- 8 Haziran 2018
- 38
- 0
- 6
- 33
- Konu Sahibi Vdvdbxncbvdvxn
-
gulme sorununuz duzeldı mı aynı durumdayım lutfen cevap verebilirmisnzMrb lar geçmiş olsun ben de 16 gün önce ameliyat oldum sizin bütün şikayetleriniz bende de var en büyük sıkıntım gülemiyorum eski gülüşümü kaybettim iğrenç bir gülümseme geldi burnum da çok kalın ve büyük benim de psikolojim bozuldu düzelir diyorlar inşallah düzelir
Fotoğraf atarsanz özelden eski yeni size belki fikir verebiliriz3 hafta önce burun ameliyatı oldum. Malesef ki oldum burnumda kırık ve kemik eğriliği vardı sadece bir tarafından nefes alabiliyordum ayrıca da estetik kaygım vardı eski burnumu pek beğemiyordum. Ama ameliyattan sonra eski burnumu mumla aradım fark ettim ki insan kusurlarıyla güzeldir ama geç anladım bunun için bedel ödemek zorunda kaldım daha da güzel olurum derken çirkinleştim. Yüzümün bütün ifadesi gitti o sevimliliğim tatlılığım gitti donuklaştım şimdi çocuk gibi küçük bir yüz ifadem oldu ayrıca kaba bir burnum zamanla incelir yerine oturur deseler de bana öyle gelmiyor çok mutsuzum eski halimi özleyeceğim aklima gelmezdi kendimi kabullenemiyorum ben degilmisim gibi bazi insanlardan olumlu tepkiler aldim bir kac kisiden ise çok acımasız eleştiriler o kadar mutsuzum ki dısari çikasim gelmiyor hiçbir şey yakistiramiyorum kendime doktoruma gore çok şik bir burun ama ben memnun degilim eskiden gülmek çok yakisirdi bana ama artik dislerimin yarisi cikiyor elalem yaptirinca guzellesir ben resmen çirkinlestim kuçuk olan yüzüm daha da küçüldü. Benim gibi pismanlik yasayan var mı aranizda ya da once pisman olup sonra seven alisan var mi acaba lütfen ciddi cevaplar verin.
İnsanlar her zaman kusur bulur, bana da aynı kalmış burnun yaptırmamışsın ki keşke değiştirseydin dıyorlar ama değiştirsem de başka şey derler. Siz ben memnunum deyip geçin, konuşturmayın bu şekilde boşverin. Onların kalpleri kötüymüşArkadaşlar tam alışacak gibi oluyorum çevremdekilerin çok değiştin burnun cok kalkik domuz burnu gibi oldu yapmacik duruyor estetik oldugu cok belli gibi yorumlari beni çok üzüyor ben bile kendime alisamamisken cevremdekilerin bir anda mukemmel yorum yapmasini beklemiyorum tabi ama üzülüyorum degistikln cok kalkik eskiden daha guzeldin demeleri beni üzüyor sizin de çevrenizdeki insanlar böyle yorumlar yaptı mı yoksa bu acımasızlık sadece benim çevremdeki insanlarda mı
Merhaba şimdi nasılsın bende ameliyat oldum bugün 16 . Gün atelim 14. Gün çıktı burnum çok şiş duruyo ucu top gibi ağlamaktan mahvoldum nolur cevap ver3 hafta önce burun ameliyatı oldum. Malesef ki oldum burnumda kırık ve kemik eğriliği vardı sadece bir tarafından nefes alabiliyordum ayrıca da estetik kaygım vardı eski burnumu pek beğemiyordum. Ama ameliyattan sonra eski burnumu mumla aradım fark ettim ki insan kusurlarıyla güzeldir ama geç anladım bunun için bedel ödemek zorunda kaldım daha da güzel olurum derken çirkinleştim. Yüzümün bütün ifadesi gitti o sevimliliğim tatlılığım gitti donuklaştım şimdi çocuk gibi küçük bir yüz ifadem oldu ayrıca kaba bir burnum zamanla incelir yerine oturur deseler de bana öyle gelmiyor çok mutsuzum eski halimi özleyeceğim aklima gelmezdi kendimi kabullenemiyorum ben degilmisim gibi bazi insanlardan olumlu tepkiler aldim bir kac kisiden ise çok acımasız eleştiriler o kadar mutsuzum ki dısari çikasim gelmiyor hiçbir şey yakistiramiyorum kendime doktoruma gore çok şik bir burun ama ben memnun degilim eskiden gülmek çok yakisirdi bana ama artik dislerimin yarisi cikiyor elalem yaptirinca guzellesir ben resmen çirkinlestim kuçuk olan yüzüm daha da küçüldü. Benim gibi pismanlik yasayan var mı aranizda ya da once pisman olup sonra seven alisan var mi acaba lütfen ciddi cevaplar verin.
