- 6 Mart 2019
- 33
- 20
- 18
- 29
- Konu Sahibi Vdvdbxncbvdvxn
-
Çok teşekkür ederim benim de burnum kırıktı ve kemik eğriliği vardı sadece bir tarafından nefes alabiliyordum hem saglik hem estetik fiyatı o kadar tuttu genel fiyatlar malesef bu sene arttı zatenSize sormuştum evet ben de hemen hemen o kadar verdim. Bnm sadece estetik değildi başka problemler de vardı. Ama daha önce konuştuğumuz gibi burnunuz cok güzel
Cok teşekkür ederim özelden yazarım doktorumu çok iyi bir doktordurMerhaba çok geçmiş olsun doktorunuz kimdi acaba?
Nerede kime oldunuz bende olucam korkuyorum sonuçtan özelden resim atarmıson ?3 hafta önce burun ameliyatı oldum. Malesef ki oldum burnumda kırık ve kemik eğriliği vardı sadece bir tarafından nefes alabiliyordum ayrıca da estetik kaygım vardı eski burnumu pek beğemiyordum. Ama ameliyattan sonra eski burnumu mumla aradım fark ettim ki insan kusurlarıyla güzeldir ama geç anladım bunun için bedel ödemek zorunda kaldım daha da güzel olurum derken çirkinleştim. Yüzümün bütün ifadesi gitti o sevimliliğim tatlılığım gitti donuklaştım şimdi çocuk gibi küçük bir yüz ifadem oldu ayrıca kaba bir burnum zamanla incelir yerine oturur deseler de bana öyle gelmiyor çok mutsuzum eski halimi özleyeceğim aklima gelmezdi kendimi kabullenemiyorum ben degilmisim gibi bazi insanlardan olumlu tepkiler aldim bir kac kisiden ise çok acımasız eleştiriler o kadar mutsuzum ki dısari çikasim gelmiyor hiçbir şey yakistiramiyorum kendime doktoruma gore çok şik bir burun ama ben memnun degilim eskiden gülmek çok yakisirdi bana ama artik dislerimin yarisi cikiyor elalem yaptirinca guzellesir ben resmen çirkinlestim kuçuk olan yüzüm daha da küçüldü. Benim gibi pismanlik yasayan var mı aranizda ya da once pisman olup sonra seven alisan var mi acaba lütfen ciddi cevaplar verin.
Benim de 25 gün oldu sanki joker gibi gülüyorum. Gülüşüme hiç alisamadim. Burnumdan da memnun değilim ama mecbur yaptiracaktim belki başka dr ye yaptirabilirdim. Şimdi her seyden geçtim sadece düzgün nefes alabileyim diye dua ediyorum çünkü nefes almakta zorluk çekiyorum. İnşallah her şey düzelir ve yeni burnumuzla mutlu oluruz3 hafta önce burun ameliyatı oldum. Malesef ki oldum burnumda kırık ve kemik eğriliği vardı sadece bir tarafından nefes alabiliyordum ayrıca da estetik kaygım vardı eski burnumu pek beğemiyordum. Ama ameliyattan sonra eski burnumu mumla aradım fark ettim ki insan kusurlarıyla güzeldir ama geç anladım bunun için bedel ödemek zorunda kaldım daha da güzel olurum derken çirkinleştim. Yüzümün bütün ifadesi gitti o sevimliliğim tatlılığım gitti donuklaştım şimdi çocuk gibi küçük bir yüz ifadem oldu ayrıca kaba bir burnum zamanla incelir yerine oturur deseler de bana öyle gelmiyor çok mutsuzum eski halimi özleyeceğim aklima gelmezdi kendimi kabullenemiyorum ben degilmisim gibi bazi insanlardan olumlu tepkiler aldim bir kac kisiden ise çok acımasız eleştiriler o kadar mutsuzum ki dısari çikasim gelmiyor hiçbir şey yakistiramiyorum kendime doktoruma gore çok şik bir burun ama ben memnun degilim eskiden gülmek çok yakisirdi bana ama artik dislerimin yarisi cikiyor elalem yaptirinca guzellesir ben resmen çirkinlestim kuçuk olan yüzüm daha da küçüldü. Benim gibi pismanlik yasayan var mı aranizda ya da once pisman olup sonra seven alisan var mi acaba lütfen ciddi cevaplar verin.
