Burun Estetiği Hasta paylaşımları

meraba kızlar ben 10 ay önce bekir beye amliyat oldum hani şu burun delikleri yamuk olan kızım :KK43: önümüz deki ay hayırlısıyla tekrar bekir beye düzeltmesi için ameliyat olucam girmişken kavissiz olan burnuma hafif kavis vermesini (ve düşük olan burun ucumu ki nasıl bir burun yandan şaha kalkık dururken önden ucu düşük durur çözmüş değilim) onuda toplamasını ıstıycem BENIM GIBI IKINCI KEZ BEKIR BEYE DUZELTIRMEK AMAÇLI AMELİYAT OLAN VARSA YAZABİLİR Mİ ÇOK KORKUYORUM DA :KK43:

Merhaba ben bekir beye ameliyat oldum ilk ameliyatım başarıs geçti ikinci ameliyatımda başarız oldu çökme ve dikiş izleri kaldı 2015 te ameliyat olmuştum bu birazda şans işi kimininki güzel oluyor kimininki hiç iyi olmuyor psikolojim bitik durumda kemeri aldığı için burunda çökme ve lekeler var

Ben
Arkadaşlar kontrole gittim bugün. Kalkıp ta Karstan İstanbula 1 günlüğüne gittim ama Bekir Bey hiç ilgilenmedi. Kontrol 1 dk bile sürmedi. Bu ne böyle kontrol mü olur bunun için mi geldim dedim bana bir ley söylemek için erken diyor. Yamukluk şişşikten de olabilirmiş kemikten de. 1 yıl sonra tekrar kontrol edecekmiş gerekirse bir opeeasyon yapacakmış. Şaka gibi ya ben tekrar aynı sıjıntıları çekmek istemiyorum. Ve kalkıp bana gayet normal diyor. Kafayı yiycem

Bende yaşadım o sıkıntıyı hemde ikinci kez ve durum hiç iyi değil kime nereye gideceğimi nasıl hakkımı savunacağımıda bilmiyorum keşke olmasaydım diyorum bazen özgüvenimi kaybettim işimden oldum psikolojimden oldum

yani kararsız değildim aslında bekir beyin ameliyatlarının fotoğraflarını gösterdi yüz yüze görüştük ama son yazılanları görünce kafam karıştı fotoğrafta görmediğim için sadece yazılanlara dayanarak vazgeçmek istemiyorum

Kimseye burda doktor övüyorsun yada kötülüyorsun diye para madalya vermiyorlar şahsen kimsenin hakkını yemem kimseninde günahına girmem ben 2015 de ameliyat oldum çok güvendim kendisine ama malesef sonuç hüsran burnum çöktü nefes alma sorunum başladı ikinci ameliyatı yaptı daha kötü oldu izler kaldı yamuk kemeri aldığı için çökme lekeleri kaldı ucu düşük gibi vs burda doktor kötülemek değil amaç ciddi bir mesele bu SAĞLIK BU başka bişey değil

Se
Yıllarca burnum yüzünden özgüvenim sıfırdı zaten en sonunda cesaretimi toplayıp bir umutla ameliyat oldum sonuç gene hüsran :KK43:

Seni çok iyi anlıyorum aynı durumdayım özgüvenim günden güne azalıyor bazen amann zaten ölüp gideceğiz takma bunada şükür deyip avutuyorum kendimi

Benim 2.ayım ama burnum bariz yamuk. Allah'ıma dua ediyorum inşallah hayırlısı olsun diye. Bi 6 bin daha fazla olup iyi bi estetikçiye olmak en iyisiymiş. Ama geç anladım tabi.

Daha iyisi diye bişey yokki doktor işini severek yapacak istersen 50 bin tl ver doktor umursamadan yaparsa ne olacak birazda bahtın iyi olacak işte bende keşke diyorum ama iş işten geçti

Bekir bey iyi bir insan iyi bir doktor ama birşey fark ettim mesela ben ameliyat oldum burnum yamuldu herkes şişlikten falan diyor benimle aynı gün ameliyat olan bir bay vardı hastanede tanışmıştık onunda burnunda hafif yamukluk varmış onada şişlikleri için iğne vurup masaj vermiş ama oda bu olaydan pek memnun olmadığını söyledi fotoğrafınızı çektimi dedim hayır dedi benimde fotoğraflarımı çekmedi mesela neden çeksin ki ? burnu yamuk yaptıklarının resimlerini paylaşmıyor güzel olanların şanslı olanların resimlerini çekip paylaşıyor bende yaptığı resimlere aldanarak gitmiştim bence diğer insanların resimlerine aldanarak gitmeyin iyice araştırın yorumları okuyun öyle gidin sonra sizde bizim gibi köşenizde yamuk burnunuzla oturup üzülürsünüz
önceki ve son halinin resmini özelden atarmısnız cuma ameliyat günüm lütfen

Daha iyisi diye bişey yokki doktor işini severek yapacak istersen 50 bin tl ver doktor umursamadan yaparsa ne olacak birazda bahtın iyi olacak işte bende keşke diyorum ama iş işten geçti
Düzeltecek dr.lar var yapmayın bu kadar karamsar olmayın

Kusura bakmayin ama bukadarida pes doktoru sahsen tanimiyom ama assistantöari icin para saglimizdan daha önemli cok saygisizlilar !! Doktorla kontaga girmek bile yok ne sacma iyi düsünün vallah sagliniz paradan bin kat daha önemli size baris cakirla emre ilhani önebilirim

Kusura bakmayin ama bukadarida pes doktoru sahsen tanimiyom ama assistantöari icin para saglimizdan daha önemli cok saygisizlilar !! Doktorla kontaga girmek bile yok ne sacma iyi düsünün vallah sagliniz paradan bin kat daha önemli size baris cakirla emre ilhani önebilirim

Bir sorunmu yasadiniz asistanlariyla?

Kusura bakmayin ama bukadarida pes doktoru sahsen tanimiyom ama assistantöari icin para saglimizdan daha önemli cok saygisizlilar !! Doktorla kontaga girmek bile yok ne sacma iyi düsünün vallah sagliniz paradan bin kat daha önemli size baris cakirla emre ilhani önebilirim[/QU
ceren hanım sorun mu yaşadınız nisan ayının ortasında ameliyat olucaksınız diye biliyordum

Düzeltecek dr.lar var yapmayın bu kadar karamsar olmayın

Tabi düzeltecek doktorlar var yok değil yalnız fiyatlar 25 bin 30 bin hatta 50 bin diyen var önemli olan para paran yoksa istediğin kadar düzeltecek doktor bul asgari ücretle bu paraları nasıl ödeyeceğiz

Tabi düzeltecek doktorlar var yok değil yalnız fiyatlar 25 bin 30 bin hatta 50 bin diyen var önemli olan para paran yoksa istediğin kadar düzeltecek doktor bul asgari ücretle bu paraları nasıl ödeyeceğiz
O paraları isteyenler burada ismi çokça dönen medyatik dr.larsa onların düzeltebileceğini hiç sanmam- zaten burda da duyuyoruz yok senin burnunun derisi kalın diye hastayı reddetmeler felan..
Bu tamamen yapamayacağı işin altına girmek istememesi ile alakalı
Yoksa bu ülkede yüz nakli yapan dr.larımız bile var
Sizler o parayı ben şu dr.a ameliyat oldum demek için ödüyosunuz.Tabi o havanın da bir bedeli var

X