- 31 Mart 2021
- 84
- 17
- 38
- 25
- Konu Sahibi Poncikellabeybii
-
3 ay önce oldum. Ucu çok değişik hiç oynanmamış gibi bi bakıyorum güzel duruyo fotoğraflarda özellikle önden çekindiklerim gülerken aşırı düşüyoNe zaman oldunuz ameliyatı? Ben bi düşüklük göremedim
Merhaba ben yandan düşüklük göremedim önden olan halini gönderebilir misiniz3 ay önce oldum. Ucu çok değişik hiç oynanmamış gibi bi bakıyorum güzel duruyo fotoğraflarda özellikle önden çekindiklerim gülerken aşırı düşüyo
Gülerken düşüyor demişsiniz, e hani gülerken foto?Arkadaşlar bu açtığım kaçıncı konu bilmiyorum ama burnuma aşırı taktım ağlayıp duruyorum napıcam ben diye. Bugün arkadaşımla fotoğraf çekindim burun ucum güldükçe düşmüş aşırı moralim bozuldu fotoğraflara bakarken ağlayıp duruyorum. Bi bakın, tavsiye vs verin nolur napayım ben bu burnu? Yandan çektiğim fotoğraflarda iyi duruyor sonra bi önden çekiniyorum ucu düşük hiç yapılmamış gibi. Benim gibi olan Ankara'da yaşayıp sonrasında revizyon yaptıran doktorundan memnun kalanlar paylaşabilir mi? Bir yol gösterin kurban olayım yaAşağıya hem ön kameradan hem arkadan çektiklerini koyacağım
Burun deliklerimi yapamayacağını söyledi ona tamam dedim ama burun ucu nedir ya hiç mi fark etmedi bi doktor olarakÖnceki halini de görmek lazımm burun bence kötü değil ama ucu kalkık ve 3k burun istiyorsanız öyle de değil.
Çoğu kişi doğal durduğunu söylüyo ama ben burnumu daha iyi hissetmek için yaptırdım. Ben iyi hissetmedikten sonra ne yapacağım kiİyi işte bak daha fazla oynama sonra benimki gibi olur
Şu an zaten tek isteğim ucu baska sorunum yok. Bakacağım doktora, teşekkür ederimBurun kötü değil ama iyi de değil.Sadece ucunu düzeltebilir gibi.Esabil Eker var Ankara da arkadasim ameliyat oldu kendisine ve memnundu.
BilemiyorumGayet güzel bence bunun için revizyon mu olunur
Sizinkisi nasıl oldu özelden foto atabilir mısınızİyi işte bak daha fazla oynama sonra benimki gibi olur
Doktorun kim? Katılıyorum kötü bir burnun yok ama üzülerek söylüyorum ki evet kalkık durmuyor daha önce bende gidip yaptırdım ama benim de ucu düştü şimdi harıl harıl ikinci doktoru arıyorum ve seni o kadar iyi anlıyorum ki. Sana tavsiyem kesinlikle doktorunla konuş burun ucu düştü de düzeltmek zorunda versin işinin hakkını arkasında dursun ilk etapta gidip yeni bir doktor arama revizyon ameliyatları çok pahalı ve yeni bir doktora güvenmek çok yıpratıcı zor maddi manevi yoruyor insanı. O yüzden ilk olarak yapan doktora gitmelisin ve düzeltmeli burnun tam olarak iyileştiğindeArkadaşlar bu açtığım kaçıncı konu bilmiyorum ama burnuma aşırı taktım ağlayıp duruyorum napıcam ben diye. Bugün arkadaşımla fotoğraf çekindim burun ucum güldükçe düşmüş aşırı moralim bozuldu fotoğraflara bakarken ağlayıp duruyorum. Bi bakın, tavsiye vs verin nolur napayım ben bu burnu? Yandan çektiğim fotoğraflarda iyi duruyor sonra bi önden çekiniyorum ucu düşük hiç yapılmamış gibi. Benim gibi olan Ankara'da yaşayıp sonrasında revizyon yaptıran doktorundan memnun kalanlar paylaşabilir mi? Bir yol gösterin kurban olayım yaAşağıya hem ön kameradan hem arkadan çektiklerini koyacağım
Devlette yaptırdım asla yapacağını düşünmüyorum ki bi daha gitmem de. Şu an birilerini araştırıyorum Furkan karaloğlunun yaptığı burunları beğendim ama nasıl biri bilmiyorum tabii. İlk işim birikim yapıp düzelttirmek burnumu, psikolojik olarak kötü hissediyorum artıkDoktorun kim? Katılıyorum kötü bir burnun yok ama üzülerek söylüyorum ki evet kalkık durmuyor daha önce bende gidip yaptırdım ama benim de ucu düştü şimdi harıl harıl ikinci doktoru arıyorum ve seni o kadar iyi anlıyorum ki. Sana tavsiyem kesinlikle doktorunla konuş burun ucu düştü de düzeltmek zorunda versin işinin hakkını arkasında dursun ilk etapta gidip yeni bir doktor arama revizyon ameliyatları çok pahalı ve yeni bir doktora güvenmek çok yıpratıcı zor maddi manevi yoruyor insanı. O yüzden ilk olarak yapan doktora gitmelisin ve düzeltmeli burnun tam olarak iyileştiğinde
Odem indikçe burun ucu havaya kalkmaz aksine 1 tik daha dusuyor oturuyor3 ay dertlenmek için çok erken bir süre hala ödemli bir burnu var kesin sonucu 1 yılda alırsın. Burnun da hiç kötü gözükmüyor. Benim burnum 1 - 1,5 yılda oturmuştu.
Ödemeler inince daha da düşmez mi ya3 ay dertlenmek için çok erken bir süre hala ödemli bir burnu var kesin sonucu 1 yılda alırsın. Burnun da hiç kötü gözükmüyor. Benim burnum 1 - 1,5 yılda oturmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?