Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

sonunda bende benim gibi birini buldummmm :)) bende narkozdan korkuyorumm yaaa offf hemde çok ben bi ameliyata girsem gerisi kolay diyorum ama nasıl girecem ..bana endoskopi ve kolonoskobi yapıldı 1 hafta önce ben ağlamaktan bir hal oldum hemşireden sakınlestırıcı istedim gerek değil dedi sakince girersin dedi tabii bende sakinlik nerde benim tedirginliğimden bütün hastalar tedirgin oldu sonra kendi geldi yanıma sana vurmam gerek diğer hastalar tedirgin oldu dedi annemi bile odaya girdirdim tabi sonra çıkarmışlar ben hatırlamıyorum...bu burun estetiğine ben korkumdan giremiyorum başka hiç bişe değill nasıl gireceksek çok merak ediyorum

merhaba kızlar ben 1,5 sene once hatta agustosta 2 sene olcak burun amelıyatı oldum cok nazlı ve hassas bı ınsan olmama ragmennn hıc bır acı ıle karsılasmadımmm yaptrcaklara onerım su kesınlıklee arastırınn bastann amelıyat oncesı ve sonrasınııı be n baslarda zorluk cektımm ama suan olan arkadslarıma hep arıstırmları gerektıgını solyorum

bende korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok ameliyat tarihimi çoktan aldım:)

Son düzenleme:
öncedende söylemiştim valla şimdide söylüyorum narkoz kadar eğlenceli bir şey yok.korkmayın kızlar hiç acı olayı yok.İlk ameliyatımda deli gibi korkuyordum anlatmıştım masadan kalkmaya çalıştım çat ilacı verdiler bana. Şimdi bekliyorum bi değişme yok ama kalbim nasıl çarpıyor aha dedim bayılmıorum ya ne halt yicem ben.Daha bayılmamışım üzerime ışıkları fln getirdiler beni hazırlamaya başladılar iyice korktum. SOnra hafif bir beyinde karıncalanma ardından kopan kahkahalar ve bayılmışım. bi uyandm burunda alçı

bende 3 yildir burun estetigi yaptirmak istiyorum ama bir turlu cesaretimi toplayamadim. ya ameliyat sirasinda birsey olursa, ya yeni burnum bana yakismazsa, dogal durmazsa falan falan. en cok da gunah olur diye cekiniyorum. ama bu guzel burun istegi ben ne kadar bastirsam da bilincaltimdan cikmiyor. ruyamda hep ameliyat olmus guzel bir burunla goruyorum kendimi. cok mutlu oluyorum ama uyandigimda bi bakiyorum ruyaymis ((

canım kime ameliyat oldun, fotoların var mı paylaşabilirmisin?

ben de septoplasti ve burun estetiği olmak istiyorum, yıllardır korkudan karar verememiştim,şimdi kesin karar verdim, Ankara'da önerebileceğiniz doktorlarla ilgili bilgi almak istiyorum

bende olmak isityorum burun ameliyatı hem üstaki fokn bozukluguna sebep oluyor burnumdaki eğrilik, annem musaade etmedi ozaman olacaktım ne güzel, ama şimdi dr naser dadaszade var türkiyeye gelsin konusacagım randevu aldım acıbadem bakırkoyde hakan sukurun burnunu o yapmıs :)

Arkadaşlar merhaba bn 19 yşndayım. 1 hafta sonraa Ankarada estetik ameliyat olacağım. Ama biraz kapsamlı bir ameliyat içinde ; yağ enkeksiyonu, burun ameliyatı, üst göz kapağı ve birde göğüsle ilgili bi durum var. Şimdi toplam 5 aat filan sürecekmiş :S hayatında kan vermemiş biri olarak açıkcası korkuyorum. ailemde yok yurt dışında burda yalnızım ama bu ameliyaatlarıda olmam gerekiyor mutlaka. arkadaşlar sizce uyanamama gibi bi durum yada gözüm filan kör olurmu? saçma belki ama cidden korkularım var kızlar :S yani şu şekil korkular ameliyat iyi gitmezse hadi, yada uyanamazsam gözüm kör olursa gibi siz ne düşünüyorsunuz?

birde eski halimden çok değişim olurmu. teşekkürler

kimse yok mu ya? Yüz ifadem değişsin istemiyorum.burnum biraz kemerli ve burun ucu düşük ve uzun.

yüz ifadeniz değişiyor ama korkmayın eğerki iyi bir ameliyatsa dudaklarınız daha güzel görünüyor. ben ameliyat olalı altı ay oldu ve doktorum dudapımla burnumun arasındaki kasıda gevşetti sanırım. çok memnunum. yabancı gibi olmuyorsunz merak etmeyin. aynada kendime bakmaya doyamıyorm. ama doktorunu iyi seçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…