İnan ağlamaktan gebericem. Midem bulanıyor o kadar acı çekiyorumİnsanlar her zaman kusur bulur, bana da aynı kalmış burnun yaptırmamışsın ki keşke değiştirseydin dıyorlar ama değiştirsem de başka şey derler. Siz ben memnunum deyip geçin, konuşturmayın bu şekilde boşverin. Onların kalpleri kötüymüş
selam bende 22 gün önce ameleıyat oldum hep aynı sorunlar uyuşukluk yamukluk şişlik var işin kötü yanı doktorum benı amelıyat ettı ve ertesı gun dogu görevıne gıttı ve benı amelıyattan sonra gormedı başka bı doktora yonlendırdı o doktor herseyın normal oldugunu soyledı ama ben yınede amelıyat eden doktoruma attım resmımı ve dıger doktorun onerdıgı masajları kendı doktorum hayır o masajları yapma sadece şiş olan tarafa yap dedı ama şuan çok çaresızve korkuluyum mesela masaj yaparken hafıfmı yapmalıyım yadabıraz baskı uygulamalımıyım daha bu ayın 23 de gelecek görevden bı fıkrınız varmı acaba bu masaj yaparken hafıf baskı uygulamalımıyızRahatlatabildiysem ne mutlu :) Garanti veririm olacak, siz gönlünüzü ferah tutun ve sabredin hatta sonra buraya memnuniyet mesajları bile yazacaksınız :)
gülüşünüz nezaman düzeldi benımde 22. gün bugun ve ne gulebılıyorum ne ödem gectı nede yamukluk duzeldıOfff yaaa arkadaşalr ne kadar çok aynı sorunu yaşayan varmış bende 21 gün oldu gülüşüm berbat gülmekten utanıyorum ne zaman geçecek bilmiyorum
Kızlar nereseyse 1. Yılım doluyor. Ilk olduğum zaman bunları söyleyeceğimi hiç düşünmüyordum ama o zamanlar kendimi üzdüğüm için o kadar pişmanım ki... Sakın ola ki ilk zamanlar kendinizi üzmeyin, özellikle de çevrenizde hadsizce yorum yapan insanlara sakın söz hakkı vermeyin beni resmen depresyona itmişlerdi. Şimdi ilk zamanla dağlar kadar fark var diyorlar. Çok şükür ki şu an memnunum alıştım da burnuma sizin de geçecek emin olun bu iş için sadece sabır gerekiyor ve çevreye kulak tıkamak. Zamanla burun oturuyor, şişlikler iniyor, gülüşünüz normalleşiyor. Sakın canınızı sıkmayın kendinizi çok incelemeyin. Sadece sabır... 1 yıl sonra keşke hiç canımı sıkmasaydım dersiniz.umarım her şey sizin için de güzel olurMerhaba şimdi nasılsın bende ameliyat oldum bugün 16 . Gün atelim 14. Gün çıktı burnum çok şiş duruyo ucu top gibi ağlamaktan mahvoldum nolur cevap ver
madem doguya gidecek nediye ameliyat yapiyorki.doktorunuz kimselam bende 22 gün önce ameleıyat oldum hep aynı sorunlar uyuşukluk yamukluk şişlik var işin kötü yanı doktorum benı amelıyat ettı ve ertesı gun dogu görevıne gıttı ve benı amelıyattan sonra gormedı başka bı doktora yonlendırdı o doktor herseyın normal oldugunu soyledı ama ben yınede amelıyat eden doktoruma attım resmımı ve dıger doktorun onerdıgı masajları kendı doktorum hayır o masajları yapma sadece şiş olan tarafa yap dedı ama şuan çok çaresızve korkuluyum mesela masaj yaparken hafıfmı yapmalıyım yadabıraz baskı uygulamalımıyım daha bu ayın 23 de gelecek görevden bı fıkrınız varmı acaba bu masaj yaparken hafıf baskı uygulamalımıyız(
