyük burunları minnacık yapmış valla helal olsun bayaa bi ameliyatı var ıg de bi doktorla görüştüm ince kalkık güzel mükemmel bir burun istiyorum dedim siz en iyisi Hüseyin balıkçı ile görüşün dedi iyi ki demiş eğer uçuk bir fiyat cekmezse gitcem Antalya ya 1 hafta dişimi sıkarım napim ömür boyu pişmanlığını yaşamaktansa
Şimdi baktım da çok iyi burunlar yapmış gerçekten önceki burunla ameliyat sonrası burunlar arasında dağlar kadar fark var. Bence çok mantıklı düşünüyorsunuz. En iyisini, en içinize sinenini bulup bir hafta dayanmak akla yatıyo baya. En azından istediğiniz gibi bi burna sahip olacaksınız zaten yüklü bi miktar çıkıyo cepten bari en iyisi olsun diyor insanEvet gerçekten inanılmaz yorucu bir süreç o değil sözlüm her gün hâlâ bulamadın mı diye soruyo ne diyeceğimi bilmiyorum adama bi an önce nişan tarihi almak istiyo kesinlikle çok haklı ama acele karar verip sonra ömür boyu pişman olmak istemiyorum bu ikinci ameliyat zaten 3ü kabul etmeyen doktorlar varmış riskli diye maddi yönden söylemiyorum bile 2 böyleyse 3e mirasa ortak olurlar artık ev araba ne varsa isterlerHüseyin balıkçı diye bir doktor buldum Antalya'da kendisi hep de vizyonu hoşuma giden doktorlar farklı şehirlerde ne iş anlamadım cidden ama incelediğim kadarı ile söylüyorum çok zor burunları çok ciddi boyutta inanılmaz güzel yapmış ben bi doktorda yaptığı ameliyatlar da ki kanatlarda ki değişime bakıyorum net mi ne kadar daraltabilmiş çok büyük burunları minnacık yapmış valla helal olsun bayaa bi ameliyatı var ıg de bi doktorla görüştüm ince kalkık güzel mükemmel bir burun istiyorum dedim siz en iyisi Hüseyin balıkçı ile görüşün dedi iyi ki demiş eğer uçuk bir fiyat cekmezse gitcem Antalya ya 1 hafta dişimi sıkarım napim ömür boyu pişmanlığını yaşamaktansa
İg dediğiniz nedir Hüseyin balıkçı çok ucuk fiyat veriyor ekime kadar da dolu dediler ama siz sorun yine deEvet gerçekten inanılmaz yorucu bir süreç o değil sözlüm her gün hâlâ bulamadın mı diye soruyo ne diyeceğimi bilmiyorum adama bi an önce nişan tarihi almak istiyo kesinlikle çok haklı ama acele karar verip sonra ömür boyu pişman olmak istemiyorum bu ikinci ameliyat zaten 3ü kabul etmeyen doktorlar varmış riskli diye maddi yönden söylemiyorum bile 2 böyleyse 3e mirasa ortak olurlar artık ev araba ne varsa isterlerHüseyin balıkçı diye bir doktor buldum Antalya'da kendisi hep de vizyonu hoşuma giden doktorlar farklı şehirlerde ne iş anlamadım cidden ama incelediğim kadarı ile söylüyorum çok zor burunları çok ciddi boyutta inanılmaz güzel yapmış ben bi doktorda yaptığı ameliyatlar da ki kanatlarda ki değişime bakıyorum net mi ne kadar daraltabilmiş çok büyük burunları minnacık yapmış valla helal olsun bayaa bi ameliyatı var ıg de bi doktorla görüştüm ince kalkık güzel mükemmel bir burun istiyorum dedim siz en iyisi Hüseyin balıkçı ile görüşün dedi iyi ki demiş eğer uçuk bir fiyat cekmezse gitcem Antalya ya 1 hafta dişimi sıkarım napim ömür boyu pişmanlığını yaşamaktansa
İşte iyi düşünmek gerek ben memnun olan da cok gördüm şans işiRevizyon yaptıranların %90 ı pişman.. Eskisi gibi kalsaydı diyor hepsi.. Ayrıca burnun ucu kalkık durması bu şekil doğal durmasından daha kötü..
