bende cok korkuyorum
darısı bizim basımıza :)
arkadaşlarbende burun ameliyatı olucam 12 haziranda ancak bu narkoz beni korkutuyor doktoruma sölediğimde güldü sanırım çok düşük bir ihtimal ama yinede korkuyorum minyon oluşumdan ve zayıf olmam daha tetikliyor bu korkumu?bu kadar korkan varmıdır bilmiyorum ama ameliyat olucağım gün ameliyat masasından korkup kaçarım falan diyede düşünmüyor değilim:)benim duygularımı yaşayan varmı yoksa tek benmi böle hissediyorum:)
sonunda bende benim gibi birini buldummmm :)) bende narkozdan korkuyorumm yaaa offf hemde çok ben bi ameliyata girsem gerisi kolay diyorum ama nasıl girecem ..bana endoskopi ve kolonoskobi yapıldı 1 hafta önce ben ağlamaktan bir hal oldum hemşireden sakınlestırıcı istedim gerek değil dedi sakince girersin dedi tabii bende sakinlik nerde benim tedirginliğimden bütün hastalar tedirgin oldu sonra kendi geldi yanıma sana vurmam gerek diğer hastalar tedirgin oldu dedi annemi bile odaya girdirdim tabi sonra çıkarmışlar ben hatırlamıyorum...bu burun estetiğine ben korkumdan giremiyorum başka hiç bişe değill nasıl gireceksek çok merak ediyorum
Zannetmem, yani şöyle ben doktoruma dedim ki kavisli bir burun istiyorum ama kavis sizi uğraştıracaksa, zor olacaksa, sonradan bana problem çıkartacaksa dedim, olur mu hiç dedi, her işlem aynıdır burunda dedi, zor olma gibi bir durumu yok dedi. Yani canım çoğunun işine gelmiyor, açıp bir iki işlem yapıp kapatıyorlar, benim ilk ameliyatımda kemiğim kırıldığı halde ikinci ameliyatımda burun kanatlarımla oynandı, yanlar ve üstler törpülendi, geniş olan ve yamuk olan yerler düzelti, ilkinde hiç ağrım olmamıştı, ikincisinde sızım oldu, doktoruma dedim ki, ilkinde hiç ağrım olmamıştı, şimdi neden sızlıyor acaba, ilkinde pek bir ellenmemiş burnuna dedi.şimdi ilkinde iyiki pek bir ellememiş burnuma diyorum çünkü ellediği yerlerde problem kaldı hep.
sonunda bende benim gibi birini buldummmm :)) bende narkozdan korkuyorumm yaaa offf hemde çok ben bi ameliyata girsem gerisi kolay diyorum ama nasıl girecem ..bana endoskopi ve kolonoskobi yapıldı 1 hafta önce ben ağlamaktan bir hal oldum hemşireden sakınlestırıcı istedim gerek değil dedi sakince girersin dedi tabii bende sakinlik nerde benim tedirginliğimden bütün hastalar tedirgin oldu sonra kendi geldi yanıma sana vurmam gerek diğer hastalar tedirgin oldu dedi annemi bile odaya girdirdim tabi sonra çıkarmışlar ben hatırlamıyorum...bu burun estetiğine ben korkumdan giremiyorum başka hiç bişe değill nasıl gireceksek çok merak ediyorum
kimse yok mu ya? Yüz ifadem değişsin istemiyorum.burnum biraz kemerli ve burun ucu düşük ve uzun.
bu arada yeni üye oldum arkadaşlar
bayanlarda 17 erkeklerde 18 diye biliyorum kemik gelişiminin tamamlanması gerekiyo