- 1 Mayıs 2016
- 81
- 46
- 29
Fotoğraf görebilir miyiz sizinde? Bende kalkıklık iniyor sonradan diye duydum ama zamanın herkesin bünyesinde farklıdır..Zaten 1 burnun tam şeklinin oturması tamamen anlaşılması icin 1 sene gerekli..Merhabalar ben de 20 gun önce Bekir beye ameliyat oldum burnum şuan fazla kalkık ve kavissiz oysa doktor bey kavisli yaptım demişti kim görse şuan şiş ama ne bu kalkıklık iner ne burnun kavislenir dio siz 15gun ve 2. Ay resminiz var mı
Ay insallahhh acimasinnn soylenenler tuyler urpeticide o yuzden sizede tesekkur ederim her soruma ozenle cevap verdiniz:)Hiç acı falan olmuyor, tabi herkesin ağrı eşiği farklıdır ama korkacak bir durum yok aksine sevinmek lazım çünkü yeni burnunuzu göreceksiniz
:) ya panik olmak çok normal aslında bizde aynı durumlardan geçtik ama şuan normalmiş gibi geliyor okuduklarım. Hatta ben fazlasıyla paniktim çünkü ilk başta çok kalkık ve bayağ küçük bir burnum vardı bana göre. Bu panik yaptığımız durumların hiçbiri kalmıyor 1 sene sonra o yüzden ilk 20 günmüş bir aymış yorum yapmak çok mantıksız. Önemli olan burun ameliyatı olmak değil ameliyat sonrasındaki süreç bence ve bu yüzden beklemek gerekiyor. Hepinizin istediği ve güzel burunlar olur ve bu kadar şeye değer umarım.Ay insallahhh acimasinnn soylenenler tuyler urpeticide o yuzden sizede tesekkur ederim her soruma ozenle cevap verdiniz:)
Ben çok begendim..ama ilk baslarda bi delik büyük diğeri kücük gibiymiş ödemlerden hala öylemi ? Yoksa gecti mi? Burnun harika keske banada aynını yapsa33 sayfada var yine.
Ben çok begendim..ama ilk baslarda bi delik büyük diğeri kücük gibiymiş ödemlerden hala öylemi ? Yoksa gecti mi? Burnun harika keske banada aynını yapsa
Ben daha olmadım ameliyat canım eylülde olucam..bu ayın 8nde rendavum var :)Evet ilk baslarda biri buyuk digeri ise kuçuktu. Bu durum duzeldi çok sukur. Gerçekten kendine biraz zaman tani bence. Inan zamanla gozun alisacak yeni haline. yavas yavas burun guzel bir sekil alacaktir. Baslarda o kadar sahte duruyorki insan korkudan kendine aynada bakamiyor :)
İnsan kafayı yicek gibi oluyor çünkü birsürü doktor var ona mı olsam buna mı olsam onun hastalarına bakıyorsun bunun hastalarına bakıyorsun illaki memnun olmayanlar olacak , estetik birşey sonuçta. Biri beğenir diğeri beğenmez , yok bu ünlünün gibi olsun ya da şunun gibi olsun önemli olan senin yüzüne yakışacak mı?Ya kafayi yicem hangi dr ameliyat olcaz kime olmaya karar versem kafam karisiyor. En iyisi ameliyat olan biriyle sanal degilde birebir grsmek isterim o sekilde yardimci olacak biri yok mu?
Güldüm valla oksijenin dibine vurdum ahaha iyimiş ama bize şişlikler için iğne yapmamıştıBenim bugun alcim ve tamponlarim cikti acı sifirdi sekilden sis olmasina ragmen cok memnunum cok mutluyum o kadar guzel nefes alabiliyorum ki oksijenin dibine vurdum yuzumden cok burnum odem yapmis o sebeple burnuma bi igne vurdu bekir bey hoooop sisligin %70 i gitti o sebeple cok mutluyum:)
Cok sevindim senin adınaa :)) bizimle burnunun gelişmelerinide paylaşırsan seviniriz canım inşallah darısı basıma bu kadar güzel aktardın..Ama benim cok sisti sizede sorup duruyordum genis duruyor diye bildiginiz top gibiydi sanirim anormal bir sislikti o yuzden yapmis olsa gerek...
Bencede bir tık daha küçük olsaymış, çünkü daha sonradan değişicek o burunKızlar bu 22 günlük burnum işte bilmiyorum keşke bi tık daha küçük ve kavisli olsaydı dıorum bide tabi bu kadar kalkık olmasaydı tabi acaba ben mi ince düşünüyorum yorum yaparsanız cok sevınırım
Daha sonradan değişecek derken daha da mı büyüyecek? Doktor daha şiş erken şişlikler inince bi tuk daha küçülecek dedi ama bilmiyorumBencede bir tık daha küçük olsaymış, çünkü daha sonradan değişicek o burun