- 22 Aralık 2015
- 232
- 30
- 98
- 31
- Konu Sahibi Vdvdbxncbvdvxn
-
gülme 2. aydan sonra düzeliyor.Mrb lar geçmiş olsun ben de 16 gün önce ameliyat oldum sizin bütün şikayetleriniz bende de var en büyük sıkıntım gülemiyorum eski gülüşümü kaybettim iğrenç bir gülümseme geldi burnum da çok kalın ve büyük benim de psikolojim bozuldu düzelir diyorlar inşallah düzelir
Yok incelemedim ama bir çok kişi çok iyi oldugunu soyledıDüzelir sorun etmeyin . Hekiminizin önceki ameliyatlarını incelediniz mi ?
Endişe etmeyin henüz çok yenisiniz zamanla düzelecek şişlikler inecek aşırı kalkıklık da sönecek bitaz sabır vr zaman işi bu süreç boşuna kendinizi yıpratmayın hiç de utanmayın 1 yıl sonra bu günlerinizi gülerek hatırlayacaksınızMerhaba bende 2 hafta önce ameliyat oldum ama çok mutsuzum keşke olmasaydı diyorum inanın depresyona gireceğim burnum çok büyük ve önü çok kalkmış insan içine Çıkmak istemiyorum bu süreci nasıl atlatırım bilmiyorum gerçekten zaman geçtikçe değişiyormu ben hiç değişmeyecek diye çok korkuyorumsizin mesajınızı okuyunca biraz rahatladım ama içimdeki sıkıntıyı anlatamam
Benım duzeldı gulusum elhamdülillahgülme 2. aydan sonra düzeliyor.
Sizin ne zaman duzeldi acaba?Benım duzeldı gulusum elhamdülillah
aynı şekilde ben de sanki kısaldı gibi hissediyorum eski burnum sizin anlattığınızın aynısıydı. bana mesaj atar mısınız fotoğraflarımızı yollayalım. burun ucu kalkıklığı istemiyorum benBende oldum 11. Günüm şuan en son üzerine yapıştırdığı bant bugün alındı estetik hiç düşünmedim hayatımın hiç bir alanında kıkırdakta ciddi eğrilik ve burnum sağa doğru hafif eğriydi ama yandan çok değil önden burnumu çok beğeniyordum doktora burnumun önden görüntüsünü bozmasını istemediğimi söyledim sivilce gibi kemer vardı onu alıp kıkırdak eğriliğini düzeltip içindeki etleri küçülttü ama o hafif kemer gidince bile bi tuhaf hissediyorum kendimi ve ara ara ağlıyorum eski eğri de olsa o burnumu geri istiyorum ☹
bende aynı hisler oldu. burun köküm ve sırtım daha geniş 2. haftama girdimBende ikinci haftamdayım burun sırtım geniş geliyor bana önceden inceydi sizin de öyle mi bide göz hizamda sağ tarafta şişlik geliyor elime ödem mi acaba
3. Ayda tam duzeldı
3 hafta önce burun ameliyatı oldum. Malesef ki oldum burnumda kırık ve kemik eğriliği vardı sadece bir tarafından nefes alabiliyordum ayrıca da estetik kaygım vardı eski burnumu pek beğemiyordum. Ama ameliyattan sonra eski burnumu mumla aradım fark ettim ki insan kusurlarıyla güzeldir ama geç anladım bunun için bedel ödemek zorunda kaldım daha da güzel olurum derken çirkinleştim. Yüzümün bütün ifadesi gitti o sevimliliğim tatlılığım gitti donuklaştım şimdi çocuk gibi küçük bir yüz ifadem oldu ayrıca kaba bir burnum zamanla incelir yerine oturur deseler de bana öyle gelmiyor çok mutsuzum eski halimi özleyeceğim aklima gelmezdi kendimi kabullenemiyorum ben degilmisim gibi bazi insanlardan olumlu tepkiler aldim bir kac kisiden ise çok acımasız eleştiriler o kadar mutsuzum ki dısari çikasim gelmiyor hiçbir şey yakistiramiyorum kendime doktoruma gore çok şik bir burun ama ben memnun degilim eskiden gülmek çok yakisirdi bana ama artik dislerimin yarisi cikiyor elalem yaptirinca guzellesir ben resmen çirkinlestim kuçuk olan yüzüm daha da küçüldü. Benim gibi pismanlik yasayan var mı aranizda ya da once pisman olup sonra seven alisan var mi acaba lütfen ciddi cevaplar verin.
Merhaba çok geçmiş olaun beden revizyon olmak durumunda kaldınız ben de 3 ay önce burun ameliyatı oldum ama memnun olmadığım şeyler var revizy düşünüyorum kime oldunuz acaba nasıl güvenmdiniz bir de revizyon daha pahalı çok mutsuzum bunları düşünüp duruyorum yardımcı olabilir misiniz3 hafta çok erken ama.tam anlamıyla konuşmak için en az 4 ay beklemek gerek.benim revizyon.6.ayımdayım.geçen kbb ye gittim.1 yılda tam anlamıyla oturur dedi.hala değişmeler oluyor.sabret.
Bende ikinci aydayım çok moralim bozuk Allah'ın belası burun karantinada kafayı sıyırttıMerhaba çok geçmiş olaun beden revizyon olmak durumunda kaldınız ben de 3 ay önce burun ameliyatı oldum ama memnun olmadığım şeyler var revizy düşünüyorum kime oldunuz acaba nasıl güvenmdiniz bir de revizyon daha pahalı çok mutsuzum bunları düşünüp duruyorum yardımcı olabilir misiniz
Siz oldunuz mu ameliyat3 haftalık bir süreç için fazla aceleci ve mızmızsın. 1 buçuk ayda iyileşip 4 5 ayda şişkinliği iniyor. Yaptırmışsın işte acıyı çektiğine değsin böyle memnuniyetsiz olma.
Siz oldunuz mu ameliyat
Çok zor süreç psikoloji bozuyor iyiceablam ve en yakın arkadaşım oldu onlarla takılmaktan onlar gibi konuşmaya başladım bi süre. zor ve acılı bir süreç ama 5 haftadan sonra normal hayata döndüler. arkadaşımın şişkinlği 6 ayda indi ablamın ki 4 ayda indi gayet doğal duruyorlar :)
Çok zor süreç psikoloji bozuyor iyice
Hangi teknikle oldular ve burunlarindaki kalkiklik gecti mi acaba?kimisi de çok heyecanlı oluyor sonuç için öyle düşünmeye çalış psikolojini yüksek tut bence :)
Hangi teknikle oldular ve burunlarindaki kalkiklik gecti mi acaba? ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?