Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

herkese gecmis olsun gercekten insan 2. ameliyat olunca daha cok korku yasıyor ben izmirde olmayı dusunuyorum fikir verebilecek arkadaslar var mı

selamlar arkadaslar, bu konu cok ilgimi cekiyor. simdiye kadar abdülkadir göksel bey ile ilgili bircok tavsiye maili okudum.
fakat fiyatlarin bu kadar farkli olmasi insani cok rahatsiz ediyor. bu arada fotograflara bakmak istiyorum, karsilastirma yapmak icin.
ama üyeligim son derece taze :-))))

devlet hastanesinde bu operasyonu yaptirmak da bir ihtimal...
amma velakin, sonuc itibariyla ne olur?
bu konuda fikri olan, deneyimi olan var mi?

İstinye devlette kbb ci Ergin Kılıç bey var.Ama ameliyatlarını özel hastanede yapıyor.Fiyatta çok uygun bence.Ben bi arkadaşım vasıtasıyla
tanıdım.Bu yaz ameliyat olmayı düşünüyorum inş bir aksilik çıkmazsa :)

yurtdisinda yasiyorum da, randevu icin istinye devlet hastanesine mi gitmek gerekiyor önce?
yoksa online olarak da ulasmak mümkün oluyor mu? doktor beyin muayenehanesine (varsa tabi) gidemeyecegim icin,
tecrübelerine dayanarak soruyorum elbet. ne sekilde randevu aldin ve nereye gittin görüsmeye?
umarim operasyonun basarili gecer bu arada :-))))

10 gün önce devlet hastanesidne oldum bende
sonucu itibari ile memnunum şu an için cok şükür
arkadaşlar doktor cok öenmli gerçekten nerde oldugunuzdan ziyade

ben de ameliyat olmak istiyorum ama genel anesteziden korkuyorum :KK43:((

cnm senin gibi korkan okadar cok insan var ki ama bence tahlillerin yapıldıktn sonra bir sıkıntı olmaz. ben ameliyat olmadsn önce anesteziden değil de ya burnum ii olmazsa ya çökerse ya begenmezsem diye o kadar cok korkuyordum ki anlatamam ama şu an korkularım birz daha azaldı ama var tabi hala :) peki anestezi neden bu kadar korkutuyor?? tek sorun 2-3 gün bogazın agrıyorrr...bu kadar yanii.. :)

cok haklisin, peki doktorun kimdi, hangi hastanede ameliyat oldun, ogrenebilir miyim bir sakincasi yoksa?
cünkü bircok doktor ismi duyuyorum (okuyorum), kafam cok karisti.
bu arada fotograflarini koyan arkadaslarin fotograflarina bakmak istiyorum, hala bakamiyorum :-))))

bu arada bir iki videosunu seyrettim dr. ergin kilic in. mantikli bir konusmasi var. bademcik ameliyati ile ilgili bilgi veriyordu :-)))
verdigi fiyat da uygunsa neden olmasin esasen. sadece kulak burun bogazci mi yoksa estetik kaygilarimizdan da söz edebiliyor muyuz, emin degilim.

bazen kendimi rahatsiz hissediyorum, bu ameliyati istedigim icin, ne de olsa daha islevsel bir bozuklugu yok bu organimin.
bir kanadi biraz daha dar ama hala nefes alabiliyorum, fakat estetik olarak profilden yüzüme uymuyor.
kücükken merdivenden düsmüsüm, icine biraz girmis, kemer oldugundan biraz daha büyük görünüyor.

yani önden bir sorun yok, ama profilden bakildiginda, hafif cikik cenemle muhtesem bir ikili gibi durmuyorlar :-))))

kızlar herkese merhaba.ben yeni üyeyim bu da ilk msjım bende burun estetiği olmak istiyorum 22 yaşındayım ist dışında ikamet ediyorum.haziranda burun estetiği olmak istiyorum buradan okuduğum kadarıyla barış çakır ve teoman doğanla la görüşme yapıcam fakat kafam çok karışık ilk ameliyatım olucak bana önerebileceğiniz başka doktor ismi var mı herkese çok teşekkür ederim şimdiden.

