Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
banada resim atabilirmisiniz?Bence de herkes iyi dusunsun... burun bu baska biseye benzemiyomus. Sorunlu burnum yoktu zaten yamuk da degildi istesede sorunlu olmaz diyodum ama olabiliyomus ve insanin dunyasi karariyomus. Kendimi teselli etmeye calisiyorum ölüm degil hastalik degil caresi bulunur diye ama insanin psikolojisi cok etkileniyo
Kucucuk kisa ve top gibi bir burun istiyosaniz gidin
Revizyon ucretleri de ucmus diger doktorlarin birde iyi bi netice alinir mi alinmaz mi revizyon oldugu icin belli degil..
Allah sonumuzu hayretsin. Birazcik normal bir hal alsa asla olmam zaten bu kadar goze batmasin yeter
Evet daha üç gün olmuş, tamponlar burunu daha kalkık gösteriyor panik yapmana gerek yok, tamponlar çıktıktan sonraki görüntü öyle olmuyorHerkese merhaba post acilali uzun zaman olmus ama ben 3 gun once ameliyat oldum bekir beye burun ucuk fazla kalkik ve burunnkanatlari genismis gibi gorunuyor sizce endiselenmem icin daha erken mi tamponlardan dolayimi genis gorunebilir fikri olan benimle paylasabilirmi rica etsem..
Ay insallah ya bir telas aldi ki beni sormayinEvet daha üç gün olmuş, tamponlar burunu daha kalkık gösteriyor panik yapmana gerek yok, tamponlar çıktıktan sonraki görüntü öyle olmuyor
Bencede endişelenme arastırmalarıma göre sonradan öyle kalmıyor daha cok yeni, bizimle fotoğraflarını paylaşırsan seviniriz canım:)Ay insallah ya bir telas aldi ki beni sormayin
Aslında epeyde geçmiş bekir beyle konustun mu kontrolde peki,fotoğraflarnı paylaşabilir misin şaşırdım simdi bak..Benim muhteşem bir değişimim olmadı, hala burnum şiş. Özellikle sağ tarafım daha şiş. Ayrıca nefes almakta çok zorlanıyorum. Çok güçlü çekmem gerekiyor havayı. Sürekli tıkanıyor burnum. 3 ay oldu. İnşaAllah düzelir zamanla.
Merhabalar ben de 20 gun önce Bekir beye ameliyat oldum burnum şuan fazla kalkık ve kavissiz oysa doktor bey kavisli yaptım demişti kim görse şuan şiş ama ne bu kalkıklık iner ne burnun kavislenir dio siz 15gun ve 2. Ay resminiz var mıSelam kizlar. Aradan 5 ay geçti
Size ameliyat oncesi ve 5 ay sonrasi fotosu yolluyorum. :))
Sonuçtan çok menmunum
soranlar olursa dudagima ve çenemde mudahale edilmedi ^^
Benim cok yeni ama benim de korkularm var burnum fazla kalkik ve genis duruyor mutsuzum bu sebepleMerhabalar ben de 20 gun önce Bekir beye ameliyat oldum burnum şuan fazla kalkık ve kavissiz oysa doktor bey kavisli yaptım demişti kim görse şuan şiş ama ne bu kalkıklık iner ne burnun kavislenir dio siz 15gun ve 2. Ay resminiz var mı
Ameliyat sonrası bir süre ağızdan nefes alıp vermek alışkanlık olarak kalıyor , en azından bende birkaç ay öyle olmuştu doğal olarakBenim muhteşem bir değişimim olmadı, hala burnum şiş. Özellikle sağ tarafım daha şiş. Ayrıca nefes almakta çok zorlanıyorum. Çok güçlü çekmem gerekiyor havayı. Sürekli tıkanıyor burnum. 3 ay oldu. İnşaAllah düzelir zamanla.
20 gün için şimdiden yorum yapmak çok mantıksız, şuanda şişlikten dolayıda kavissiz görünebilir ama burun kalkıklığından birkaç ay sonra eser kalmayacak emin olabilirsinizMerhabalar ben de 20 gun önce Bekir beye ameliyat oldum burnum şuan fazla kalkık ve kavissiz oysa doktor bey kavisli yaptım demişti kim görse şuan şiş ama ne bu kalkıklık iner ne burnun kavislenir dio siz 15gun ve 2. Ay resminiz var mı
Hiç acı falan olmuyor, tabi herkesin ağrı eşiği farklıdır ama korkacak bir durum yok aksine sevinmek lazım çünkü yeni burnunuzu göreceksinizEvet geldi catti tamponlarin cikma gunu yarin coook korkuyorum aciyacak diye silikon tampon disinda uclarda sanki gazli bez gibi biseyler var deliklerde acirmiiii ya offf offff
Sizde mi bekir beye oldunuz fotoğrad paylaşabilir misiniz acabaBence de 20 gun daha çok erken. Sabirli ol canim. Bir kaç ay sonra gerçek sonuç ortaya çikacak ve insAllah çok mutlu olucaksin. :)
Soylemesi kolay evet çunki bende buralardan geçtim. Gerçekten baslarda bende korkmustum ama simdiki halimden gayet menmunum