Burun ameliyatımdan sonra çok mutsuzum

gülme 2. aydan sonra düzeliyor.

Endişe etmeyin henüz çok yenisiniz zamanla düzelecek şişlikler inecek aşırı kalkıklık da sönecek bitaz sabır vr zaman işi bu süreç boşuna kendinizi yıpratmayın hiç de utanmayın 1 yıl sonra bu günlerinizi gülerek hatırlayacaksınız

aynı şekilde ben de sanki kısaldı gibi hissediyorum eski burnum sizin anlattığınızın aynısıydı. bana mesaj atar mısınız fotoğraflarımızı yollayalım. burun ucu kalkıklığı istemiyorum ben

foto atsana bana cnm ? Bende düşünüyorum

3 hafta çok erken ama.tam anlamıyla konuşmak için en az 4 ay beklemek gerek.benim revizyon.6.ayımdayım.geçen kbb ye gittim.1 yılda tam anlamıyla oturur dedi.hala değişmeler oluyor.sabret.
Merhaba çok geçmiş olaun beden revizyon olmak durumunda kaldınız ben de 3 ay önce burun ameliyatı oldum ama memnun olmadığım şeyler var revizy düşünüyorum kime oldunuz acaba nasıl güvenmdiniz bir de revizyon daha pahalı çok mutsuzum bunları düşünüp duruyorum yardımcı olabilir misiniz

3 haftalık bir süreç için fazla aceleci ve mızmızsın. 1 buçuk ayda iyileşip 4 5 ayda şişkinliği iniyor. Yaptırmışsın işte acıyı çektiğine değsin böyle memnuniyetsiz olma.

Bende ikinci aydayım çok moralim bozuk Allah'ın belası burun karantinada kafayı sıyırttı

Siz oldunuz mu ameliyat

ablam ve en yakın arkadaşım oldu onlarla takılmaktan onlar gibi konuşmaya başladım bi süre. zor ve acılı bir süreç ama 5 haftadan sonra normal hayata döndüler. arkadaşımın şişkinlği 6 ayda indi ablamın ki 4 ayda indi gayet doğal duruyorlar :)

Çok zor süreç psikoloji bozuyor iyice

Ben ocak başı ameliyat oldum 4ay net doldu 5ayımdayım. Ama hala normal gülemiyorum sanki çok ağlamışım da yüzüm şişmiş gibi duruyor fotoğraflarda. Bende böyle bir süreç yaşayacağımı bilseydim yamuk burunla kalmayı tercih ederdim sanırım. Bir de burun kemerim şişti , fotoğraflarda burun ucum var ama onun yukarısı yanaklarımla birleşmiş gibi görünüyor, çok zor bir psikoloji.. keşke başta doktor bu konuda uyarmış olsaydı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…