Burun Estetiği Hasta paylaşımları

Peki kızlar bi tık kavislenir ve şu kalkıklığı iner mi sizce ?!
Bence kalkıklığı iner canım düzene girer diye dusunuyorum ama neden bu kadar kalkık yaptıgı bende anlamadım carsamba günü rendavum var bu konuyu konusucam kendin mi istediğin burnu anlattın o mu yaptı, kaçtır yaptıgı burunlar eskisi gibi değil çok yapmaya başladı korkutuyo bu beni eski halinide atarsan cok sevinirim canım

Bence kalkıklığı iner canım düzene girer diye dusunuyorum ama neden bu kadar kalkık yaptıgı bende anlamadım carsamba günü rendavum var bu konuyu konusucam kendin mi istediğin burnu anlattın o mu yaptı, kaçtır yaptıgı burunlar eskisi gibi değil çok yapmaya başladı korkutuyo bu beni eski halinide atarsan cok sevinirim canım
Yok Can'ım sadece hafif kavisli alından dümdüz inmeyen zarif bir burun istedim başka herhangi bir talebim olmadı kendisi de bana doğal kucuk bir burun yapacagını bana öyle yakısacagını soyledı

image.jpeg

Bekir beyi nasil tercih etmistin cnm? Bence kotu olmamis cokta dogal olmus kimse estetik oldugunu anlamaz
Instagram da yaptığı burunları cok begendım kafam da 3,4 tane doktor vardı görüştüm hepsiyle Bekir bey kibar konuşkan ve dinleyen bir güven verdi o şekilde karar verdim eski haline göre tabi ki mutluyum ama hani keşke bıraz küçük kavisli ve daha az kalkık olabilirdi diorum kendi kendime daha cok erken bı ıkı ay olsun dıo herkes

Instagram da yaptığı burunları cok begendım kafam da 3,4 tane doktor vardı görüştüm hepsiyle Bekir bey kibar konuşkan ve dinleyen bir güven verdi o şekilde karar verdim eski haline göre tabi ki mutluyum ama hani keşke bıraz küçük kavisli ve daha az kalkık olabilirdi diorum kendi kendime daha cok erken bı ıkı ay olsun dıo herkes
Bende ameliyat olcam dr secimi cok zor gercekten aklimdaki drlar bekir sivri,alpaslan yildirim,muhammed dilber siz bekir beye olmasaydiniz baska kime olurdunuz?

Peki kızlar bi tık kavislenir ve şu kalkıklığı iner mi sizce ?!
Bekir bey nasıl yaptım dediyse öyle oluyorr şimdi yorum yapmak doğru değil çünkü 2 haftayla 1 sene arasında burun çok farklı oluyor

Bekir bey nasıl yaptım dediyse öyle oluyorr şimdi yorum yapmak doğru değil çünkü 2 haftayla 1 sene arasında burun çok farklı oluyor
Hayır sen dedin ya keşke daha küçük yapsaymış daha da değişecek die o yüzden kafam karıştı umarım öyle olur

Hayır sen dedin ya keşke daha küçük yapsaymış daha da değişecek die o yüzden kafam karıştı umarım öyle olur
Evet öyle dedim benim burnum ilk yapıldığında çok küçüktü hatta bekir beye çok küçük burun yapmışınız dedim o öyle yapmadığını söyledi ben inanmamıştım şuanda söylediği gibi oldu gayet normal. Senin burnunun ilk hali çok büyük geldi bana oturunca nasıl olur bilmiyorum çünki burun oturduğunda yaklaşık bir sene ilkinden daha bir tık büyük oluyor benim yorumum böyle yinede bekir bey bilir diyorum

Canım önden gayet iyi duruyor, ama yandan çekildiğin fotoğraf tam profilin değil sanki biraz yan kafan acaba onunlamı alakalı dedim kendimce ben, ama iner bence cokta güzel olucak oturunca diye dusunuyorum

Merhaba ben de ameliyat sürecim ve düşüncelerimle ilgili bir yazı yazmıştım. Bu da 4 ayın sonucu . ben çok memnunum sizin de düşüncelerinizi duymak isterim :)

Eklentiler

• PhotoGrid_1465244526881.jpg
    PhotoGrid_1465244526881.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 370
Merhaba ben de ameliyat sürecim ve düşüncelerimle ilgili bir yazı yazmıştım. Bu da 4 ayın sonucu . ben çok memnunum sizin de düşüncelerinizi duymak isterim :)
Eskiye gore sizin ki de eskiye gore iyi ama sanki biraz buyuk olmus bekir beye mi oldunuz

bayanlar sizce ameliyattan sonra 10. günde işe başlanabilir mi?
bana rapor vermişti ben esthetica ataşehirde oldum 1 bucuk sene önce .. 10 gün rapor yazmıstı sanırım yanlış hatırlamıyorsam.. 10 gün sonunda cok hafif morluklar kalıyo makyajla kapatabilirsin :)

Insallah oyle olur... Bende oyle olmasini normal gorunmesini bekliyorum:KK43:

Bi de burun ucum ve alt kismi cok sert:/ O sertlik ne kadar zamanda yumusuyor bi bilginiz var mi kizlar??
ameliyat olalı 14 ay oldu .. yeni yeni yumuşuyor, biraz sabır :)

Gayett güzel canım benmmm dahada güzel olucak büyük değil sadece şişlk var oda geçicek zaten

Arkadaslar burun ameliyati sonrasinda agizdan nefes alıp agzi yara olan oldumu gerci agizmi tam bilmiyorum ama yutkunurken aciyan bir yer var 5 gundur sadece agizdan nefes alip veriyorum tamponlar dolayisi ile burnum tikali:KK43:
ben anestezi teknikeriyim, genel anestezi sırasında endotrakeal entübasyon yapıyorlar yani havayolu açıklığını sağlamak ve anestezik gazların iletimi için nefes borunuza bi tüp yerleştiriyorlar o onun acısı olabilir boğazınızda travma yaratmış olabilir bikaç güne geçecektir :) hatta mesajı attıgınız tarihe baktım şmdiye kadar geçmş olmalı :)

Son düzenleme:
X