Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar aman iyi karar verin doktorunuzla son ayrıntısına kadar konuşun. ben ilk ameliyatımda adam akılllı doktoruma isteklerimi söylemediğimden memnun kalmamıştım. zaten burun kemerimde pürüzler oluştuğundan 2. ameliyatı olcaığımı duyunca en çok bu yüzden sewinmiştim çünkü burnum istediğim gib olmamıştı

ya zaten en zor kisimlardan biri su doktora karar vermek..gecmis olsun bu arada..umarim simdi istedigin sonuca ulasmissindir

tesekkürler canim.. bir de burnumu 1-2mm uzatmak istiyorsam, yine kemige müdahale etmiyolar diymi? yanlisiim varsa düzeltin lütfen

Hayir canim uzatmak islemindede kemige dokunmuyorlar. Bende uzatmak icin olacagim tekrar sadece uc kismi icin.

bende olmayı düşünüyorum ama bir yakınım basit bir ameliyatın kötü yapılmasından 4.ye ameliyat olucak korktum valla

benim bir arkadaşımın tanıdığı burnunu yaptırdı konyada 2000 liraya. burnunu bir ünlüye göre yaptırmak istemiş ama burnu çok havadaydı. yüze göre şeklini doktorun tercihine bırakamalı bence

Doç. Dr. Hüsamettin Top, bizim buralarda herkes ona yaptırıyor:) edirne de yani, üniversite hastanesinde olucam, bu kış iki arkadasım oldu sonuctan cok memnunlar ,bakalım hayırlısı

Ben de burun ameliyatı olmak istiyorum fakat yaşım daha küçük. Ameliyat için yaş sınır var mı ? Varsa kaç yaştan itibaren olunabiliyor ?

Merhaba, ben bir kac gundur forumu takip ediyorum. Araniza Hollandadan katiliyorum. Tr'de burun estetigi yaptirmak istiyorum fakat hangi doktorlar iyi ve guvenilir olduguna birturlu karar veremedim. Ve tabiki fiyati uygun olan bir doktor olmali. Bana yardimci olurmusunuz bu konuyla ilgili...

emre ilhan ile görüşmeni tavsiye edebilirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…