Burun estetiği olanlar ya da revizyonlar bakabilir mii

Yaparım siteninse yapacağı garanti değil, çok geniş bir burun kemik ve kıkırdaktan dolayı öyle görünüyorsa küçülür ama ameliyatlarda deri kesilmiyor, deri neyse o kalacak,bu bilimsel olarak sabit

Yaparım siteninse yapacağı garanti değil, çok geniş bir burun kemik ve kıkırdaktan dolayı öyle görünüyorsa küçülür ama ameliyatlarda deri kesilmiyor, deri neyse o kalacak,bu bilimsel olarak sabit
İlk ameliyatımda doktor kanat kısmında ki göze yakın olan yeri kemikten bahsediyorum enteresan bir şekilde tuhaf bırakmış uca doğru dar iniyo ama orası bariz kemik belli üstünü de sivri bırakmak yerine düz yapmış burnun geneline bakıldığında küçük ama orası geniş öyle söyleyeyim deri ince de değil kalın da değil orta çoğu doktor halledilir diyo ama genel olarak orayı güzel yapan doktorlara odaklandım nedense çok da bişey istemiyorum aslında orası düzelsin burun ucunu top gibi yapmasın domuz burnu gibi olmasın yeterli

Doktor buldunuz mu

Merhaba burnunuza alisabildiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…