Burun ameliyatımdan sonra çok mutsuzum

Gecer demı cok korkuyorum kalıcı olur mu diye doktorum inatla ben oraya bisey yapmadım dıyor ama işte hem çok tuhaf gülüyorum hem de gülünce üst Dişlerimin Bı kısmı tek gorunuyor gulunce

S
gulme sorununuz duzeldı mı aynı durumdayım lutfen cevap verebilirmisnz

Fotoğraf atarsanz özelden eski yeni size belki fikir verebiliriz

İnsanlar her zaman kusur bulur, bana da aynı kalmış burnun yaptırmamışsın ki keşke değiştirseydin dıyorlar ama değiştirsem de başka şey derler. Siz ben memnunum deyip geçin, konuşturmayın bu şekilde boşverin. Onların kalpleri kötüymüş

Merhaba şimdi nasılsın bende ameliyat oldum bugün 16 . Gün atelim 14. Gün çıktı burnum çok şiş duruyo ucu top gibi ağlamaktan mahvoldum nolur cevap ver

İnan ağlamaktan gebericem. Midem bulanıyor o kadar acı çekiyorum

Bende oldum 11. Günüm şuan en son üzerine yapıştırdığı bant bugün alındı estetik hiç düşünmedim hayatımın hiç bir alanında kıkırdakta ciddi eğrilik ve burnum sağa doğru hafif eğriydi ama yandan çok değil önden burnumu çok beğeniyordum doktora burnumun önden görüntüsünü bozmasını istemediğimi söyledim sivilce gibi kemer vardı onu alıp kıkırdak eğriliğini düzeltip içindeki etleri küçülttü ama o hafif kemer gidince bile bi tuhaf hissediyorum kendimi ve ara ara ağlıyorum eski eğri de olsa o burnumu geri istiyorum

Rahatlatabildiysem ne mutlu :) Garanti veririm olacak, siz gönlünüzü ferah tutun ve sabredin hatta sonra buraya memnuniyet mesajları bile yazacaksınız :)
selam bende 22 gün önce ameleıyat oldum hep aynı sorunlar uyuşukluk yamukluk şişlik var işin kötü yanı doktorum benı amelıyat ettı ve ertesı gun dogu görevıne gıttı ve benı amelıyattan sonra gormedı başka bı doktora yonlendırdı o doktor herseyın normal oldugunu soyledı ama ben yınede amelıyat eden doktoruma attım resmımı ve dıger doktorun onerdıgı masajları kendı doktorum hayır o masajları yapma sadece şiş olan tarafa yap dedı ama şuan çok çaresızve korkuluyum mesela masaj yaparken hafıfmı yapmalıyım yadabıraz baskı uygulamalımıyım daha bu ayın 23 de gelecek görevden bı fıkrınız varmı acaba bu masaj yaparken hafıf baskı uygulamalımıyız (

Eklentiler

• 14531e93-7177-4aad-b85e-b22f7a11379c.jpg
    97,2 KB · Görüntüleme: 211
Merhaba şimdi nasılsın bende ameliyat oldum bugün 16 . Gün atelim 14. Gün çıktı burnum çok şiş duruyo ucu top gibi ağlamaktan mahvoldum nolur cevap ver
Kızlar nereseyse 1. Yılım doluyor. Ilk olduğum zaman bunları söyleyeceğimi hiç düşünmüyordum ama o zamanlar kendimi üzdüğüm için o kadar pişmanım ki... Sakın ola ki ilk zamanlar kendinizi üzmeyin, özellikle de çevrenizde hadsizce yorum yapan insanlara sakın söz hakkı vermeyin beni resmen depresyona itmişlerdi. Şimdi ilk zamanla dağlar kadar fark var diyorlar. Çok şükür ki şu an memnunum alıştım da burnuma sizin de geçecek emin olun bu iş için sadece sabır gerekiyor ve çevreye kulak tıkamak. Zamanla burun oturuyor, şişlikler iniyor, gülüşünüz normalleşiyor. Sakın canınızı sıkmayın kendinizi çok incelemeyin. Sadece sabır... 1 yıl sonra keşke hiç canımı sıkmasaydım dersiniz.umarım her şey sizin için de güzel olur

madem doguya gidecek nediye ameliyat yapiyorki.doktorunuz kim

6 hafta geçmeden şişlikler inmez. Şekil oluşumu 6. haftadan sonra oturmaya başlar. Micro düzeyde 1 yılı bulur. Ben 4 hafta önce oldum. Bi de beni görsen keşke. Sağım şiş solum normal ama ben bu kadar takmıyorum. Çünkü şiş olduğunu hissediyorum. Burnuna dokun ne demek istediğimi anlayacaksın ve burnun şuan kalkık olabilir. Bu yüzden diş etlerin görünür. O da zamanla düzelecek

madem doguya gidecek nediye ameliyat yapiyorki.doktorunuz kim
Konyada bir doktor çok çok işinin ehli bir doktor dıye duydum yurt dışından bıle gelenler varmış o yuzden kendısını tercih ettim ama bilemiyorum işte İrfan inan bey doktorum hastalarında çok memnun ama sanırım benim şanssızlığı oldu

al bendende okadar sag şiş sol gayet normal kalkık fe fındık kadar ama sag taraf şiş olunca sola dogru yamuk burnum umarım ödem şişlik gidince düzelir (

Ben 1,5 sene önce rinoplasti ameliyatı oldum ve ilk aylarda oldukça şiş ve kötü geliyordu gözüme. Aradan zaman geçip şişlikler gittikten sonra diğer tabirle burnum oturduktan sonra sevmeye başladım. Siz de korkmayın üzülmeyin daha yeni ameliyat olmuşsunuz geçmiş olsun :)

Merhaba bende 2 hafta önce ameliyat oldum ama çok mutsuzum keşke olmasaydı diyorum inanın depresyona gireceğim burnum çok büyük ve önü çok kalkmış insan içine Çıkmak istemiyorum bu süreci nasıl atlatırım bilmiyorum gerçekten zaman geçtikçe değişiyormu ben hiç değişmeyecek diye çok korkuyorumsizin mesajınızı okuyunca biraz rahatladım ama içimdeki sıkıntıyı anlatamam

Bende ikinci haftamdayım burun sırtım geniş geliyor bana önceden inceydi sizin de öyle mi bide göz hizamda sağ tarafta şişlik geliyor elime ödem mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…