Burun Estetiği Hasta paylaşımları

Hanımlar sırf bunu sormak için hesap açtım . Ben geçen Nisan bekir hocaya revizyon ameliyat oldum 8. Ayımda kontrole gidebildim. Bekir hoca bir sorun olmaz diyordu ama burnumun sağ kısmında ödem gibi bir şey var ve üst kısımda bir çıkıntıdan mı yoksa burun ucu düşüklüğünden mi burnum yandan karga gibi duruyor. Kontrole gittim çok az konuştu 1.yılın dolsun sağ kısma ödem giderici iğne yapıcam ve burun uçun düşük onuda iple kaldırıcam dedi ama kafama hiç yatmadı yaptıran var mı işe yarıyor mu? Kafama çok takılıyor o kadar güvenerek ameliyat olmuştum

Ve eski ameliyatı yapan doktor sol tarafta kıkırdak bırakmamıştı orası boşluktu elimi gezdirdiğimde bekir hoca hallederiz demişti ama şişler indikten sonra baktım ki oraya ellememiş aynı , burnum iki profilden tam aynı durmuyor ondan dolayı çok üzgünüm , şu iğne ve ip yöntemini yapan varsa söyleyebilir mi

resim atabilirsiniz bende cuma günü bekir hocaya ameliyat olucam

resim atabilirsiniz bende cuma günü bekir hocaya ameliyat olucam
Resim atmak için girmedim iğne ve ip yöntemini yapan var mı işe yarıyor mu onu öğrenmek için girdim oluşan sorunların hepsini yazdım memnun değilim ben.2.ameliyatım sonuçta son ameliyat diye bakıyordum ama olmadı

Ben ucuza

Ben uygun fiyatda doktor bulamadım ismi geçtim işini severek düzgün yapan yaptığı işin hakkını verip arkasında duran doktor bulamadım varmı bildiğin biri varsa özelden isim verirmisin

ya dogru duzgun burun yapmıyo yok ıgne birinci yil ip torpu bilmem ne cok normal bişeymiş gibi bide rahat rahat söyluyor bunları. oyle bı rahat geniş soyluyor kı bunları sız de bişey diyemeden cıkıyosunz bı bakıyosunuz elde var sıfır içinzden geleni de soyleyıp rahatlayamıyosunuz. yamukluk kemer allah ne verdıyse fazlasıyla var suan bende . aklı olan gitmesin arkdasim her turlu olumsuzluk var bunda ve buraya ameliyattan kısa bı donem sonra yazdıım yorum için asıstanı benı aramıstı. o zaman kendi ismimi kullanıyordum usenmemiş aramiş. yanı bi şekılde bunların okunduğunu biliyorum. öğrenci halimle bu kadar hakkımı arayabiliyorum. keşke yaklaık bir yıl once bu tıp yorumlr görseydim. o izinleri olmadan kapisindan içeri giremediğim kulenın yanından bile gecmezdim avrupa yakasından kalktım gıttım bıde.

Benim de 2 ay sonra 1. Yıl oluyor sorunlarımın hepsini yazdım burnum doğuştan çok çok güzeldi kırıldı bir doktora araştırmadan yaptım berbat yaptı sonra Bekir hocaya gittim hallederiz dedi ama mesela sol kısımda kıkırdak bırakmamıştı eski doktor Bekir hoca hiç karışmamış oraya hala aynı burun ucu düşüktü hala düşük biraz bide burun ucuna doğru Bi kemik çıkıntı var karga gibi duruyor çok üzgünüm kafamdan çıkmıyor kontrole gittim zaten 2dk sürdü iple kaldırıcam iğne vurucam dedi ama burada soruyorum kimse işe yaradı düzeldi demiyor napıcağımı bilmiyorum elim kolum bağlandı 2. Ameliyatımdı bu..

Ben bekir hocanin son zamanlarda artan sikayetlerinin nedenini torpuleme islemi olarak goruyorum. Bu yontem cok eskide kaldi ve kalici veya uzun sureli odemlere yol aciyor, herkesin dokusu bir degil bazilarinda iyi sonuc verebiliyor. Ultrasonik rinoplasti cihazi kullanmayan doktorlara ugramamanizi tavsiye ederim, izellikle takip ediyorum bu cihazi kullanan doktorlarda pek sikayet olmuyor.

Eklentiler

• IMG_3945.PNG
    328 KB · Görüntüleme: 79
Arkadaşlar çok kötüyüm. Psikolojim alt üst oldu. Allah rızası için söyleyin ne yapayım. 2 kez ameliyat olup da memnun kalan yok mu bekir sivriye

Fotoğraf görmek isteyen arkadaşlar geçen gün foto atmıştım ki o iyi haliydi düşünün 10 ay olcak gittikçe kötü görünüyor. Ucu çok kalkık. Yamuk be ameliyat izi çok belli. Herkes farkediyor. Kafayı yemek üzereyim adam ilgilenmiyor bir de. Hakkımızı nasıl arycaz

Arkadsslar bekir sivriye ulasan varmi?saniyorum doktorumuz kacti....telefonlari iptal,uphill aradim yerine yeni birisi tasinmis ameliyat yaptigi hastanelero aradim kimsenin bilgisi yok.sadece instegrama dubai fotosu yokmus ondada yorumlari kapatmis kimse bisey yaasin diye,gecmis olsun arkadaslar hepimize yedik kazigi kaldim yari yolda burnum sis,...bu konu ile hukuksal surec baslatacahgim arastirma iceresindeyim

Yaaa demeyinn ben amilyat oldum.kendisine 1 sene olucak.bu ay tam ve cok memnunum arkadasim.oldu burunda sorun yasidi mayista amilyat olucakti kaza gecirmis dizinden bi operasyon oldu 1 ay sonraya ertelendi gecen gun aradi haziran sonu gibi amilyat edicek dendi

Gecen gun derken?bir haftadir ariyorim kimseye ulasamiyorum.isteyen herkez arayabilir iletisim icin verilen nolarin hepsi kapali uphill towersida arayin ordan tasindigini size soyleceklerdir

Bi 10 gun once falan aramisti sanirim inanamiyorum suan esinin numarasi fln var ordan ulasmaya calissaniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…