Burun estetiği olanlar ya da revizyonlar bakabilir mii

Takıntı yaptım. Öncesinde sırf burnum kötü diye fotoğraf çekinmiyordum şimdi çekinince de beğenmiyorum. Boşa ameliyat olmuş gibi hissediyorum. Revizyonu da belki yaptırıcam belki yaptıramıcam ister istemez takıyorum maalesef elimde değil

Lütfen kendinize eziyet etmeyin kesinlikle beğenilmeyecek bir burnunuz yok. Anlıyorum size öyle geliyor çok takıntı yaptığınız için ama inanın güzel olmuş tadını çıkarmaya bakın

Benim düştüğüm hataya düşmüşsün Bende bin bir heyecanla gittim devlette oldum olmaz olaydım şimdi hiç bir doktora güvenim kalmadı adamlara resmen diyorum ki bana garanti ver istediğim burnu yapamycaksan açık açık yapamam de yok ucu az kalkar az daralır diyenlere arkama bakmadan bb diyorum çünkü en başta belli oluyor. Tamam burnun bir anatomik yapısı var okey ama bu ameliyatı olma amacım estetik kardeşim istediğiniz rakamlarda az değil yapan nasıl yapıyo haksızmıyım ne burunlar gördüm bebek gibi yapılan ne kadar ekmek o kadar köfte diyen doktorlar var ya sanki manavdan domates alıyoruz

Valla ya baştan sona katılıyorum yazdıklarına. Benim doktorum başta burun deliklerimi küçülttürmek istedim diye seninki normal yapamam dedi hadi ona okay ama ucunu da ben mi söyliyim sana nasıl doktorsun yani bariz eski burnumun ucu. Şimdi Instagram'da karşıma çıkan doktorlara bakıyorum mükemmel burunlar yapmışlar, helal olsun diyorum. Devlette yaptıracağıma özelde biraz yüksek verip yaptırsaydım keşke ya o kadar pişmanım ki şimdi daha pahalıya mal olacak belli ki

Ucuz etin yahnisi yenmez dediler bana zamanında ama kâr yaptığını sanan salak ben şimdi çok daha fazla zarardayım Neyse bunada şükür ama için rahatlıycaksa seninki çok da yüksek tutmaz bi burun ucu düşüklüğü var o kadar bidaha olacaksanda söyle deliklerini de yapsınlar çok da bozma moralini cidden bu sefer daha kolay geçer inan bana revizyona göre daha minimum ödersin önemli olan doktoru bulmak. Ben bu sefer şu YouTube da ki gökçe varya 3 kez revizyon olan 3. De doğru doktoru bulan heh işte ona olmayı düşünüyorum eğer evet istediğin burnu yaparım derse

Bazi burunlar olmaz bunun bilincinde olmadan girerseniz uzulursunuz. Aşırı kalın derili burun mesela kucultulemez çünkü deri kesilmiyor,küçülurse büyük deformeler çıkar. Büyüterek şekil verir ama ucunu kaldırır sırtı daha ince gösterir vb gibi. Olmaz diyen doktorlar yogunluktaysa onlara inan,yaparım diyen yapamaz

Parayla da ilgisi yok inan ki 80 90 veripte memnun olmayan var , bende özelde yaptirdim memnun değilim. Gökçe'nin doktorununda nette şikayetleri var oku kesinlikle

Valla öyleymiş neyse artık yapacak bi şey yok. Ben de senin gibi düşündüm de elimde patladı bakalim ya şimdilik öyle de daha sonrasında sorun çıkarsa bilemiyorum naparım. Bakıyorum da çok dik burunlar yapmışlar sırf revizyon yapan bi doktor buldum da onunla ilgili bilgi yok şansıma. Dediğin gibi yapacağım. Ay hadi bakalim umarım her şey güzel olur da gönlünüz rahat eder. Olumlu gelişmeler olursa bilgilendirin bizi. Fiyatlar nasıl ben hiç sormadım ama çok mu uçuk?