cok haklisin, peki doktorun kimdi, hangi hastanede ameliyat oldun, ogrenebilir miyim bir sakincasi yoksa?
cünkü bircok doktor ismi duyuyorum (okuyorum), kafam cok karisti.
bu arada fotograflarini koyan arkadaslarin fotograflarina bakmak istiyorum, hala bakamiyorum :-))))

cnm bnm Op.Dr. Tevfik Sözen'di. Gaziantep Cengiz Gökcek Dev.Hastanesinde oldum.bgn 14.gunum cok şükür iyiyim sadece şişliklerim sinir edio beni :))) onun dışında cok iyiyim.Bnde senin gibiydim ne yapsam bilmiyordum 1-2 doktora gittm görüşütm burda ve hiç güvn vermerdiler sonra tavsiye üzerine Tevfik Sözen Bey'e gittim gercekten cok sıcak ve anlayışlı bir doktor.Gercekten içim ısındı beni anladıgını hissettim ve tamam dedim :) bence snde bir görüş bakalım ne hissedeceksin güven önemli doktoruna uzun bir süreç bir nede olsa
25 yorumu gecmedin mi cnm :) bende senin gibi bakmak için can atıyordum :))

bazen kendimi rahatsiz hissediyorum, bu ameliyati istedigim icin, ne de olsa daha islevsel bir bozuklugu yok bu organimin.
bir kanadi biraz daha dar ama hala nefes alabiliyorum, fakat estetik olarak profilden yüzüme uymuyor.
kücükken merdivenden düsmüsüm, icine biraz girmis, kemer oldugundan biraz daha büyük görünüyor.

cnm bnm ama var baksna sorun ama sana şunu söyleyeyim önce bir kkb uzmanına git.benim doktorum kkb uzmanıydı.benim burnumda nefes alma sorunum vardı daha neler nelerr... bence önce kbb uzmanı görsün ki estetikte onlarada güvenebilirisn benimde önce tereddütlerim vardı ama ikna oldum tabi ameliyatımı oldum :)

cnm bnm ama var baksna sorun ama sana şunu söyleyeyim önce bir kkb uzmanına git.benim doktorum kkb uzmanıydı.benim burnumda nefes alma sorunum vardı daha neler nelerr... bence önce kbb uzmanı görsün ki estetikte onlarada güvenebilirisn benimde önce tereddütlerim vardı ama ikna oldum tabi ameliyatımı oldum :)

merhaba, geçmiş olsun. bir sorum olacak, herhangi bir sosyal güvenceniz var mı, özel veya devletten? varsa burun problemleri karşılandı mı, estetiği sanmıyorum da?

cok sagol önerin icin. ben de öyle düsünüyordum zaten. yurtdisindayim daha, agustosta memlekette olacagim. simdiden randevu ayarlamak lazim herhalde.

eger nefeste problem varsa, bir kismini sosyal sigorta ödüyor yanlis anlamadiysam. direk rhinoplasty ödenmiyor galiba.

merhaba, geçmiş olsun. bir sorum olacak, herhangi bir sosyal güvenceniz var mı, özel veya devletten? varsa burun problemleri karşılandı mı, estetiği sanmıyorum da?

Mrh cok teşekkürler :) benim özel saglık güvencem var..karşılandı ben ek ödeme yapmadım açıkçası..karşılandı hepsi bide ameliyatı kbb uzmanına oldumm..plastik cerrahi olsa sıkıntı dogurabiliyor.yani ödem acısından

cok sagol önerin icin. ben de öyle düsünüyordum zaten. yurtdisindayim daha, agustosta memlekette olacagim. simdiden randevu ayarlamak lazim herhalde.

eger nefeste problem varsa, bir kismini sosyal sigorta ödüyor yanlis anlamadiysam. direk rhinoplasty ödenmiyor galiba.

ne demek sadece yardımcı olmaya calışıorum olabilirsem ne mutlu bana.. :) hmm anladım cnm eger burda kalacagın zman az ise önceden ayarlasan iyi olur özelde düşünüosn kesinlikle önceden ayarlamalısın doktorunaa göre yogunluk olabilio..
evet cnm aynenn ölee ama saglık güvencene de bağlı tabi..ama evet benim bildiğim kadarıyla tek rino ödenmio :KK43:

X