• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyatımdan sonra çok mutsuzum

Ben ocak başı ameliyat oldum 4ay net doldu 5ayımdayım. Ama hala normal gülemiyorum sanki çok ağlamışım da yüzüm şişmiş gibi duruyor fotoğraflarda. Bende böyle bir süreç yaşayacağımı bilseydim yamuk burunla kalmayı tercih ederdim sanırım. Bir de burun kemerim şişti , fotoğraflarda burun ucum var ama onun yukarısı yanaklarımla birleşmiş gibi görünüyor, çok zor bir psikoloji.. keşke başta doktor bu konuda uyarmış olsaydı..
Aynen benimde eğriydi burnum ama aşırı kötü durmuyordu ve sağlık için oldum 3. Ayım dolacak her gün pişmanlıkla yatıp kalkıyorum özgüvenim bitti o kadar ameliyat olanla konuştum ameliyat olmadan önce kimse bana böyle bi süreçten bahsetmedi doktor da dahil doktor zaten paraya bakıyor elindeki hastayı kaçırmak istemiyor

Aynen benimde eğriydi burnum ama aşırı kötü durmuyordu ve sağlık için oldum 3. Ayım dolacak her gün pişmanlıkla yatıp kalkıyorum özgüvenim bitti o kadar ameliyat olanla konuştum ameliyat olmadan önce kimse bana böyle bi süreçten bahsetmedi doktor da dahil doktor zaten paraya bakıyor elindeki hastayı kaçırmak istemiyor
Bende öyle uyanıyorum :( umarım en kısa zamanda tekrar mutlu oluruz , hayatımda hiç depresyona girmek istemediğim bir zamanda bunun olması akıl sağlığımı çok bozmuş gibi hissediyorum

Bende öyle uyanıyorum :( umarım en kısa zamanda tekrar mutlu oluruz , hayatımda hiç depresyona girmek istemediğim bir zamanda bunun olması akıl sağlığımı çok bozmuş gibi hissediyorum
Ben ciddi anlamda eskisi gibi mutlu olacağımı hiç sanmıyordum zaten burnumla barışık biriydim beğeniyordum doktora çok bozmayın dememe rağmen bi tuhaf oldu

Bence mimiklermiz yerine oturunca tekrar mutlu oluruz ya . Çünkü şuan sadece burnumuza bakıyoruz oysaki normalde yüzümüzün genel halini görürdük. Herşey yerine oturunca yüzümle uyum sağlayacağına inanmak istiyorum . Asla 2.ameliyatı olamam

Bence mimiklermiz yerine oturunca tekrar mutlu oluruz ya . Çünkü şuan sadece burnumuza bakıyoruz oysaki normalde yüzümüzün genel halini görürdük. Herşey yerine oturunca yüzümle uyum sağlayacağına inanmak istiyorum . Asla 2.ameliyatı olamam
2. Bende olmak istemem ama mecbur beklicez zaten bi sene ama bu önümdeki 9ay nasıl geçer bilmem 3 ayım zehir gibi hayattan zevk almıyorım

Bende allahtan evde oturuyoruz diyorum bazen.. benim kemerim çok şişti bir de doktor en kötü dolguyla altını doldururum kemer küçülür dedi ama umarım ödemdir ve kendiğinden küçülür , en kötüsü bu oldu , fotoğrafta burnumun üstünde bir kemer var ki onun dışında başka bir yere odaklanamıyorum

Bende allahtan evde oturuyoruz diyorum bazen.. benim kemerim çok şişti bir de doktor en kötü dolguyla altını doldururum kemer küçülür dedi ama umarım ödemdir ve kendiğinden küçülür , en kötüsü bu oldu , fotoğrafta burnumun üstünde bir kemer var ki onun dışında başka bir yere odaklanamıyorum

sizin ne kdr oldu ameliyat olali

benimde daha 18. Günüm ama burnum uzun resmen şişliklerimvar evet ama inince burnum geriye gidecek değil ya. Eski burnumdan bir farlı yok resmen sadece kemeri gitti o kdr cok moralım bozuk:cry:
Daha çok erken, merak etmeyin . Ben daha yeni yeni bazen aynaya bakınca burnumu beğenebiliyorum. O da hep değil. 3.aya doğru çok daha iyi hissedeceksiniz

Daha çok erken, merak etmeyin . Ben daha yeni yeni bazen aynaya bakınca burnumu beğenebiliyorum. O da hep değil. 3.aya doğru çok daha iyi hissedeceksiniz

o günleri sabirszlikla bekliyorum.. inşallah bu kadar çektiğim sıkıntıya değmiştir.. ve ilk bantlarim ciktiginda(2. Hafta) burnum gayet güzeldi kalkıklığı tam istediğim gibiydi. Ama 2 3 gün sonra resmen burnum aşaği indi kalkikliği bu cok moralimi bozuyor..

benimde daha 18. Günüm ama burnum uzun resmen şişliklerimvar evet ama inince burnum geriye gidecek değil ya. Eski burnumdan bir farlı yok resmen sadece kemeri gitti o kdr cok moralım bozuk:cry:
Burun ucuna dokunmadı mi doktorunuz ,burun kanatlarında daraltma vs. Ameliyat öncesi konuşmadınız mi

Sabret zamanla alisirsin eski halini begenmiyormussun olan olmus. Zamanla daha güzel olup icine sinecegini düsünüyorum. Yaptigin hatayi devam ettirme ve kabul et kendini oldugun gibi. Ozaman bakisinda gülüsünde degisecektir.

Kızlar nereseyse 1. Yılım doluyor. Ilk olduğum zaman bunları söyleyeceğimi hiç düşünmüyordum ama o zamanlar kendimi üzdüğüm için o kadar pişmanım ki... Sakın ola ki ilk zamanlar kendinizi üzmeyin, özellikle de çevrenizde hadsizce yorum yapan insanlara sakın söz hakkı vermeyin beni resmen depresyona itmişlerdi. Şimdi ilk zamanla dağlar kadar fark var diyorlar. Çok şükür ki şu an memnunum alıştım da burnuma sizin de geçecek emin olun bu iş için sadece sabır gerekiyor ve çevreye kulak tıkamak. Zamanla burun oturuyor, şişlikler iniyor, gülüşünüz normalleşiyor. Sakın canınızı sıkmayın kendinizi çok incelemeyin. Sadece sabır... 1 yıl sonra keşke hiç canımı sıkmasaydım dersiniz.umarım her şey sizin için de güzel olur😊

burnunuz nasıl şu an sevmenize çok sevindim darısı başımıza 💜💖

Merhaba, benim 10. ayım burnum halaaa oturmaya, şişliklerim inmeye devam ediyor, o nedenle taze ameliyat olan arkadaşlar şimdiki görüntüyü kabullenmeyin lütfen daha çok değişiklikler olacak burnunuzda :) Gülme konusuna gelince; evet ilk 1-2 ay zor ve kasılarak gergin bir şekilde gülüyoruz daha sonra dokular yumuşayıp, şişliklerde indikçe eski gülüşünüze kavuşuyorsunuz endişelenmeyin :KK66:
Merhaba ayın 19 unda 3 ayım dolacak hala şişlik ödem inmeye devam eder mi ? Ne kadar fark olur mesela çok diyebilir miyiz

Merhaba bende üç hafta oldu burun ameliyatı olalı ve çevremden aynı sizin duyduklarinizi duyuyorum çok çok psikolojim bozuldu artık 😞keşke yaptirmasaydim diyorum😞sizin nasıl oldu hala aynı mı siz Mart'ta yaptirmissiniz altı ay olmuş şimdi memnun musunuz

Back