Hakikaten ihtiyacım olmasaydı asla ameliyat olmazdım
İyi doktor böyle yapıyorsa demek kötüsü insanı ne hala sokar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakikaten ihtiyacım olmasaydı asla ameliyat olmazdım
İyi doktor böyle yapıyorsa demek kötüsü insanı ne hala sokar
16sında oldum ben. Şuan devasa geniş, yamuk, kısa bir burnum var.Sizin fotografiniz var mi ne zaman ameliyat oldunuz
bana da fotonu atabilir misin cnıam15. Günüm sislikleri takmıyorum gecicek nasilsa ama neyden korktuysam o olmus burun deliklerim gorunmesin demistim ama su an karsidan bakinca tamami gorunuyo asimetri var deliklerimde sanki burun ucumu yukari takmis gbi duruyo bana o kadar guven vermişti ki her yerden takip ediyodum sana cok ozenicem merak etme demisti cok emin girmistim. Sonuc husran.. kotu burunlari koymuyo bi yere ve inanilmaz sekilde basindan atip gecistiriyo. Ben kimseyi kotulemek istemiyorum herkesin kendi karari ve kendi beklentileri. Doktorla muhattap dahi olamiyosunuz sanirim asistani tıp mezunu herseyi o cevapliyo... dalga gecer gibi konusuyo burnum bariz yamuk olmasina ragmen degil diyo ozelden atiyorum canim
Bence de herkes iyi dusunsun... burun bu baska biseye benzemiyomus. Sorunlu burnum yoktu zaten yamuk da degildi istesede sorunlu olmaz diyodum ama olabiliyomus ve insanin dunyasi karariyomus. Kendimi teselli etmeye calisiyorum ölüm degil hastalik degil caresi bulunur diye ama insanin psikolojisi cok etkileniyo
Kucucuk kisa ve top gibi bir burun istiyosaniz gidin
Revizyon ucretleri de ucmus diger doktorlarin birde iyi bi netice alinir mi alinmaz mi revizyon oldugu icin belli degil..
Allah sonumuzu hayretsin. Birazcik normal bir hal alsa asla olmam zaten bu kadar goze batmasin yeter
Canim bana da fotoğrafını atabilir misin ?
Benimde burun delimlerimde orantisizlik var ama bunun nedeni bi tarafimdaki şişlik diğerinden daha çabuk indi. Bu nedenle diğeri daha büyük duruyor. Bantlari ilk çıkardığında bende aynı şeyi düşündüm burun deliklerim hala çok genişti . şimdi ise iyice oturmaya başladı. Şişlikler aynı anda inmediği için öyle hissettiriyor bence paniğe kapılmayın zamanla oturacaktır
Ben de merak ettim. Atabilir misiniz bana da? Benim arkadaşımınki çok güzel olmuştu.15. Günüm sislikleri takmıyorum gecicek nasilsa ama neyden korktuysam o olmus burun deliklerim gorunmesin demistim ama su an karsidan bakinca tamami gorunuyo asimetri var deliklerimde sanki burun ucumu yukari takmis gbi duruyo bana o kadar guven vermişti ki her yerden takip ediyodum sana cok ozenicem merak etme demisti cok emin girmistim. Sonuc husran.. kotu burunlari koymuyo bi yere ve inanilmaz sekilde basindan atip gecistiriyo. Ben kimseyi kotulemek istemiyorum herkesin kendi karari ve kendi beklentileri. Doktorla muhattap dahi olamiyosunuz sanirim asistani tıp mezunu herseyi o cevapliyo... dalga gecer gibi konusuyo burnum bariz yamuk olmasina ragmen degil diyo ozelden atiyorum canim
Ben central hospital da oldum ama rapor konusunu bilmiyorum :/bayanlar, hangi hastanede ameliyat oldunuz acaba? Acıbadem haricinde diğerleri rapor vermiyormuş dedi asistanı doğru mu ya ilk defa duydum?
rapor almış mıydın?Ben central hospital da oldum ama rapor konusunu bilmiyorum :/
Yok ben rapor almadım o yuzden bilmiyorum :)rapor almış mıydın?