- Konu Sahibi Vdvdbxncbvdvxn
-
Özelden atabilirimöncesi sonrası fotoğraf var mı?
Bence 3.hafta çok çok yeni bu kadar kötü olmayın bir yıl da oturur yazıyor burun ben de 8.ayımdagım ilk üç ay gülüşüm konuşmam tuhaftı bunlar çok normal sabretmeniz gerekiyor estetik cidden sabır işi 3 haftaya bakarak hiçbir sey belli olmaz3 hafta önce burun ameliyatı oldum. Malesef ki oldum burnumda kırık ve kemik eğriliği vardı sadece bir tarafından nefes alabiliyordum ayrıca da estetik kaygım vardı eski burnumu pek beğemiyordum. Ama ameliyattan sonra eski burnumu mumla aradım fark ettim ki insan kusurlarıyla güzeldir ama geç anladım bunun için bedel ödemek zorunda kaldım daha da güzel olurum derken çirkinleştim. Yüzümün bütün ifadesi gitti o sevimliliğim tatlılığım gitti donuklaştım şimdi çocuk gibi küçük bir yüz ifadem oldu ayrıca kaba bir burnum zamanla incelir yerine oturur deseler de bana öyle gelmiyor çok mutsuzum eski halimi özleyeceğim aklima gelmezdi kendimi kabullenemiyorum ben degilmisim gibi bazi insanlardan olumlu tepkiler aldim bir kac kisiden ise çok acımasız eleştiriler o kadar mutsuzum ki dısari çikasim gelmiyor hiçbir şey yakistiramiyorum kendime doktoruma gore çok şik bir burun ama ben memnun degilim eskiden gülmek çok yakisirdi bana ama artik dislerimin yarisi cikiyor elalem yaptirinca guzellesir ben resmen çirkinlestim kuçuk olan yüzüm daha da küçüldü. Benim gibi pismanlik yasayan var mı aranizda ya da once pisman olup sonra seven alisan var mi acaba lütfen ciddi cevaplar verin.
Insallah oyle olur su an hic memnun degilim yoksa burnum cok kalkik gibi ne kadar zamanda inip normale doner bilmiyorum bu ayin 11inde 1 ay bitirmiş olacağim kalkik olmasi beni rahatsiz ediyor ayrica sag sol yatiyorum hep sirt ustu yatmiyorum acaba sikinti olur mu sekli bozulur mu bilmiyorum. Yorumunuz için tesekkur ederimBence 3.hafta çok çok yeni bu kadar kötü olmayın bir yıl da oturur yazıyor burun ben de 8.ayımdagım ilk üç ay gülüşüm konuşmam tuhaftı bunlar çok normal sabretmeniz gerekiyor estetik cidden sabır işi 3 haftaya bakarak hiçbir sey belli olmaz
Insallah benim de normale doner su an cok kalkik ve sert duruyor yakistiramiyorum emanet gibi o kadar yapmacik duruyor ki herkes cok belli ameliyat oldugu cok kalkik diyip moralimi bozuyor umarim zamanla duzelir. Bana zamanla düzelecek gibi gelmiyor nedense. Yorumunuz için tesekkur Ederim.Burnun yüzüne oturunca alısıyorsun merak etme,
Gülüş falan zamanla normale dönüyor,
Ruj sürme hareketini falan yapamıyorsun mesela ama düzeliyor sonra :)
İlk aylar benimde öyleydi tuhaf bi yüz ifadesi oluyor insanın ama şimdi normale döndü herşey tek degişen burnum oldu onuda eski resimlere bakmasam sanki hep bu burunlaydım gibi geliyor,
Şu son günlerde ilk zamanlar kalıp gibi olan burnumun bayagı yumusadıgını farkettim mesela 7. Ayımdayım :)
Özelden atabilirim ben de sizin burnunuzu merak ediyorum ama samimi cevaplarınızı bekliyorum :)Benim de 40 gün oldu. Burnun oturması ve gözümüzün alışması zaman alacak. Öncesi sonrası fotografınızı Merak ettim açıkcası
Banada atın lütfenÖzelden atabilirim
2 gunden bir sey olacagini sanmiyorum telas yapmayin bence doktorunuza msj atıp sorabilirsinizkızlar bende 12 gün önce ameliyat oldum. Alçı çıktıktan sonra bant yapıştırdı doktorum 7.ci gün çıkart dedi bugün bant takılalı 5 gün oldu çıkartsam sizce bir sorun olur mu burnumda. Zaten şişlik ödem vs çok azdı alçı çıkınca da çok beğenmiştim ama çıkartırsam şekli bozulur diye korkuyorum
Her ifade iyiye yönelik olmuyor malesef simdiki aklim olsa cok az degisiklik olsun derdim degisikligin psikolojisi pek iyi olmuyor doğallık en güzeli canınızı sıkmayınBenim de tam tersi. Burnum ve ifadem aynı kaldı. İkisinde de dikkate değer bir değişiklik yok. Boşu boşuna ameliyat oldum. Bence burnum bir iki tık küçültülseydi, çok şey Sadri ederdi. Tabii yüzümüz güzelleşsin, diye bu ameliyatı oluyoruz. Her iki durumda da insan üzülüyor.
teşekkürler. bu konuda haklısınız lakin beklentim yüksekti ve hayal kırıklığı oldu. bir de ameliyat ücreti çok çok yüksekti benim için... maddi olarak kendimi bu kadar sıkıntıya sokmama değmedi tabii. umarım sizin için her şey yoluna girer.Her ifade iyiye yönelik olmuyor malesef simdiki aklim olsa cok az degisiklik olsun derdim degisikligin psikolojisi pek iyi olmuyor doğallık en güzeli canınızı sıkmayın
Ne kadar verdiniz ameliyat ücreti içinteşekkürler. bu konuda haklısınız lakin beklentim yüksekti ve hayal kırıklığı oldu. bir de ameliyat ücreti çok çok yüksekti benim için... maddi olarak kendimi bu kadar sıkıntıya sokmama değmedi tabii. umarım sizin için her şey yoluna girer.
10 binNe kadar verdiniz ameliyat ücreti için
Pardon bana sordunuz sandımNe kadar verdiniz ameliyat ücreti için
Size sormuştum evet ben de hemen hemen o kadar verdim. Bnm sadece estetik değildi başka problemler de vardı. Ama daha önce konuştuğumuz gibi burnunuz cok güzelPardon bana sordunuz sandım
Merhaba çok geçmiş olsun doktorunuz kimdi acaba?10 bin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?