Burun ameliyatımdan sonra çok mutsuzum

Vdvdbxncbvdvxn

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
33
20
18
29
3 hafta önce burun ameliyatı oldum. Malesef ki oldum burnumda kırık ve kemik eğriliği vardı sadece bir tarafından nefes alabiliyordum ayrıca da estetik kaygım vardı eski burnumu pek beğemiyordum. Ama ameliyattan sonra eski burnumu mumla aradım fark ettim ki insan kusurlarıyla güzeldir ama geç anladım bunun için bedel ödemek zorunda kaldım daha da güzel olurum derken çirkinleştim. Yüzümün bütün ifadesi gitti o sevimliliğim tatlılığım gitti donuklaştım şimdi çocuk gibi küçük bir yüz ifadem oldu ayrıca kaba bir burnum zamanla incelir yerine oturur deseler de bana öyle gelmiyor çok mutsuzum eski halimi özleyeceğim aklima gelmezdi kendimi kabullenemiyorum ben degilmisim gibi bazi insanlardan olumlu tepkiler aldim bir kac kisiden ise çok acımasız eleştiriler o kadar mutsuzum ki dısari çikasim gelmiyor hiçbir şey yakistiramiyorum kendime doktoruma gore çok şik bir burun ama ben memnun degilim eskiden gülmek çok yakisirdi bana ama artik dislerimin yarisi cikiyor elalem yaptirinca guzellesir ben resmen çirkinlestim kuçuk olan yüzüm daha da küçüldü. Benim gibi pismanlik yasayan var mı aranizda ya da once pisman olup sonra seven alisan var mi acaba lütfen ciddi cevaplar verin.

3 hafta çok erken ama.tam anlamıyla konuşmak için en az 4 ay beklemek gerek.benim revizyon.6.ayımdayım.geçen kbb ye gittim.1 yılda tam anlamıyla oturur dedi.hala değişmeler oluyor.sabret.

Öncelikle çok geçmiş olsun pişman olmak için henüz çok erken. 3 hafta olmuş ve şu an istediğiniz görüntüde olmamanız çok normal.Şişlikler indikçe burnunuz yüzünüze uyumlu bir hale gelecektir eminim.Bende ameliyat olali neredeyse 2 ay oldu her gün farklı bir şekle giriyor burnum elbette kusurlar var her şey tam istediğimiz gibi olmuyor maalesef.Ama zamanla gözümde alışmaya başladı.Kendimi bu şekilde kabul etmeye başladım.Sıkmayın canınızı zamanla burnunuza alışacaksınız.

Mrb lar geçmiş olsun ben de 16 gün önce ameliyat oldum sizin bütün şikayetleriniz bende de var en büyük sıkıntım gülemiyorum eski gülüşümü kaybettim iğrenç bir gülümseme geldi burnum da çok kalın ve büyük benim de psikolojim bozuldu düzelir diyorlar inşallah düzelir

Ben de öyle hissediyorum aynaya bakınca bir tuhaf oluyorum umarım zamanla düzelir yeni halimize alisiriz herkes erken daha diyor ama çok tuhaf bir his yaşayan bilir

3 hafta çok erken ama.tam anlamıyla konuşmak için en az 4 ay beklemek gerek.benim revizyon.6.ayımdayım.geçen kbb ye gittim.1 yılda tam anlamıyla oturur dedi.hala değişmeler oluyor.sabret.
İnşallah olur bir arkadasim cok acimasiz elestiri yapti moralim baya bozuldu kendimi cok cirkin hissettim malesef umarim zamanla hersey yoluna girer

İnşallah olur yoksa bu hali bana çok kaba geliyor yüz mimiklerim gülüsüm cirkin geliyor emanet gibi duruyor sanki burnum

Umarım bende de öyle olur kendimi çok garipsiyorum zamanla kendime alisir ve mutlu olurum insallah bazilarinin 3 haftada bile sis durmuyor ondan heralde canim sıkıldı tuhaf geliyor hiç düzelmeyecek gibi

3 hafta once bende oldum rinoplasti , erken bence benımde gulusum değişti ust dudagım cok kıpırdamıyo gılusum yapay ama erken değilmi endişe için bende kcuuk bi kız cocugu gıbı oldm ıkı cocugum var oysa ,bu sıkıntılar gecer ben dr a dedım esım benle dalga gevıyor botoks lu gıbısın duzgun gulsene dıye geciciymıs gorsel atabılırmısın acaba bende atarım

geçmiş olsun bende gülemiyordum, ancak 2 aya kadar geçer merak etmeyin, 16 gün henüz çok yeni ve taze

Hatta cok degısmısım sanırım okuldakı calısanlar bakıp selam vermek uzereyken pardon dedıler kızımın adını soyleyip annesi sandık dedıler b2nım dedım :) gülme tuttu gülemiyorumda cok zor ama gecıcek

Merhaba, benim 10. ayım burnum halaaa oturmaya, şişliklerim inmeye devam ediyor, o nedenle taze ameliyat olan arkadaşlar şimdiki görüntüyü kabullenmeyin lütfen daha çok değişiklikler olacak burnunuzda :) Gülme konusuna gelince; evet ilk 1-2 ay zor ve kasılarak gergin bir şekilde gülüyoruz daha sonra dokular yumuşayıp, şişliklerde indikçe eski gülüşünüze kavuşuyorsunuz endişelenmeyin

Geçmiş olsun, elbet geçecek biraz biraz :)

İzelden atabilirim

İnşallah öyle olur içimi rahatattınız çok teşekkür ederim dediğim gibi yapmacık geliyor şu an yüzüm gülüşüm bakısim tuhaf hissediyorum

İnşallah öyle olur içimi rahatattınız çok teşekkür ederim dediğim gibi yapmacık geliyor şu an yüzüm gülüşüm bakısim tuhaf hissediyorum
Rahatlatabildiysem ne mutlu :) Garanti veririm olacak, siz gönlünüzü ferah tutun ve sabredin hatta sonra buraya memnuniyet mesajları bile yazacaksınız :)

Arkadaşlar tam alışacak gibi oluyorum çevremdekilerin çok değiştin burnun cok kalkik domuz burnu gibi oldu yapmacik duruyor estetik oldugu cok belli gibi yorumlari beni çok üzüyor ben bile kendime alisamamisken cevremdekilerin bir anda mukemmel yorum yapmasini beklemiyorum tabi ama üzülüyorum degistikln cok kalkik eskiden daha guzeldin demeleri beni üzüyor sizin de çevrenizdeki insanlar böyle yorumlar yaptı mı yoksa bu acımasızlık sadece benim çevremdeki insanlarda mı

O çevrendekılere soyle bunun bir süreç oldugunu ödemden deri suan kendını bırakmıyor tabııkı bu kdr havada kalmayacak de acıklamaya gerekte yok tadını cıkar cokndegısıcek daha benımde oyle ozelden atabılırsen sevınırım bende sana gercegi soyleyecegım söz

Canım üzülme zaten zamanla alışırsın hemde daha erken daha şişlikler vardır
Benim de kemik alındı sağ tarafı o kadar kapatıyodu ki nefes alamıyodum ben sen kadar garipsemedim hoş benim kanı pıhtılaşmadığı için kanamam dinmedi 15gün tamponla durdum şişse dahi bilemedim içi tamponla doluydu çünkü
Yorum yapanlara aldırma bana da değişti diyolar da yalan aynı iki tesmi inceliyorum fark yok
Bazı insanlar çzellikle moral bozmaya çalışıyo
Seni seven beğenen burnunla şeklinle d3ğil kalbinle sever

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…