Şans tutmadı mı ne olacak? Şans işi risk işi bu haline risk almaya değmez bence..İşte iyi düşünmek gerek ben memnun olan da cok gördüm şans işi
kullanılan malzeme aynı diyorsunuzda tampon falan hikaye anesteziyi falan unuttunuz sanırımHayır da gerçekten bu Euro olayı nedir ya? Benim arkadaşımın ablası da benimle aynı trihte özel hstnede oldu ben 3 bin gibi bi fiyat verdim o da 15 bin verdi. Aman aman olmadı burnu da kullanılan malzemeler de aynı zaten silikon tampon vs. Aşırı uçuk rakamlar bunlar ya. Yani bi doktorun bozduğunu üzerine milyonlar verip düzelttirmeye çalışıyoruz. Şimdi revizyonlarını beğendiğim doktordan fiyat aldım fiyatların aynıymış, 40 bin olduğunu söyledi. Neresini yaptırırsam yaptırayım 40 bin vereceksem saçma geldi
Yüzüm küçük ve sadece burnum varmış gibi hissediyorum. Psikolojik olarak çok etkilediği için yaptırdım zaten eski burnum da çok sorunlu değildi çevremdekilere göre ama bu şekilde istediğim zaman fotoğraflarda güzel çıkamayacaksam neden bu süreci yaşadım diye düşünüyorum. Hemen yaptırabileceğimi sanmıyorum zaten şu an öğrenciyim o fiyatı karşılayacak bi birikimim yok ama içime sinen bi doktor bulup yaptırmakta kararlıyımRevizyon yaptıranların %90 ı pişman.. Eskisi gibi kalsaydı diyor hepsi.. Ayrıca burnun ucu kalkık durması bu şekil doğal durmasından daha kötü..
Öyledir büyük ihtimalle çok bildiğimden değil bana göre bi yorum yaptım sadece. Haklısınızdır ülkede her şey uçtu ödediğimiz ücretler şaşırtmaz oldu zatenkullanılan malzeme aynı diyorsunuzda tampon falan hikaye anesteziyi falan unuttunuz sanırımelektrik fiyatının artması bile bize zam olarak geri dönüyor malesef birde hatahaneyle anlaşan dışardaki doktorlar kirada verdikleri için kiralarda inanılmaz artış gösterdiği için onlarda fiyata bindiriyorlar iyice üstüne hastahaneyede para veriyorlar onlar zam yaptıkça yine fiyat artıyor.birde yabancı hastalar var onlar yüzünden doktor diyorki aynı çabayı harcayıp 40 bin kazanacağıma 80 bin kazanırım.
Aynen malesef ilaçlarım bile 400 tl tuttu ameliyat sonrası.ben euro çalışan doktora gitmek istemem pek çünkü türk hastalara karşı pek istekli olmuyorlar.Öyledir büyük ihtimalle çok bildiğimden değil bana göre bi yorum yaptım sadece. Haklısınızdır ülkede her şey uçtu ödediğimiz ücretler şaşırtmaz oldu zaten
Revizyonu aynı doktora yaptırıyor çoğu. Revizyonda ustalaşmış doktor bulmak mesele. Dediginiz gibi minimal hatalar için girilmemeli ne olacağı belli değilRevizyon yaptıranların %90 ı pişman.. Eskisi gibi kalsaydı diyor hepsi.. Ayrıca burnun ucu kalkık durması bu şekil doğal durmasından daha kötü..
Yapılmış burnunuz büyük değil siz alışamamışsınız.. Madem kararlısınız biz söyleyelim daha çok ağlarsanız KK'dakiler demişti dersiniz.. Benim bir tanıdığımın çocuk burnu gibi duruyor şu an ısrarı yüzünden..Yüzüm küçük ve sadece burnum varmış gibi hissediyorum. Psikolojik olarak çok etkilediği için yaptırdım zaten eski burnum da çok sorunlu değildi çevremdekilere göre ama bu şekilde istediğim zaman fotoğraflarda güzel çıkamayacaksam neden bu süreci yaşadım diye düşünüyorum. Hemen yaptırabileceğimi sanmıyorum zaten şu an öğrenciyim o fiyatı karşılayacak bi birikimim yok ama içime sinen bi doktor bulup yaptırmakta kararlıyım
Evet çok ilgili saolsun ameliyatları da ıg de gördüğüm kadarıyla
Denk gelmenize şaşırdım. Ben de ona ameliyat oldumEvet çok ilgili saolsun ameliyatları da ıg de gördüğüm kadarıyla güzel görünüyor
Bilmiyorum belki fikrim değişir alışırım bir yıla kadar dediğiniz gibiYapılmış burnunuz büyük değil siz alışamamışsınız.. Madem kararlısınız biz söyleyelim daha çok ağlarsanız KK'dakiler demişti dersiniz.. Benim bir tanıdığımın çocuk burnu gibi duruyor şu an ısrarı yüzünden..
Keşke ekim olsaydı 2025e kadar dolu dedilerİg dediğiniz nedir Hüseyin balıkçı çok ucuk fiyat veriyor ekime kadar da dolu dediler ama siz sorun yine de
Aa nasıl geçti peki memnun musunuz? Bana çok yakın geldi Sinan bey yüz yüze görüşemedigimiz için çok soru işareti var hâlâ kafamda sadeceDenk gelmenize şaşırdım. Ben de ona ameliyat oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?