Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Tüm burun estetiği ameliyatı olanlarda dudakve burun arası mesafeyi genişletiyorlar mı? Kime ameliyat olmuştun? Bu isteğe bağlı birşey mı? Dudak kontürü bozulmuyor mu acaba? Foto varsa paylaşırsan sevinirim

kızlar bu benimde merak ettiğim bir konu ve tasarım yapıldığındada farkettimki dudaklar sanki inceliyor kendim burnumu elimle kaldırdığımda bile inceldiğini görüyorum dudağımın bu durum canımı sıkıyor dişlerin biraz daha açılıp belirginleşmesi benim açımdan güzel ama dudaklarımın incelmesini istemiyorum ama sanırım yapılıcak bişeyde yok bu durum yaşanıyor ameliyat sonrasında:26:

bende bu duyguları besliyorum:) tamam diyorum vazgeçtim ameliyattan ...dışarı çıkıyorum güzel burunlar görmeye başlıyorum bu sefer bennimki nie öle olmasınki diyorum yat kalk hep güzel burun düşün ama ameliyata girememe korkusu off çok kötü yaa

burnumu sevmiyorum ameliyat yaptırmaya karar verdim ve arkadaşlarıma söylediğimde ciddye almadılar yakıştığını ve abarttığımı söylediler.
bi yandanda ya yapılan burun yüzüme yakışmazsa diye korkularım arttı. çünkü doktor ameliyat sırasında belli bi şekil veriyormuş. ameliyathanede doktorla çalışan birine sorduğumda güzel yapıyo dedi ama korkularımı dindirmiyor.

başka bi merak ettiğim noktada ameliyata girerken ne kadar soyunuyosunuz kızlar öyle çırılçıplak yatılmıyor değilmi sonuçta burun yani kesilcek olan yer.

:44:

Yarın 2 de ameliyatım var ve birisi vazgeçebilirsin dese her an vazgeçebilirim.Doktordan emindim ama burda bazı arkadaşların albümleri güzel bazılarınınki çok kötü.Muhammet beyde tasarım yapmıyor kafamda hiçbirşey yok bu yüzdende şöyle mi olacak böyle mi diyerek iyici sitres oldum..

benim ameliyatım 9 haziranda hergün bi önceki günden daha cok heycanlanıyorumm bunu uzun zamandır istiyodum ama şimdi cok yaklastım ve korkuyorum ya daha kotu olursa?

eğer eski hali kötüysee ve sonuç iyi doğalsa hrks bğnp özenyor

biraz şans ya grçktn kötüyse ve çok istyorsn sorun yok

yeşil ameliyt gömleği gyiliyor iç çamaşrlaryla yani

izmirde can kopal a gideblirsnz

ayyyy allah yardımcınız olsun o kadar sıkıntı sonrasında istediğinz sonuca ulaşrsınız inş.

benim hem burnumda kırık var hemde 2. ameliyatımı olucam yardımcı olursanız sevinirim .. doktor arastırıyorum

Merhabalar ben ece,

Geçen sene yaz ayında iyi olduğunu düşündüğüm kendi alanında uzmanlaşmış ve iyi bir yerde muaynanaesi olan bir plastik cerrahında burun estetiği operasyonu oldum.
Burnumda deviasyonda vardı ve aynı zamanda öncesinde kaza geçirdiğimden içinde de kırık mevcutmuş.Deviasyondan haberim vardı ancak kırık vs den bilgim yoktu.
Nitekim estetik operasyon geçirdim.İlk zamanlarda şişkinlik vs olması normal olduğundan değerlendirmeniz pek mümkün olmuyor.Ancak doğruyu söylemek gerekirse görüntüsü de beni tatmin etmemişti.Aradan 6 ay geçti.benim burnumun gövde kısmında ele gelebilen çökükler meydana geldi.Bu arada dr bey 2 aydan sonra beni kontrole çağırmadı.Takibi 2 ay ile sınırlı kaldı.
Gene iyi bir yerde bu sefer referanslı başka bir dr a gittim.Kulak burun uzmanı.Sn Abdülkadir Göksel.Beni muayne etti.Ve deviasyonumun hala durduğunu belirtti.Zaten hissetmeyede başlamıştım.Çünkü sol taraftan nefes alamıyordum.Ve gövde kısmındaki çöküntüden de bahsettim.
Ve ben yanlış tercihten dolayı 2.burun operasyonumu 2 ay önce geçirdim.Çok memnunum,henüz yeni olmasına rağmen ,görüntüsünden memnunum,dr bey in takip etmesinden memnunum.Ne zaman muaynanesine gitsem ,1 sene önce burun operasyonu geçirmiş hastalarına rastlıyorum.Ve şaşırıyorum hala takip edilimesine.
Burun estetiği olmak isteyenler,kesinlikle dr araştırmasını iyi yapmalılar,sağlam bir referans olmalı.Ve bence kesinlikle düşünmeden Göksel Bey e olmalılar,

tşk

Ece hanim o sonucu iyi olmayan ameliyatinizi ve ilgilenmeyen dr un adinida yazarsaniz daha aydinlatici olur diye dusunuyorum bence basarisiz opetasyonlarin dr lari soylenmeli saglik bu.

merhaba... bende açık teknikle ameliyat oldum ... bende hafif sağa doğru eğrilik vardı ve uç kısmıda kutu burun diye tabir ettikleri şekildeydi şimdide okadar anlaşılmıyor yaptırdığım... benim cildimin hassaslığından acayip şekilde şiş ve morluklarım oldu ilk 6 gün nefes problemim oldu iyileşme süreci bende biraz yavaş gelişdi tabi açık teknikle olmasınında iyileşmeyi yavaşlattığının farkındayım kapalı olsaydı daha az ağrılı ve ödemsiz atlatabilirdim. yazın veya kışın olmasının bi farkı yok sadece çok güneş ışığına maruz kalmaması gerekiyor...
eğer sağlık açısındanda problem yaşıyorsanız nefes alamamak gibi yaptırmakta fayda var... yeni yaptıracak olanlara şimdiden Allah kolaylık versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…