Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baslik ne?Baslık bu gelın
İnanmıyorum nasıl yani canım doktor gitmiş mi. Ben Bekir beye tam 1 yıl 5 ay önce ameliyat oldum. Çok şükür iyi herkes beğendi tabi ama bazı kusurlar var. Ben çok mutsuzum son zamanlarda biraz toparlanaldim ama o da ara ara yine o mutsuzluk halleri geliyor. Burnum biraz fazla küçük ve kemiği çok almış. İki kaşımın arası da basık duruyor. Ve Bekir hoca gerçekten ilgisiz bi insan yaptı bitti gitti sadece çok yeniyken bi kere aradım ısrarla bağlayın dedim açtı geçer falan dedi o kadar. Bende bi daha uğraşmadım Emin'im uğraşsam yine sallamazdı bi daha çıkmazdı telefonlara. Yani anlayacağınız kızlar, şükrediyorum kötü değil ama keşke biraz daha doktoru araştırıp ona göre olsaydım. Düz bi burun yapan doktora olsaydım. yapıcak bişey Yok alışmak zorundayım daha kötü olabilirdi kendimi bu şekilde avuturyorum. Tabi çevreme göre sıkıntı Yok ama ben görebiliyorum eskiden daha güzeldim. Doğal halime keşke dokundurmasaydım......Arkadsslar bekir sivriye ulasan varmi?saniyorum doktorumuz kacti....telefonlari iptal,uphill aradim yerine yeni birisi tasinmis ameliyat yaptigi hastanelero aradim kimsenin bilgisi yok.sadece instegrama dubai fotosu yokmus ondada yorumlari kapatmis kimse bisey yaasin diye,gecmis olsun arkadaslar hepimize yedik kazigi kaldim yari yolda burnum sis,...bu konu ile hukuksal surec baslatacahgim arastirma iceresindeyim
Senin ki kaç gün oldu canım. Ve sorunu ne yani neden dolayı beğenmedin. Umarım haberlere çıkar ve bu kadar yediği hak yanına kalmaz. Şükrediyorum iyi diyorum ama başka doktorları görünce anlıyorum ki adam bizi dinlemeden kafasına göre yapmış bütün kemiği oymuş incecik kalmış kemiğim yıl olmasına rağmen dokununca sızlıyor neden çünkü çok almış kemiği çok sinirliyim gerçekten uzun süre konuyu unutmaya başlamıştım ama yine hatırladım eski halimi nasıl ona teslim ettim :/Bende cok pismanim canim
Aynı durumdayım. Birebir tarif etmişsin elime kıkırdak geliyor şiş ve diğerinden nefes hiç alamıyorum.Benimde bir yil oldu bi tarafta kikirdak var ondan dolayi sis ve obtaraftan hic nefes alamiyorim
ben instagramda rastgele gördüm. bekirsivrimagdurlari diye hesap açılmış. sanırım mağdur olan baya çok..lütfen benmimle aynı durumda olanlar varsa iletişim kuralım.