- 23 Şubat 2013
- 178
- 20
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu konuda bilgi alırsanız bana da iletir misiniz bende doktor arayışı içerisindeyim bir doktorla görüştüm ancak çok yüksek bir fiyat verdi yaptığı burunlari ve tasarımı beğendiğim halde vazgeçtimKizlar Bekir Beye revizyon yaptiran var mi ? Memnun mu ? Ucreti ne kadar ? Ben mail attim doktora ama sizin de yorumlarinizi alsam cok guzel olur
Tabii. Ben de o yuzden arayistayim. Ozcan Cakmagi aradim telefonda konustuk 12.500 dedi her ne kadar profesyonel ve cok ilgili olsa da asti beni. Abdulkadir Goksel ise 11.500. Bakalim bu nasil cikacak.Bu konuda bilgi alırsanız bana da iletir misiniz bende doktor arayışı içerisindeyim bir doktorla görüştüm ancak çok yüksek bir fiyat verdi yaptığı burunlari ve tasarımı beğendiğim halde vazgeçtim
Revizyonlar için oldukça uç fiyatlar veriyorlar burda arayış içersindeyim bu defa istediğim gibi olsun diye çok iyi araştırıp olmak istiyorum . Ilk ameliyatimi tamamen nefes almamda sıkıntı olduğu için bir anda oldum açıkçası şu anda çok kötü bir burnum yok. Evet ben taktığım için gözüme batıyor ama geçen çarşamba dr.salih emre Üregenle görüştüm o da tekrar ameliyat olmamda hemfikir ancak bana çok şanslı olduğumu söyledi yüzün o kadar güzel ki kimse burnunu fark etmez dedi sakın takıntı yapma diye uyardı . Aslında bana fiyat verene kadar onda olmaya kesin bakıyordum ama bütçeme göre çok yüksek geldi.. bakalım arayışa devamTabii. Ben de o yuzden arayistayim. Ozcan Cakmagi aradim telefonda konustuk 12.500 dedi her ne kadar profesyonel ve cok ilgili olsa da asti beni. Abdulkadir Goksel ise 11.500. Bakalim bu nasil cikacak.
Revizyonlar için oldukça uç fiyatlar veriyorlar burda arayış içersindeyim bu defa istediğim gibi olsun diye çok iyi araştırıp olmak istiyorum . Ilk ameliyatimi tamamen nefes almamda sıkıntı olduğu için bir anda oldum açıkçası şu anda çok kötü bir burnum yok. Evet ben taktığım için gözüme batıyor ama geçen çarşamba dr.salih emre Üregenle görüştüm o da tekrar ameliyat olmamda hemfikir ancak bana çok şanslı olduğumu söyledi yüzün o kadar güzel ki kimse burnunu fark etmez dedi sakın takıntı yapma diye uyardı . Aslında bana fiyat verene kadar onda olmaya kesin bakıyordum ama bütçeme göre çok yüksek geldi.. bakalım arayışa devam
Öğrenci olmam sebebiyle normalden biraz daha düşük dedi 8 bin ama bu bile benim için fazla biriktirmem de imkansızEmre Uregeni ben de dusundum sana verdigi fiyat neydi ? Ve evet benim de nefes problemimle basladi ilk ameliyat. Sonra burnumun yamuklugunu burun deliklerimi cok taktim simetri istiyorum.
Bende bekir sivriye ameliyat olmak istiyorum suan izindehmis bayramdan sonra ameliyati dusunuyorum.tek sorun acik teknik mi yapiyor sadece ben kapali teknik istiyorumArkadaşlar bende bekir bey'in hastalarındanım. Dah önceden eşi ayşegül sivri ye göz altı ışık dolgusu için gidiyordum, ve bekir beyin hastalarını yaptığı ameliyatları görmüştüm. Aslında kafamda başka doktor isimleri vardı, bir anlık karar sonucu bekir beye ameliyat olmaya karar verdim ve 6.nisanda opere oldum. Daha tam olarak burun bantlarım çıkmadı ama sonuçtan memnunum.ben biraz eski kafalıyım ve yeni burnuma yavaş yavaş alışıyorum.bu arada Sanırım bekir bey'in en sorunlu hastalarından biriydim. Arada ufak tefek sorunlar yapmış olsamda bekir bey'e güvenin, işinde cidden iyi bir doktor. Ve yakında en çok tercih edilen doktorlardan biri olunca geç kalmış olacaksınız
Açık ve ya kapalı teknik kişinin burnuna ve yapılacaklara göre değişir bazı burunlarda açık bazılarında kapalı bazılarında yarı açık ameliyatlar yapılır bu doktora bağlı değildir ama tam konu hakkında yorum yapamıycam çünkü günümüzde teknoloji o kadar ilerlediki bazı doktorlar ultrasonik burun ameliyatı yapıyor ne kanama ne de morluk olmuyor bu ameliyatlarda. Doktorunuzla bayram dönüşü bu konuyu konuşabilirsiniz önce muayene olmanız gerek tabiki.Bende bekir sivriye ameliyat olmak istiyorum suan izindehmis bayramdan sonra ameliyati dusunuyorum.tek sorun acik teknik mi yapiyor sadece ben kapali teknik istiyorum
ücreti ve ilk muayenede ne yaptıgı hakkında bilgi verir misiniz bir de ameliyat tarihini erken ne zamana veriyorBenimde bekir bey ile tanistigimda hayatim degisti ve ameliyattan iki ay sonra iyice sekillenmeye basladi burnum...Bekir bey cok iyi bir doktor zamanla bunu burnunuzdaki muhtesem degisimi gorunce daha iyi anliyorsunuz...hic dusunmeden bence gorusun kendisiyle....ben ameliyattan sonra hicbir skinti yasamadim ve doktorumun ilgisiyle dahada iyilestim....sormak istedigiz soru olursa hrrzman yardimci olurum...
Şaka mı bu ? Eskiden 10 gün'dü şimdi 20 mı oldu ?20 GUN önce haber werın dıyor
Piyasaya göre uygun olabilir doğrudur ama herkesin bütçesine göre değilBedavaya yapsın istiyorsanız gayet uygun bir fiyat piyasaya göre.
Canim ben arayip girustum fiyat sabit dediler yaknda da zam gelecekmis.peki fiyat sabit mi hiç indirim yapılmıyo mu?
Acik mi kapali ameliyat mi yaptı sana.muayene ücreti ödemedim ben muayeneden sonra ameliyat gününü size bırakıyor doktor .. sadece 10 gün öncesinden haber vermek gerekiyor doktora o da ona göre ayarlamalarını yapıyor sonuçta ameliyattan sonra halsizlik kırgınlık falan hissetmedim ben kendimi hasta gibi hissetmedim ama yine de yüzünüzde hafif şişlik ve morluklar olabiliyor hatta bu şişlik ve morluklar kişiden kişiye değişiyor bi arkadaşımda hemen hemen hiç olmamıştı ama bende fazlasıyla oldu, cildim hassas ve beyaz tenli olduğumdan dolayı 3-4 gün ev hapsi yaşamak zorunda kaldım
Her sene zam geliyo zaten şaşırmadm acıkcaasıCanim ben arayip girustum fiyat sabit dediler yaknda da zam gelecekmis.