3 hafta önce burun ameliyatı oldum. Malesef ki oldum burnumda kırık ve kemik eğriliği vardı sadece bir tarafından nefes alabiliyordum ayrıca da estetik kaygım vardı eski burnumu pek beğemiyordum. Ama ameliyattan sonra eski burnumu mumla aradım fark ettim ki insan kusurlarıyla güzeldir ama geç anladım bunun için bedel ödemek zorunda kaldım daha da güzel olurum derken çirkinleştim. Yüzümün bütün ifadesi gitti o sevimliliğim tatlılığım gitti donuklaştım şimdi çocuk gibi küçük bir yüz ifadem oldu ayrıca kaba bir burnum zamanla incelir yerine oturur deseler de bana öyle gelmiyor çok mutsuzum eski halimi özleyeceğim aklima gelmezdi kendimi kabullenemiyorum ben degilmisim gibi bazi insanlardan olumlu tepkiler aldim bir kac kisiden ise çok acımasız eleştiriler o kadar mutsuzum ki dısari çikasim gelmiyor hiçbir şey yakistiramiyorum kendime doktoruma gore çok şik bir burun ama ben memnun degilim eskiden gülmek çok yakisirdi bana ama artik dislerimin yarisi cikiyor elalem yaptirinca guzellesir ben resmen çirkinlestim kuçuk olan yüzüm daha da küçüldü. Benim gibi pismanlik yasayan var mı aranizda ya da once pisman olup sonra seven alisan var mi acaba lütfen ciddi cevaplar verin.