düşündüğünüz bir isim varmı?
kızlar aman iyi karar verin doktorunuzla son ayrıntısına kadar konuşun. ben ilk ameliyatımda adam akılllı doktoruma isteklerimi söylemediğimden memnun kalmamıştım. zaten burun kemerimde pürüzler oluştuğundan 2. ameliyatı olcaığımı duyunca en çok bu yüzden sewinmiştim çünkü burnum istediğim gib olmamıştı
ya zaten en zor kisimlardan biri su doktora karar vermek..gecmis olsun bu arada..umarim simdi istedigin sonuca ulasmissindir
teşekkürler ulaştım valla.kesinlikle ameliyat olduğu belli olmayan bi burna sahibim
senin adina sevindim..kime olmustun ikinciyi?
tesekkürler canim.. bir de burnumu 1-2mm uzatmak istiyorsam, yine kemige müdahale etmiyolar diymi? yanlisiim varsa düzeltin lütfen
Ben de burun ameliyatı olmak istiyorum fakat yaşım daha küçük. Ameliyat için yaş sınır var mı ? Varsa kaç yaştan itibaren olunabiliyor ?
bayanlarda 17 erkeklerde 18 diye biliyorum kemik gelişiminin tamamlanması gerekiyo
Merhaba, ben bir kac gundur forumu takip ediyorum. Araniza Hollandadan katiliyorum. Tr'de burun estetigi yaptirmak istiyorum fakat hangi doktorlar iyi ve guvenilir olduguna birturlu karar veremedim. Ve tabiki fiyati uygun olan bir doktor olmali. Bana yardimci olurmusunuz bu konuyla ilgili...
devlet hastanesı kasılıyormukı bunu :S resımlerınız varmı albumde falan acaba merak ettım de :)