- 21 Temmuz 2015
- 6.643
- 6.058
Rahat nefes alamama sorununu cogu hasta yaşıyor sanırım. Ben de estetik olmayı düşündüğümden araştırırken denk geldim instagramda. Bu tür şikayet çok.. Baya övülüyordu burdaBekir Bey'e ameliyat olup da benim gibi burnu sürekli tıkanan rahat nefes alamayan var mı ? güneş gözlüğü taktığımda da rahat nefes alamıyorum..1 yılı geçti benim..
herkese haziran ayına gün vermiş düzeltmek için, bir şekilde oyalamış. mağdurların açtıgı instagram hesapları da sürekli kapatılıyor bir şekilde. yeni hesap bekir_sivri3 dü şimdi bu da gözükmüyor. pes gerçekten.Ya bu adamın yanına mı kalacak bu. Ben ameliyat olmadan önce neden hiç olumsuz yorum yoktu ya beni mi bekliyordu kaçmak için
Bekir Bey'e ameliyat olup da benim gibi burnu sürekli tıkanan rahat nefes alamayan var mı ? güneş gözlüğü taktığımda da rahat nefes alamıyorum..1 yılı geçti benim..
Aynen benide haziranda çağırmıştı burnum tıkalı olduğu için ve burun deliklerim eşit olmadığı içinherkese haziran ayına gün vermiş düzeltmek için, bir şekilde oyalamış. mağdurların açtıgı instagram hesapları da sürekli kapatılıyor bir şekilde. yeni hesap bekir_sivri3 dü şimdi bu da gözükmüyor. pes gerçekten.
şikayet edecek misiniz. toplu bir şikayet oluşturalım. 2 haftadır araştırıyorum inananın burası da kullandığım bir portal değildi. buraya da yeni üye oldum.Kesinkle katiliyorum ben ulasamiyirum diye konuyu acmasam herkez hala sessizdi,konuyu actim instegramda sayfalar vs
Esi soranlari direk engelliyomus dedilerEşini arayıp soran oldu mu acaba? Kendisi sürekli instagramda fotoğraf paylaşıyor..Gerçekten kaçtığından emin miyiz? Kaza vs. geçirmiş olmasın?
mutlaka biliyordur ya..çocuk var sonuçta..acaba neden böyle birşey oldu ya ben de o kadar arayıp zar zor buna karar vermiştim; neyseki ameliyatı geçen yıl oldum..bu yıl olmak istesem mağdur olucakmışım..tek sorunum gözlük taktığımda burnum tıkanıyor, şu ara da mevsimden nedir bilmem nefes alamıyorum rahat..Evet bosanmislar aysegul hanimda bilgileri yokmus fakat mantiksiz geliyor bildigim.kadariyla cocuklari var hicmi irtibat kurmuyor
ŞeriatDubai'nin yönetim biçimi nedir ?