Konyada bir doktor çok çok işinin ehli bir doktor dıye duydum yurt dışından bıle gelenler varmış o yuzden kendısını tercih ettim ama bilemiyorum işte İrfan inan bey doktorum hastalarında çok memnun ama sanırım benim şanssızlığı oldumadem doguya gidecek nediye ameliyat yapiyorki.doktorunuz kim
al bendende okadar sag şiş sol gayet normal kalkık fe fındık kadar ama sag taraf şiş olunca sola dogru yamuk burnum umarım ödem şişlik gidince düzelir6 hafta geçmeden şişlikler inmez. Şekil oluşumu 6. haftadan sonra oturmaya başlar. Micro düzeyde 1 yılı bulur. Ben 4 hafta önce oldum. Bi de beni görsen keşke. Sağım şiş solum normal ama ben bu kadar takmıyorum. Çünkü şiş olduğunu hissediyorum. Burnuna dokun ne demek istediğimi anlayacaksın ve burnun şuan kalkık olabilir. Bu yüzden diş etlerin görünür. O da zamanla düzelecek
Düzelir sorun etmeyin . Hekiminizin önceki ameliyatlarını incelediniz mi ?al bendende okadar sag şiş sol gayet normal kalkık fe fındık kadar ama sag taraf şiş olunca sola dogru yamuk burnum umarım ödem şişlik gidince düzelir(
Kızlar nereseyse 1. Yılım doluyor. Ilk olduğum zaman bunları söyleyeceğimi hiç düşünmüyordum ama o zamanlar kendimi üzdüğüm için o kadar pişmanım ki... Sakın ola ki ilk zamanlar kendinizi üzmeyin, özellikle de çevrenizde hadsizce yorum yapan insanlara sakın söz hakkı vermeyin beni resmen depresyona itmişlerdi. Şimdi ilk zamanla dağlar kadar fark var diyorlar. Çok şükür ki şu an memnunum alıştım da burnuma sizin de geçecek emin olun bu iş için sadece sabır gerekiyor ve çevreye kulak tıkamak. Zamanla burun oturuyor, şişlikler iniyor, gülüşünüz normalleşiyor. Sakın canınızı sıkmayın kendinizi çok incelemeyin. Sadece sabır... 1 yıl sonra keşke hiç canımı sıkmasaydım dersiniz.umarım her şey sizin için de güzel olur
Bende ikinci haftamdayım burun sırtım geniş geliyor bana önceden inceydi sizin de öyle mi bide göz hizamda sağ tarafta şişlik geliyor elime ödem mi acabaMerhaba bende 2 hafta önce ameliyat oldum ama çok mutsuzum keşke olmasaydı diyorum inanın depresyona gireceğim burnum çok büyük ve önü çok kalkmış insan içine Çıkmak istemiyorum bu süreci nasıl atlatırım bilmiyorum gerçekten zaman geçtikçe değişiyormu ben hiç değişmeyecek diye çok korkuyorumsizin mesajınızı okuyunca biraz rahatladım ama içimdeki sıkıntıyı anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?