Burun Estetiği Hasta paylaşımları

Kızlar benim bu adama ameliyat olduğuma dair bir belge yok elimde sizin var mı. Bu arada burnum felaket görünüyor 1 ay sonra tekrar ameliyat olcam
sanırım bekirsivri kimseye belge felan vermemiş.. o güne dair fotoğraf video felan varsa ya da whatsapp konuşması delil sayılabiliyormuş

M
sanırım bekirsivri kimseye belge felan vermemiş.. o güne dair fotoğraf video felan varsa ya da whatsapp konuşması delil sayılabiliyormuş
Maalesef hiçbir şey yok elimde . Fotoğraf ameliyata girmeden kendi çekti sadece bir tane. Whatsap konuşmaları da telefonda problem olduğu için silindi. Allah bin türlü belasını versin bu adamın

Ben burda yıllar öncr bağıra bağıra anlatmaya çalıştım bekir sivriyi bana sahtekar başka doktor yandaşı yalancı denildi üyeliklerim kapatıldı mağdurum yapmayın insanları uyarıyorum burda dediğimde kimse dinlemedi beni.. hepinize geçmiş olsun allah yardımcınız olsun burdaki dürüst insanlara itimaat edin..

Benimde burnumun üstünde şişlik kaldı ve burun delikleri farklı bana her gıttıgımde 4.5 ay sonra iner dedi ama inmedi en son 1 yılı bekleyelim dedi Mayıs'ta randevu ıcın aradım kaza gecırdıgı hazıranın sonunda gelecegı ve hazıranda tekrar aramamı soylediler.simdide öğrendim ki adam kaçmış ve Benımde elimde ameliyat olduğuma dair hıc bır şey yok

Benimde burnumun üstünde şişlik kaldı ve burun delikleri farklı bana her gıttıgımde 4.5 ay sonra iner dedi ama inmedi en son 1 yılı bekleyelim dedi Mayıs'ta randevu ıcın aradım kaza gecırdıgı hazıranın sonunda gelecegı ve hazıranda tekrar aramamı soylediler.simdide öğrendim ki adam kaçmış ve Benımde elimde ameliyat olduğuma dair hıc bır şey yok
Dava edilecek dava etmek isterseniz instagram üzerinden mağdurlara ulaşın bence..

Bu saatten sonra ne giden para gelir ne bozulan psikoloji düzelir biliyoruz ama onun da itibarı zedelensin bir daha bu mesleği yapamaz inşallah

Arkadaşlar şükür ki Bekir Sivri hastası değilim hepinize geçmiş olsun demek istiyorum bu adama ameliyat olup beğenen varsa ne olur ne olmaz bence başka doktora göstersinler yine de.
Ayrıca bu herkese ders olsun adam fatura kesmeden vergi kaçırarak işlem yapıyormuş sanırım. Bundan sonra fatura vermeyen doktorlara güvenmeyin.

Arkadaşlar şükür ki Bekir Sivri hastası değilim hepinize geçmiş olsun demek istiyorum bu adama ameliyat olup beğenen varsa ne olur ne olmaz bence başka doktora göstersinler yine de.
Ayrıca bu herkese ders olsun adam fatura kesmeden vergi kaçırarak işlem yapıyormuş sanırım. Bundan sonra fatura vermeyen doktorlara güvenmeyin.
Ben de bu yaz olmaya karar verdim araştırırken denk geldim arkadaşlar için çok üzüldüm. Kesinlikle bir doktora göstersinler şuan iyiyse bile bir 6 ay sonra çökmeyeceğinin garantisi yok.. Ve evet ücretler için fatura kesmemiş.. Bu bile şüphelenmeye yeterdi ama instagrama attıkları fotoğraflar yanıltıyor demekki

Keşke geçen sene bu zamanlarda kaçsaydı ameliyat olmamş olurdum kaporayı da alıp kaçsaydı keşke ya. Burnum çok kötü gözüküyo. Başıma ne geldiyse şu siteden geldi şöyle iyi böyle iyi Allahım nasıl kandım. Düzelttirecek param da kalmadı. Mecbur devlet hastanesinde olcam o da karsta yani düşünün çaresizliği. Çok korkuyorum . ALLAH o adamı bildiği gibi yapsın sürüm sürüm sürünsün

Keşke geçen sene bu zamanlarda kaçsaydı ameliyat olmamş olurdum kaporayı da alıp kaçsaydı keşke ya. Burnum çok kötü gözüküyo. Başıma ne geldiyse şu siteden geldi şöyle iyi böyle iyi Allahım nasıl kandım. Düzelttirecek param da kalmadı. Mecbur devlet hastanesinde olcam o da karsta yani düşünün çaresizliği. Çok korkuyorum . ALLAH o adamı bildiği gibi yapsın sürüm sürüm sürünsün
Bende buradaki olumlu yorumlara kanıp gittim, bin pişmanım. Nefes alamıyorum
Bekir Bey'e ameliyat olup da benim gibi burnu sürekli tıkanan rahat nefes alamayan var mı ? güneş gözlüğü taktığımda da rahat nefes alamıyorum..1 yılı geçti benim..
ben bu durumdayım. Zaten ameliyat olmadan önce olduktan sonra sürekli yazdım burnum tıkalı bir tarafı yamuk diye yani şansıma tüküreyim ama var ya bekliyordum böyle bir şey yapacağını. Kasaplık yapsın bundan sonra daha başarılı bir kariyeri olur bence.

Bende buradaki olumlu yorumlara kanıp gittim, bin pişmanım. Nefes alamıyorum

ben bu durumdayım. Zaten ameliyat olmadan önce olduktan sonra sürekli yazdım burnum tıkalı bir tarafı yamuk diye yani şansıma tüküreyim ama var ya bekliyordum böyle bir şey yapacağını. Kasaplık yapsın bundan sonra daha başarılı bir kariyeri olur bence.
benim burnum yamuk değil ama nefes almakta zorlanıyorum tıkanıyor hemen..

benim burnum yamuk değil ama nefes almakta zorlanıyorum tıkanıyor hemen..
Bir senedir nefes problemi yaşıyorum şimdi bu adamın kaçtığı falan haber olunca ailem beni rezil etti tabii nereden buldun bu kasabı salak mısın sen vb tonla şey. Şikayet etmeye korkar oldum artık evde. Revizyon için mümkün değil para bulmam zaten artık doktorlara güvenmiyorum. Böyle yarım nefesle yaşıycam. Ne diyeyim Allah'a havale ediyorum.

X