Fiyatlar çok fena ya revizyon dediğin an 35 den başlıyorlar 45den başlatan var 70 diyen var çok enteresan bide Euro bazlı fiyat çeken doktorlar var Bugün sinir oldum birine 4500 Euro dedi Türkiye de yaşıyorum Türk vatandaşıyım Türk lirası kazanıyorum yalnız keza kendi muayenehaneniz de Türkiye de diyorum kalkmış diyo ki Türk lirasına çeviririz siz TL olarak ödeme yaparsınız. Vay arkadaş ben nasıl akıl edemedim bunu inanılmazlar ya. Neymiş malzemeyi Euro bazlı alıyolarmış malzeme dediği de tampon ve atel aynısını devlette kullanıyo 4500 TL istiyo ne hikmetse. Estetik zevki bişey tamam da bu kadar da yolunmaz ama yani psikolojik sağlığımızı düşünen yok

Ben sadece bize euro olarak diyorlar saniyordum
Okadar paraya ben burdada yaptiririm ama burdakiler ayda yilda bir yapiyor o yüzden güvenmiyorum. Türkiyede sürekli yapuliyor ama memnun olmayanda cok. Kafam cok karisti

Euro isteyen doktorlar Türk hastalari gözden çıkarmış tamamen yabancılara oynayanlar. Ticarete dökmüşler yani. Benim o kadar bütçem olsa bile bunlara verip ameliyat olmazdım sanırım.

Hayır da gerçekten bu Euro olayı nedir ya? Benim arkadaşımın ablası da benimle aynı trihte özel hstnede oldu ben 3 bin gibi bi fiyat verdim o da 15 bin verdi. Aman aman olmadı burnu da kullanılan malzemeler de aynı zaten silikon tampon vs. Aşırı uçuk rakamlar bunlar ya. Yani bi doktorun bozduğunu üzerine milyonlar verip düzelttirmeye çalışıyoruz. Şimdi revizyonlarını beğendiğim doktordan fiyat aldım fiyatların aynıymış, 40 bin olduğunu söyledi. Neresini yaptırırsam yaptırayım 40 bin vereceksem saçma geldi

Ben sadece bize euro olarak diyorlar saniyordum
Okadar paraya ben burdada yaptiririm ama burdakiler ayda yilda bir yapiyor o yüzden güvenmiyorum. Türkiyede sürekli yapuliyor ama memnun olmayanda cok. Kafam cok karisti
Yok yok artık sağlık turizmi gibi bizede aynı rakamları cekiyorlar merak etme doktorunu gerçekten iyi araştır ben bu konuda fiyat etkeninden çok doktorun kesinlikle önemli olduğunu düşünüyorum

İstanbul'da fiyatlar öyle evet İzmir ve Ankara'da buraya göre daha makul Siirt'te bir doktor buldum inanılmaz güzel burunlar yapıyor vizyonu çok hoşuma gitti çok mütevazı ve hastasını dinleyerek çözüm dahilinde hastasının isteklerini göz önünde bulunduruyo saolsun sabahın 5inden 7 sine kadar vik vik adamın beynini yedim bıkmadan usanmadan çok güzel yardımcı oldu cilt derisi kalın ama ince yapılı bir burun istiyosan öncelikle cildi inceltip sonrasında ameliyat yapabiliriz vs gibi konuştu İstanbul'a geleceğim istersen muayene edeyim daha önce ki ameliyatta neler yapılmış bilmem gerekiyo biraz bekle o şekilde yapalım dedi çok beklemek istiyorum çok güven verdi ama zamanım yok nişanım olacak ve o zamana kadar morlukların şişliklerin geçmesi gerekiyor

Yok yok artık sağlık turizmi gibi bizede aynı rakamları cekiyorlar merak etme doktorunu gerçekten iyi araştır ben bu konuda fiyat etkeninden çok doktorun kesinlikle önemli olduğunu düşünüyorum
Burdan arastirmak cok zor. Türkiyede olsam ilgimi ceken doktorlarla görüsme ayarlardim. Ama surdan surasi degilki git gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…