Üzülmeyin ben de alışmaya başladım zamanla düzeliyor henüz yenisiniz siz de eskiye nazaran daha kolay gülüyorum ben de önemli olan sağlık zamanla gözünüz de alıştıkça seversiniz burnunuzu. Artık geri dönüş yok kendinizi sevip değer verin o artık sizin burnunuz size ait bunu böyle kabul edin. Belki birden değıstiginiz icin size kötü geliyor. İnsanlar ne burunlarla mutlular hiç takmıyorlar bile. Biz de mutlu olup takıntımızdan kurtulmalıyız bence.Benim de 25 gün oldu sanki joker gibi gülüyorum. Gülüşüme hiç alisamadim. Burnumdan da memnun değilim ama mecbur yaptiracaktim belki başka dr ye yaptirabilirdim. Şimdi her seyden geçtim sadece düzgün nefes alabileyim diye dua ediyorum çünkü nefes almakta zorluk çekiyorum. İnşallah her şey düzelir ve yeni burnumuzla mutlu oluruz
Merhaba istanbulda oldum ameliyat doktor ismi burdan vermeyeyim isterseniz ozelden msj atarsaniz soyleyeyim korkacak bir şey yok gerçekten çok önemli bir sağlık sorunu yoksa da şahsi fikrim tavsiye etmiyorum. Bu zor olduğu için değil, psikolojik süreç zor yeni halinize alismak zaman aliyor sonucu beğenmezseniz bu sizi maddi ve manevi çok yıpratır. Ama önemli sağlık sorununuz varsa tabi ki herşeyden önce sağlık.Nerede kime oldunuz bende olucam korkuyorum sonuçtan özelden resim atarmıson ?
Insallah benim de normale doner su an cok kalkik ve sert duruyor yakistiramiyorum emanet gibi o kadar yapmacik duruyor ki herkes cok belli ameliyat oldugu cok kalkik diyip moralimi bozuyor umarim zamanla duzelir. Bana zamanla düzelecek gibi gelmiyor nedense. Yorumunuz için tesekkur Ederim.
Arkadaşlar tam alışacak gibi oluyorum çevremdekilerin çok değiştin burnun cok kalkik domuz burnu gibi oldu yapmacik duruyor estetik oldugu cok belli gibi yorumlari beni çok üzüyor ben bile kendime alisamamisken cevremdekilerin bir anda mukemmel yorum yapmasini beklemiyorum tabi ama üzülüyorum degistikln cok kalkik eskiden daha guzeldin demeleri beni üzüyor sizin de çevrenizdeki insanlar böyle yorumlar yaptı mı yoksa bu acımasızlık sadece benim çevremdeki insanlarda mı
[/QUO
Offf yaaa arkadaşalr ne kadar çok aynı sorunu yaşayan varmış bende 21 gün oldu gülüşüm berbat gülmekten utanıyorum ne zaman geçecek bilmiyorumBen de öyle hissediyorum aynaya bakınca bir tuhaf oluyorum umarım zamanla düzelir yeni halimize alisiriz herkes erken daha diyor ama çok tuhaf bir his yaşayan bilir
Kesinlikle şişlikler varken daha iyiymişHenüz çok erken düzelir yorumları görüyorum :) Ben de ilk ameliyat olduğumda böyle hissediyordum su an altı ay oldu ve daha kötü oldu. Açıkçası şişlikler indikçe burundaki kusurlar daha çok ortaya çıkıyor ve daha kötü oluyor. Kısaca şunu deyim eğer burnunuz kötü olduysa ve beğenmiyorsaniz asla şişlikler inince de düzelmiyor. Tavsiyem burnunuzu unutun ve öyle hayatınıza devam edin en azından yeniden ameliyat olana kadar. Sonuçta o zaman öyle ya da böyle geçecek en iyisi mi hiç takılmamak.
Dönüyor merak etmeGülüsünız degiş tı mı normale döndü mu
Duzeldı mı gulme sorununuz aynı durumdayım lutfen cevap verebilirmisnz bnmde aynı gulunce ust dişlerim görunmuyor tam yarısı görunuyor sadece ve cok kasılıyorum gulunceMrb lar geçmiş olsun ben de 16 gün önce ameliyat oldum sizin bütün şikayetleriniz bende de var en büyük sıkıntım gülemiyorum eski gülüşümü kaybettim iğrenç bir gülümseme geldi burnum da çok kalın ve büyük benim de psikolojim bozuldu düzelir diyorlar inşallah düzelir
resim bulamadım ama 1.5 ay gülme dedi illa gülme gelirse diye hareket gösterdi ağzın açıkken yanaklarını ağzının içine doğru parmaklarınla sok diye hareket gösterdi buradan anlatmayla anlar mısın bilmiyorum.Duzeldı mı gulme sorununuz aynı durumdayım lutfen cevap verebilirmisnz bnmde aynı gulunce ust dişlerim görunmuyor tam yarısı görunuyor sadece ve cok kasılıyorum gulunce
2 hafta oldu benim en ufak tebessüm bile etmemeye çalışıyorum. Adam baştan dedi 1.5 ay gülme bide gülersen burun ucun bile düşer dedi bende gülmemeye çalışıyorum tabi ki zor ama asla düzelmeyecek sorun değil. Hiç kafana takma bile yeter ki burnun düzgün olsun da revizyon ihtiyacı olmasın. Gülme nedirPekı duzeldı mı faydasını gördunuz mu eskisi gibi fulebılıyomusnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?