Burun Estetiği Hasta paylaşımları

Arayip sorabilirsiniz,formda benim gibi magdur bi cok kisi yorumlari dikkatli okursaniz sadece bu basliga yazilmamis.ulasirsaniz bizide haberdar edin..

Instgram.hesbaindaki dubai biletindeki resimde tek yon yaziyor buyuk ihtimal.oraya yerlesti

Hic kimseyi bilgilendirmeden bunu yapmasi dogrumu kactane hastasi var bekleyen sonucu kotu olan ,neyseki senin burnun guzel olmus

Merhaba, Kasım ayında doktora ameliyat oldum. Mayıs ayının ortasında revizyon ameliyatım vardı. Kaza geçirdi dendi haziranın ilk haftasına erteledik. Arayıp ameliyat gününden önce haber vereceğiz dendi. Arıyorum telefonlar kapalı, ataşehirdeki hastane bilmiyoruz diyor. Herşeyden önemlisi sağlıklı nefes alabildiğim bir burnum vardı şu an burunumun sol tarafından hiç nefes alamıyorum tamamen kapandı diğerinden ise yarım nefes alabiliyorum. Facebooku kapatmış, vodafona kayıtlı böyle bir numara yoktur deniyor. Muayenehanesi cevap vermiyor. Şimdi panik yapmadan bir yol harirası belirleyeceğiz. Ben basın sektöründe çalışuyorum. Burnum gerçekten kötü durumda dikiş izleri aylar geçmesine rağmen duruyor ve iki profilden bakılınca burnumun iki yanı da farklı görünüyor

Arkadaslar formda bu konuyla ilgili baslik acalim orda toplanalim.ben nasil konu basligi acilacagini bilmiyorum

Budur

Eklentiler

• IMG_2374.PNG
    IMG_2374.PNG
    202,4 KB · Görüntüleme: 193
Arkadsslar bekir sivriye ulasan varmi?saniyorum doktorumuz kacti....telefonlari iptal,uphill aradim yerine yeni birisi tasinmis ameliyat yaptigi hastanelero aradim kimsenin bilgisi yok.sadece instegrama dubai fotosu yokmus ondada yorumlari kapatmis kimse bisey yaasin diye,gecmis olsun arkadaslar hepimize yedik kazigi kaldim yari yolda burnum sis,...bu konu ile hukuksal surec baslatacahgim arastirma iceresindeyim
İnanmıyorum nasıl yani canım doktor gitmiş mi. Ben Bekir beye tam 1 yıl 5 ay önce ameliyat oldum. Çok şükür iyi herkes beğendi tabi ama bazı kusurlar var. Ben çok mutsuzum son zamanlarda biraz toparlanaldim ama o da ara ara yine o mutsuzluk halleri geliyor. Burnum biraz fazla küçük ve kemiği çok almış. İki kaşımın arası da basık duruyor. Ve Bekir hoca gerçekten ilgisiz bi insan yaptı bitti gitti sadece çok yeniyken bi kere aradım ısrarla bağlayın dedim açtı geçer falan dedi o kadar. Bende bi daha uğraşmadım Emin'im uğraşsam yine sallamazdı bi daha çıkmazdı telefonlara. Yani anlayacağınız kızlar, şükrediyorum kötü değil ama keşke biraz daha doktoru araştırıp ona göre olsaydım. Düz bi burun yapan doktora olsaydım. :KK43: yapıcak bişey Yok alışmak zorundayım daha kötü olabilirdi kendimi bu şekilde avuturyorum. Tabi çevreme göre sıkıntı Yok ama ben görebiliyorum eskiden daha güzeldim. Doğal halime keşke dokundurmasaydım......

Bende cok pismanim canim:KK43:
Senin ki kaç gün oldu canım. Ve sorunu ne yani neden dolayı beğenmedin. Umarım haberlere çıkar ve bu kadar yediği hak yanına kalmaz. Şükrediyorum iyi diyorum ama başka doktorları görünce anlıyorum ki adam bizi dinlemeden kafasına göre yapmış bütün kemiği oymuş incecik kalmış kemiğim yıl olmasına rağmen dokununca sızlıyor neden çünkü çok almış kemiği çok sinirliyim gerçekten uzun süre konuyu unutmaya başlamıştım ama yine hatırladım eski halimi nasıl ona teslim ettim :/

Benimde bir yil oldu bi tarafta kikirdak var ondan dolayi sis ve obtaraftan hic nefes alamiyorim

ben kendisini tanımıyorum instagram hesabını gördüm mağdurlarının açtığı. helal 0lsun kızlar ben yurtdışına kaçtığına inanmıyorum nereye kadar kaçacak bu kdar kötü yorumla meslek hayatı bitti zaten umarım davaları kazanıp maddi karşılığınıda alırsınız

Bekir Bey'e ameliyat olup da benim gibi burnu sürekli tıkanan rahat nefes alamayan var mı ? güneş gözlüğü taktığımda da rahat nefes alamıyorum..1 yılı geçti benim..

X