Burun Estetiği Hasta paylaşımları

Bekir Bey'e ameliyat olup da benim gibi burnu sürekli tıkanan rahat nefes alamayan var mı ? güneş gözlüğü taktığımda da rahat nefes alamıyorum..1 yılı geçti benim..
Rahat nefes alamama sorununu cogu hasta yaşıyor sanırım. Ben de estetik olmayı düşündüğümden araştırırken denk geldim instagramda. Bu tür şikayet çok.. Baya övülüyordu burda

Instagramdaki sayfayi gordum ve şok oldum resmen. Ama bu arkadaslara da kizdim. Madem durum bu kadar vahim, ameliyatlar bu kadar basarisiz neden daha onceleri bu hatalar dile getirilmedi? Burda Bekir Sivri adina acilmis sayisiz sayfa var, insan hic mi dile getirmez memnuniyetsizligini. Artik yorumlarada guvenim kalmadi, cogu reklam gibi geliyor. Ameliyat magdurlari da baskalarindan bana ne diyor anlasilan. Adam iyiki kacmis yoksa hicbirinden haberimiz olmayacak.

Reactions: H11
Kesinkle katiliyorum ben ulasamiyirum diye konuyu acmasam herkez hala sessizdi,konuyu actim instegramda sayfalar vs

Ya ben de ulaşamıyordum uzun zamandır nasıl kaçmış ya kafayı yiyecem burnumun içine etti düzeltecekti nasıl gider

Ya bu adamın yanına mı kalacak bu. Ben ameliyat olmadan önce neden hiç olumsuz yorum yoktu ya beni mi bekliyordu kaçmak için

Ya bu adamın yanına mı kalacak bu. Ben ameliyat olmadan önce neden hiç olumsuz yorum yoktu ya beni mi bekliyordu kaçmak için
herkese haziran ayına gün vermiş düzeltmek için, bir şekilde oyalamış. mağdurların açtıgı instagram hesapları da sürekli kapatılıyor bir şekilde. yeni hesap bekir_sivri3 dü şimdi bu da gözükmüyor. pes gerçekten.

Bekir Bey'e ameliyat olup da benim gibi burnu sürekli tıkanan rahat nefes alamayan var mı ? güneş gözlüğü taktığımda da rahat nefes alamıyorum..1 yılı geçti benim..
Aynen benide haziranda çağırmıştı burnum tıkalı olduğu için ve burun deliklerim eşit olmadığı için

kızlar aynı sorunu ben de yaşıyorum. Bu tartışmayı görünce üye oldum hemen.
Ben 15 mart 2017 de oldum ameliyat. su anda daha tam oturmadığı için ufak tefek sıkıntılarım var.
Bunun dışında ortaya attığı dikişlerimde sağ tarafta şişme oldu. yurtdışındaydım ve eczanaden aldığım antibyotikli bir krem ile sıkıntıyı bir miktar çözdüm.

Doktorun gittiğini ben de 2 hafta önce fark ettim. Şu an inta. hesabı hiçbirşeyi yok. Bu doktor demeyelim, ettiği hipograt yeminine yazıklar olsun, karşı nasıl bir yol izlenecekse, ben de katılmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinkle katiliyorum ben ulasamiyirum diye konuyu acmasam herkez hala sessizdi,konuyu actim instegramda sayfalar vs
şikayet edecek misiniz. toplu bir şikayet oluşturalım. 2 haftadır araştırıyorum inananın burası da kullandığım bir portal değildi. buraya da yeni üye oldum.

İstanbul tabibler odasını aradım. YApabileceğimiz 2 şey var biri tabibler odasına şikayet dilekçesi yazmak. Durmu anlatmak ÇEkip gitmenin dışında, eğer ameliyatında başarısız olduğunu düşünüyorsanız bunu da ispatlayan belgelerle ( resim olabilir mesela ) belgelerseniz tabib hakkında soruşturma başlatılıyor.
Bir diğer şey de Savcılığa suç duyurusunda bulunmak.

Bunlara karşılık ben şunu sordum. Bu yollarla doktora ulaşıp, hakkettiği ceza verilebilir mi diye. Adam şunu söyledi. ya durumu kabul edip sessiz kalırsınız ya da hakkınızı ararsınız. İleride birgün ne kadar geçerse geçsin, bu ülkeye döndüğünde hakkında işlem başlatılırmış.

Bir de sağlık bakanlığına yazarız. Bence elimizden geleni yapmalıyız. Paranın çoğunu kayıtdışı alıyor. Tüm kalbimle haram ediyorum. Haksız yere kazandığı ve insanları mağdur ettiği için hakkettiğini bulmasını diliyorum sadece.

Eşini arayıp soran oldu mu acaba? Kendisi sürekli instagramda fotoğraf paylaşıyor..Gerçekten kaçtığından emin miyiz? Kaza vs. geçirmiş olmasın?

Evet bosanmislar aysegul hanimda bilgileri yokmus fakat mantiksiz geliyor bildigim.kadariyla cocuklari var hicmi irtibat kurmuyor

Evet bosanmislar aysegul hanimda bilgileri yokmus fakat mantiksiz geliyor bildigim.kadariyla cocuklari var hicmi irtibat kurmuyor
mutlaka biliyordur ya..çocuk var sonuçta..acaba neden böyle birşey oldu ya ben de o kadar arayıp zar zor buna karar vermiştim; neyseki ameliyatı geçen yıl oldum..bu yıl olmak istesem mağdur olucakmışım..tek sorunum gözlük taktığımda burnum tıkanıyor, şu ara da mevsimden nedir bilmem nefes alamıyorum rahat..

muhtemelen dubaiden iş teklifi aldı burdada bu kdr sorun olunca umursamadan kaçtı gitti

Fetocu olmasın bu. (Sadece tahmin)
Ne bilim iyi ya da kötü yine hastalarının kendisine dair ümitleri vardı hatalarını düzelteceğine dair. Kaçıp gitmesi ahlaksizca. Hakkınızı sonuna kadar arayın birlik olun dagilmayin irtibat halinde olun. Iletişimi koparmayin.

Facebookta bir sürü Dubai merkezli estetik cerrahi merkezleri var .Bilmem işe yarar mı ,ama oradakiler bu doktorun hastalarını aniden yüzüstü bırakıp gittiğini sık sık okusa görse oradaki imajı bundan etkilenmez mi ..Teknik olarak suç işlemedi ama güvenilir bir izlenim yaratmıyor bu Dubai'de de ayağına dolaşabilir .

Kızlar benim bu adama ameliyat olduğuma dair bir belge yok elimde sizin var mı. Bu arada burnum felaket görünüyor 1 ay sonra tekrar ameliyat olcam

Eklentiler

• 2017-06-10 10.29.33.jpg
    21,8 KB · Görüntüleme: 426
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…