Burun Estetiği Hasta paylaşımları

Rapor ne? anlamadim ben

Size foto yolluyorum. Aradan 2 ay geçti ameliyat olali
2.ayda çok güzel bence
Benim burnum hala çok şiş 2hafta oldu ve nefes alamıyorum halaa bir tarafın şişi daha az olduğu için yamuk duruyor bide. Düzelir inşaAllah ama şeklinden çok hala nefes alamayışım sinirimi bozuyor. Sizde oldu mu böyle bi sorun?

Evet bu durum çok normal. Benimde bir tarafi yamuk duruyordu ama zamanla duzeldi. Ben en az 4 hafta sonra normal bir sekilde nefes alabildim

Ya arkadaşlar bu kadar panik olmayın bence, daha ameliyatın 15. Günü olmuş tabiki o burun kalkık ve yapay duracak, tamam insan panik oluyor biraz ama şurada yazılanları bir okuyun. Burun oturması için belli bir süre geçmesi gerekiyor bekleyin biraz bir 3-4 ay geçsin en azından. O zaman sizde farkedeceksiniz ki o kalkık burundan eser kalmamış sonra keşke burnum biraz kalkık olsaydı diyecek günleriniz olacak. O yüzden hemen olumsuz ve kötü yorumlar yapmayın.

Insallah oyle olur... Bende oyle olmasini normal gorunmesini bekliyorum

Bi de burun ucum ve alt kismi cok sert:/ O sertlik ne kadar zamanda yumusuyor bi bilginiz var mi kizlar??

Insallah oyle olur... Bende oyle olmasini normal gorunmesini bekliyorum

Bi de burun ucum ve alt kismi cok sert:/ O sertlik ne kadar zamanda yumusuyor bi bilginiz var mi kizlar??
Ya bence sert olması daha güzel aslında siz hiçbirşeyin farkında değilsiniz, doğal olarak sert olcak burun ucundaki kıkırdaklara yeniden şekil verildiği için öyle. Eski burun gibi yumuşak olması beklenmezdi. Lütfen burnunuzla oynamayın ki o kıkırdaklar doğru düzgün şekil alsın sonra istemediğiniz burun çıkmasın ortaya. En az bir seneye kadar çok dikkat edin derim. Bu kadar.

Arkadaslar benim 85 gunum bugun uyandigimda sanki ilk ameliyattan citiktan sonra 2 gunumdeki gibi sislikle uyandim bunu yasayan var mi sebebi sizce ne alabilir sisliklerimde ince tenli olmama ragmen inmiyo ne onerirsiniz bu kadar zaman gecti odemlerin inmemesi normal mi

Sizin burnunuza cok benziyo suan da sislik kalmamis hali mi fotograftan cok kalın duruyo bekir beyin diger hastlarina bakiyorum zarif ve daha ince burunlarda goruyorum deriniz mi kalın acaba ?

bayanlar doktorun verdiği arnica kremi göz altı ve üstüne sürmekte sakınca var mı? kırıştırıyor mu ?

Selam kizlar. Aradan 5 ay geçti
Size ameliyat oncesi ve 5 ay sonrasi fotosu yolluyorum. :))
Sonuçtan çok menmunum
soranlar olursa dudagima ve çenemde mudahale edilmedi ^^

Eklentiler

• FullSizeRender-2.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 459

Merhaba, burnumun en son ilk ayından fotoğraf atmıştım bunlarda 3. aydan

Eklentiler

• Untitled.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 467
CEVDET MURAT AKAGÜN En İyi Buruncu , Kimseyi Aramayın Boşuna Arkadaşlar. İnanılmaz Memnun Kaldım.

Bekirn beyin hastalri amleiayt sonrasi ssizde de instigrmada.ki hastalari.gibi.muhtesem.degisim oldu mu

Bekirn beyin hastalri amleiayt sonrasi ssizde de instigrmada.ki hastalari.gibi.muhtesem.degisim oldu mu
Bilmem ... bence degisim tam istedigim gibi oldu. Muhtesem diyemem. Yuzum ayni ama burun duzelmis digebilirim.
Bir butun ameliyati ile insan dunya guzeli olamaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…