Burun ameliyatımdan sonra çok mutsuzum

Burnun yüzüne oturunca alısıyorsun merak etme,
Gülüş falan zamanla normale dönüyor,
Ruj sürme hareketini falan yapamıyorsun mesela ama düzeliyor sonra :)
İlk aylar benimde öyleydi tuhaf bi yüz ifadesi oluyor insanın ama şimdi normale döndü herşey tek degişen burnum oldu onuda eski resimlere bakmasam sanki hep bu burunlaydım gibi geliyor,
Şu son günlerde ilk zamanlar kalıp gibi olan burnumun bayagı yumusadıgını farkettim mesela 7. Ayımdayım :)

Bence 3.hafta çok çok yeni bu kadar kötü olmayın bir yıl da oturur yazıyor burun ben de 8.ayımdagım ilk üç ay gülüşüm konuşmam tuhaftı bunlar çok normal sabretmeniz gerekiyor estetik cidden sabır işi 3 haftaya bakarak hiçbir sey belli olmaz

Insallah oyle olur su an hic memnun degilim yoksa burnum cok kalkik gibi ne kadar zamanda inip normale doner bilmiyorum bu ayin 11inde 1 ay bitirmiş olacağim kalkik olmasi beni rahatsiz ediyor ayrica sag sol yatiyorum hep sirt ustu yatmiyorum acaba sikinti olur mu sekli bozulur mu bilmiyorum. Yorumunuz için tesekkur ederim

Insallah benim de normale doner su an cok kalkik ve sert duruyor yakistiramiyorum emanet gibi o kadar yapmacik duruyor ki herkes cok belli ameliyat oldugu cok kalkik diyip moralimi bozuyor umarim zamanla duzelir. Bana zamanla düzelecek gibi gelmiyor nedense. Yorumunuz için tesekkur Ederim.

Benim de 40 gün oldu. Burnun oturması ve gözümüzün alışması zaman alacak. Öncesi sonrası fotografınızı Merak ettim açıkcası

kızlar bende 12 gün önce ameliyat oldum. Alçı çıktıktan sonra bant yapıştırdı doktorum 7.ci gün çıkart dedi bugün bant takılalı 5 gün oldu çıkartsam sizce bir sorun olur mu burnumda. Zaten şişlik ödem vs çok azdı alçı çıkınca da çok beğenmiştim ama çıkartırsam şekli bozulur diye korkuyorum

Benim de tam tersi. Burnum ve ifadem aynı kaldı. İkisinde de dikkate değer bir değişiklik yok. Boşu boşuna ameliyat oldum. Bence burnum bir iki tık küçültülseydi, çok şey Sadri ederdi. Tabii yüzümüz güzelleşsin, diye bu ameliyatı oluyoruz. Her iki durumda da insan üzülüyor.

2 gunden bir sey olacagini sanmiyorum telas yapmayin bence doktorunuza msj atıp sorabilirsiniz

Her ifade iyiye yönelik olmuyor malesef simdiki aklim olsa cok az degisiklik olsun derdim degisikligin psikolojisi pek iyi olmuyor doğallık en güzeli canınızı sıkmayın

Her ifade iyiye yönelik olmuyor malesef simdiki aklim olsa cok az degisiklik olsun derdim degisikligin psikolojisi pek iyi olmuyor doğallık en güzeli canınızı sıkmayın
teşekkürler. bu konuda haklısınız lakin beklentim yüksekti ve hayal kırıklığı oldu. bir de ameliyat ücreti çok çok yüksekti benim için... maddi olarak kendimi bu kadar sıkıntıya sokmama değmedi tabii. umarım sizin için her şey yoluna girer.

Ne kadar verdiniz ameliyat ücreti için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…